Back to Question Center
0

Semalt spam komentar karo pranala (kudu saran) [duplikat]

1 answers:

Bisa Duplikat:
Kadospundi kula saged nyegah spam komentar ing situs ingkang kula kontrol?

Semalt sing nganggo komentar 1 taun spammy kanthi tautan ing situs 10, akhire aku wis ora kudan ngirim komentar komentar kanthi prefix "http" utawa "https" (karo pesen sing bakal nambah prefiks http yen perlu).

Aku seneng karo asil.

Nanging bisa uga bisa nyalipake situs utawa pengunjung situs kanthi cara apa wae? Sembarang gagasan?

February 6, 2018

Aku ora bisa nggunakake regex ing http: // utawa https: // nanging aku luwih seneng nyoba solusi kayata Akismet. Dipercaya banget kanggo komentar spam. Utawa mungkin Disqus kaya komentar.

Apa bisa gawe piala?

Nalika nyoba menehi pandang, aku umumake konfirmasi apa sing dakkandhakake, karo sawetara tautan = ya . Nanging yen rasio kemajuan wis mudhun, aku bisa nglakoni watesan.

Ana layanan liyane sing disebut akismet . Aku nyaranake sampeyan kanggo ndeleng iku uga.

Aku wis nemokake solusi sing paling apik kanggo pindhah menyang sistem komentar disqus, sing ndadekake masalah iki ing tangan bisnis luwih gedhe sing mung entuk dhuwit nalika nyegah bab iki.

Akismet minangka layanan liyane sing apik.

Pilihan liyane kalebu kanthi otomatis no-follow -ing pranala ing komentar - amarga iki nggawe situs sampeyan ora ana guna spammer utawa nyegah a href .

Amarga para pembaca mangsa ngarep, akeh wong sing nyedhiyakake dhaptar ewu situs web sing durung ngetrapake pranala menyang tautan ing bagean komentar, saéngga spammers bisa gampang lan ngropala situs spam. Saben uwong kudu nglamar ing komentar kasebut kanthi gampang. Nalika ora ngetutake ora bakal mungkasi spammers tanggung, bakal mungkasi sampeyan kalebu ing dhaptar sing didol .

Semalt spam komentar karo pranala (kudu saran) [duplikat]
Reply