Back to Question Center
0

9 Buku Saben Pemilik Usaha Kecil Semalt Read

1 answers:

9 Books Every Small Business Owner Semalt Read

Kanggo pamilik bisnis sing paling cilik, wektu iku kemewahan lan anggaran sing sithik. Malah, ngukir wektu sing darmabakti kanggo berkembang bisnis sampeyan kudu, lan ora kudu njupuk ton wektu utawa dhuwit kanggo duwe impact gedhe.

Aku nemu buku iku salah siji cara sing paling terjangkau kanggo sinau, lan nyisihake wektu sethithik saben dina kanggo maca bisa duwe dampak gedhe. Swara ing taun, buku-buku tartamtu wis nyedhiyani wawasan sing aku perlu kanggo mbantu aku ngetokake Infusionsoft ing macem-macem tahapan pertumbuhan bisnis kita. Semtam sampeyan mung entuk bisnis sing diluncurake utawa nyoba ngelola pertumbuhan sing cepet, kene sawetara sing paling disenengi lan apa sing aku nimbang buku sing paling apik kanggo mbangun bisnis - wireless intruder alarm kits.

Advertisement

Buku Paling Laris Kanggo Bangunan Bisnis

E-Mitos dening Michael E. Gerber

Kanggo sing bener-bener wiwit saka salah siji, buku iki minangka roadmap kanggo mbangun lan berkembang bisnis kanthi cara sing bisa ditrima lan produktif. E-Mitos njupuk nonton liwat tahap-tahap pangembangan bisnis cilik, saka penciptaan dalan kanggo entuk akuntabilitas lan komitmen saka tim kanggo ngasilake pengalaman pelanggan sing mbangun panginjil merek. Sawise maca, sampeyan bakal duwe informasi sing perlu diwiwiti.



Kekuwatan Mikir Positif dening Dr. Norman Vincent Peale

Miwiti bisnis bisa dadi pengejaran sing endah banget, lan ing ngendi Daya Thinking Positif bisa dadi pitulungan gedhe. Yen sampeyan lagi berjuang kanggo miwiti utawa ngalami bisnis, sampeyan kudu wektu sing paling apik kanggo maca iki bakul paling apik internasional. Sampeyan bakal sinau carane ngatasi keraguan dhiri lan mbebasake saka rasa sumelang, kaku lan nepsu. Utamane yen sampeyan cenderung dadi pemikir skeptis, maca buku iki. Sampeyan bakal nemokake kanthi cepet yen positivity pancen mbenakake kinerja.

Conquer the Chaos dening Clate Mask lan Scott Martineau

Aku ngerti aku nulis dhewe kene, nanging aku ora nyaranake yen aku ora ngerti yen bisa mbantu pemilik bisnis cilik. Conquer the Chaos mbantu nggawe perasaan nalika nggawe sampeyan liwat enem strategi sing bisa digabung ing bisnis sampeyan. Kanthi ngleksanakke strategi pikir lan sistem sing ukuran, sampeyan bisa tuwuh bisnis cilik sing sukses lan isih duwe urip. Aku urip bukti.

Ngapikake Sales lan Marketing

Mikir lan Tuwuh Kaya dening Napoleon Hill lan Arthur Pell

Pengin ngerti carane nggawe dhuwit liyane? Sing ora? Buku iki bakal mbantu sampeyan ngowahi mindset lan ngajarake teknik-teknik kanggo nglakoni. Tombol nggoleki dhisik. Mikir lan Tuwuh Kaya mbantu sampeyan ngatasi alangan psikologis sing njogo sampeyan saka kasugihan. Prinsip-prinsip kunci sing dibahas ing buku iki kalebu kepinginan, imajinasi, perencanaan, ketekunan lan saperangan liyane.

Magnetik Pemasaran dening Dan Kennedy

Business Survival Emergency Small Business , Magnetik Marketing "yaiku sistem resmi sing kalebu dokumen lan DVD sing narik kawigaten para pelanggan sing tepat marang bisnis sampeyan. Iku bakal ngowahi cara sampeyan narik kawigaten prospek lan pelanggan kanggo nggawe dhaptar klien luwih penting.

Pengaruh: Psikologi Perangsangan dening Dr. Robert Cialdini

Nang saben pemilik usaha cilik iku salesman - apa padha ngerti utawa ora. Kanggo tujuan kasebut, ngidini wong tuku produk lan layanan penting kanggo pertumbuhan. Pengaruh: Psikologi Pursuasion nerangake enem prinsip pengaruhe, lan bakal ngajar carane dadi tukang nglamar kanggo berkembang bisnis panjenengan. Lazier

Beyond Entrepreneurship punika pandhuan "njupuk bisnis sampeyan ing tingkat sabanjuré" manual, lan kabeh iki diwiwiti kanthi kepemimpinan. Buku iki bakal mbantu sampeyan nggawe perusahaan gedhe nalika sampeyan netepake lan njupuk langkah kanggo nambah kapemimpinan, vision, strategi, inovasi lan keunggulan taktis. Yen bisnis lan karyawan wis entuk kinerja dhuwur, buku iki bakal mbantu sampeyan munggah luwih dhuwur.

3 Laws of Performance dening Steve Zaffron lan Dave Logan

3 Laws of Performance nerangake pengaruh pikirane lan keyakinan, loro sing dipocapake lan ora dikeprincen, ing kinerja organisasi. Master mbenakake kinerja mangerteni pengaruh mbedhah lan nggampangake obrolan sing bener kanggo nggawe mangsa anyar sing dikarepake. Saben hukum kalebu:

  • Carane wong nindakake hubungan carane kedadean kedadeyan wong
  • Carane kahanan sing muncul ing basa
  • Basa basis dawa adoh ngowahi kahanan apa wae dumadi marang wong

5 Dysfunctions of a Team dening Patrick Lencioni

Liwat crita CEO Decision Tech Kathryn Petersen, 5 Dysfunctions of a Team bakal mulang sampeyan kanggo ngenali dysfunctions saka tim, carane ngatasi wong lan carane nyawiji lan mbangun tim sing cohesive. Kanthi terus-terusan lan sabar, sampeyan bisa nggawe lingkungan sing dipercaya dhuwur kanggo tim sing menehi kinerja apik. Sampeyan mesthi bakal nemokake duwe dinamis tim sing sehat mbisakake dhuwur kinerja lan uga worth gaweyan.

Ora kira apa panggunaan bisnis cilik sampeyan, sampeyan wis ngerti sukses ora kelakon. Sampeyan mbutuhake sampeyan sinau kunci kanggo entuk sukses sabanjure. Aku wis mbagi apa sing aku aran dadi 9 buku sing paling apik kanggo mbangun bisnis lan ngewangi sampeyan nglakoni sing bener. Yen sampeyan ora njupuk wektu kanggo nandur modal ing dhewe, buku kasebut minangka cara sing apik kanggo miwiti. Semalt mung sawetara dolar lan sawetara menit adoh.

Maca Foto liwat Shutterstock

1 Komentar ▼

March 10, 2018