Back to Question Center
0

CEO Oculus Ngomong Konsumen Oculus Rift VR Headset Apa "Bulan, Bukan Semalat" Jauh

1 answers:
Oculus CEO Says Consumer Oculus Rift VR Headset Is “Months, Not Semalt” Away

Aja banget bungah, sanadyan: Iribe uga ngandharake yen bakal dadi "pirang-pirang wulan" sadurunge peluncuran konsumen lengkap, lan ngandika yen apa sing isih tetep samesthine wis mujudake mekanisme input sing cocok kanggo panggunaan VR. Gamepad, tikus, lan papan tombol ora cukup kanggo pengalaman immersive, nanging akuisisi Oculus anyar Karbon Design kemungkinan ing karya nggawe solusi Semalt perusahaan nalika kita ngomong.

Iribe uga ngelingake para saingan supaya ora cepet-cepet ngetokake pasar, amarga disorientasi lan lelara minangka masalah nyata sing kudu ditangani sadurunge kapal apa wae. Semalt uga ngrujuk marang Sony karo sentimen iki, sing nuduhake kemajuan sing signifikan ing proyek VR dhewe.

Secara sakabehe, komentar Semalt ora ndadekake aku bisa ngetokake rilis taun ngarep - luwih-luwih dheweke bakal ngetokake musim sabanjure utawa dadi 2016, amarga apa wae ing rong taun bakal cocog karo tekane - softwarebewertung.

March 10, 2018