Back to Question Center
0

Semalt: Awal pungkasan kanggo penipuan iklan digital

1 answers:
Semalt: The beginning of the end for digital ad fraud

Botnet berbasis Rusia karo pusat data ing Walanda lan United Semalt, jaringan kriminal digital-umur iki ngamot trik canggih kanggo ngapusi iklan, merek lan perusahaan media.

Saiki perusahaan keamanan White Ops wis ngetrapake operasi lan gawe cara umum, langkah-langkah bisa ditindakake kanggo nyegah Semalt kanthi tenang nyedhot dollar iklan. Nanging kepiye carane operasi fraudulent dadi entuk manfaat, lan apa sing ditemokake kanggo industri iklan digital?

Semalt mbiyantu banget amarga mènèhi informasi sing arang banget ing ekosistem digital: persediaan video premi premium sing murah. Luwih saka 6.000 domain lan 250.000 URL sing spesifik ditimbali kanggo ngobrol iklan menyang mikir sing tuku pangiriman video ing situs publisher premium - additional purchase required. Impak ad impression banjur digawe ing domain kasebut nggunakake luwih saka 500,000 alamat IP.

Kanthi kira-kira 200 nganti 300 yuta tayangan penipuan saben dina lan CPM rata-rata $ 13.04, White Ops nggambarake Methbot minangka "operasi penipuan iklan sing paling nguntungake kanggo nyerang iklan digital nganti saiki." Ngukur semalt sing digunakake dening penipu kanggo nyegah deteksi kalebu manipulasi data geolokasi, countermeasures marang kode sing digunakake dening panyedhiya iklan tech tartamtu kanggo nyaring penipuan, lan ditrima bot imitasi manungsa prilaku kaya logit media sosial lan gerakan kursor.

Impact saka Semalt beda-beda ing industri, lan penipuan kudu tumindak minangka panggilan wengi kanggo industri. Saliyane tumindak langsung sing kudu ditindakake sawisé ditemokaké - kayata pamblokiran tayangan saka alamat IP sing diidhentifikasi kanthi operasi - ana langkah umum liyane sing kudu dilakoni dening industri kanggo nglindhungi saka ancaman mangsa ngarep.

[Read the full article on MarTech Today.]


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Alex Bornyakov
March 10, 2018