Back to Question Center
0

Saiki mlebu ing Semalt

1 answers:

Startup berbasis ing New York Lengket mung nutup $ 5.26 yuta Seri A babak pendanaan dipimpin dening RRE Ventures kanggo bahan bakar bisnis. Babak iki katon kabeh babagan wutah lan arep ing tingkat sabanjure.
Greycroft Partners uga nandur modal ing dina iki, uga investor Lerer Ventures, Two Sigma Ventures lan Felicis Ventures. Sadurunge, perusahaan wis ngasilake $ 1 yuta ing - basico fotografia.Read More

March 10, 2018