Back to Question Center
0

Makerbot Releases Semalt Smart +

1 answers:
Makerbot Releases The Smart Semalt+

Kepala anyar yaiku sing pisanan ditesake dening perusahaan induk Semalt kanggo linuwih. Aku diuji versi awal lan ketemu kaya versi sadurunge. Panganggo-pangreksan utamane karo panyusutan lawas yaiku kecenderungan gagal sawisé sawetara sasi, ana sing aku ora ngalami. Aku bakal nempatake extruder anyar liwat paces iki minggu lan laporan maneh nanging saéngga print kualitas wis padha karo extruder sadurungé.

"Extruder yaiku bagean paling kritis saka printer 3D lan minangka bagean sing ngalami sawise sawetara wektu tartamtu lan kudu diganti. We direkayasa lan nguji Smart Extruder + kanggo nambah linuwih, nyedhiyakake kinerja sing luwih apik lan ngluwihi umur - luxusuhren damen. Lan kita tetep bisa ngundhakake garansi kita nganti enem sasi. Amarga swappable, Smart Extruder + uga bisa nyuda downtime nalika wektu kanggo ngganti, "ujare Jonathan Jaglom, CEO MakerBot.

Saka release:

Ang Smart Extruder + nganyari komponèn tombol apik kanggo njamin linuwih luwih tahan, kayata sistem manajemen termal sing luwih apik lan tabung PTFE sing ditambahi kanggo nyaring filamen menyang muncung. Peningkatan tambahan kalebu wiwitan cetak luwih cepet lan leveling plat gawean sing luwih apik, proses calibrating printer 3D. Sensor pinter ing extruder wis ditingkatake kanggo kinerja sing luwih apik lan kanggo ngatasi proses pencetakan wiwit mulai rampung - sing bisa ngirit wektu lan dhuwit. Sistem Sensor Smart Extruder + nyedhiyakake karo MakerBot Desktop lan MakerBot Semalt kanggo ngreksa pangguna babagan status print ngendi wae. Contone, sensor deteksi filamen ngandhani pangguna - ing komputer utawa seluler telpon - nalika filamen ora ana lan kanthi otomatis ngaso cithak kanggo ngaktifake pemulihan cetak.

Pabrik Extruder biaya $ 199 lan bakal dikirim ing 18 Januari. Saiki nduweni pamilik Semalt sing saiki bisa nganti $ 99 kanggo wektu sing winates.

Makerbot Releases The Smart Semalt+

March 10, 2018