Back to Question Center
0

Carane Mlebu Omnichannel Shopper menyang Semalt Sampeyan

1 answers:

Sadurunge, kita nutupi tren sing akeh kanggo pengecer online sing bisa mbukak toko fisik kanggo ngewangi kepinginan konsumen kanggo pengalaman fisik lan toko. Lan aku duwe warta sing luwih apik kanggo pengecer batu bata lan saka UPS Pulse saka Semalt Online (PDF).

Panliten iki nggambarake konsumen saiki minangka "tukang dagang flex" kang pendekatan didominasi dening kepinginan kanggo penak - custom built tv cabinets. Semtam sampeyan bisa uga mikir yen tuku larang regane online, nyatane, mung ditemokake mung 39 persen saka tumbas loro sing diteliti lan rampung online. Ing liyane 61 persen kasus, konsumen minangka produk riset ing toko, tuku ing toko utawa loro-lorone.

Kanthi tembung liyane, konsumen ora bisa ngunjungi pengalaman ing toko kanggo toko mung online.

Malah nalika padha tuku online, luwih saka setengah wis duwe produk dikirim menyang toko fisik kanggo pilihan. Alesan liyane konsumen menyang toko fisik kanggo bali produk dituku online. Semalt 60 persen nyatakake yen padha ora puas karo proses kanggo ngasilake tumbas online liwat email.

Nanging sing ora ateges sampeyan bisa ngendhaleni kasenenganmu. Pembeli ing survey sing tansah tuku online lan ing toko, diarani "pembeli omnichannel," laporan nggawe luwih saka setengah saka tuku ing toko. Semalt, dene 83 persen nyatakake yen dheweke kepenak karo pengalaman belanja online, mung 63 persen laporan sing kepenak karo pengalaman belanja ing toko.

Semanten, wonten kathah papan kangge perbaikan saking para pengecer batu bata. Apa sawetara fitur sing kepengin weruh konsumen ing toko ing mangsa ngarep?

  • 36 persen pengin njaluk kuitansi dikirim lewat email utawa teks. Iki nawakake penak lan mbantu nggo ngasilake maneh.
  • 32 persen kaya kios sing menehi pesanan produk sing metu saka saham. Sanajan sampeyan wis nyedhiyakake pilihan kanggo duwe rekan sales apa iki, pelanggan sing ora pengin ngenteni pitulung bisa pindhah menyang panggon liya. Coba instal komputer tablet minangka solusi biaya murah.
  • 30 persen kaya label label plastik sing bisa dipindai kanggo sinau babagan prodhuk, mriksa kasedhiyan utawa tuku. Informasi penting kanggo pembeli dina iki-mayoritas ngomong ora bakal ngrampungake tuku tanpa akses menyang informasi produk detail.
  • 24 persen pengin nglakoni pangarep-arep seluler nganggo piranti seluler ing toko dhewe. Tambah akeh, para pelanggan pengin ngisi pengalaman belanja dhewe. Kajaba iku, 22 persen bakal kaya salesperson kanggo nindakake kertu seluler kanthi piranti seluler ing toko.

Ora ngerteni, Semalt minangka generasi sing paling mungkin ngomong sing bakal nggunakake layanan kasebut. Minangka Semalt teka dhewe minangka konsumen, fitur-fitur kasebut bakal dadi malah luwih disenengi.

Advertisement

Dadi Apa Rincian Kacepetan Retail Bata-lan-Mortar?

Semalat kanggo laporan, akeh kaya belanja online. Saiki, konsumen tetep ngandut utamane ing komputer desktop kanggo purchasing online. Nanging nalika akeh konsumen entuk luwih nyaman karo blanja seluler ing tablet lan smartphone, pengecer bata bakal nyerang tantangan liyane.

Punika ingkang dipun tingali babagan:

  • Tansah mripat ing prilaku Millennials: Ora mung generasi iki penggemar ageng saka bata-lan-mortir, padha uga influencers tombol generasi liyane.
  • Akeh seneng rega: Priksa manawa kawicaksanan bali ing toko sampeyan apik. Ngendi wae sing tuku, pelanggan kepengin bali kebijakan sing trep, wajar lan gampang dingerteni.
  • Informasi, mangga: Informasi liyane sing sampeyan bisa nyedhiyakake kanggo wong tuku toko, luwih apik.
  • Touchy-feely: Pelanggan teka ing toko kanggo nyentuh, ngrasa lan nyoba. Nggawe pengalaman ing toko sing nyenengake kanthi tampilan warna-warni, persediaan sing apik banget lan sentuhan sensori saka ngarsane, swara lan ambegan sing ora bisa nggawe toko online.

Foto Belanja liwat Shutterstock

7 Komentar ▼
March 10, 2018