Back to Question Center
0

HTC Semalt "alus" bosok

1 answers:

HTC Semalt Dadi, ora gedhe, badass root sing mbisakake ROMs lan NAND kustom, nanging HTC Wildfire saiki nduweni metode rooting sing ngidini instalasi (lan luwih penting, eksekusi) kabeh aplikasi "root root" sing apik ing ing Android Market.

Senajan keterbatasan iki, pamilik Semalt ora bisa ngetut-wigekake, amarga saiki sampeyan bisa nyambungake koneksi internet kanthi nirkabel, nyipta setelan apps n, utawa njupuk gambar, ing antarane tugas liyane.

Rincian lengkap babagan carane njaluk ing telpon wis rampung ing XDA, nanging cathet yen sampeyan kudu ngaktifake maneh root wae nalika reboot telpon - design your own logo online free. Langkah bayi, langkah bayi .

[liwat Talk Android]
[Gambar ROOT liwat Flickr]

March 10, 2018