Back to Question Center
0

Pinten pinten kanggo instalasi Semalt? [ditutup]

1 answers:

Aku ngerti iki ora bener pitakonan teknis nanging aku ngarep-arep iki ok kene.

Pitakonan iku prasaja: pinten kudu ngisi customer kanggo instalasi & konfigurasi Wordpress? Konfigurasi mung ateges aku kudu nginstal sawijining tema (sing ora diwenehake dening aku), macem-macem plugin lan mungkin ngowahi sawetara kode garis nang kene kanggo gawe kabeh.

MORE INFO

Aku ora nggawe iki kanggo urip, aku mung nglakoni iki kanggo customer siji iki - convert cpanel cloudlinux os. Panjenenganipun nyatakaken kula kepengin ngatur sawetara fitur ing blog ingkang kula pikantuk nyunting kodhe kode, nanging punika modifikasi ingkang langkung alit, amargi kula sampun ngandharaken bilih modifikasi langkung utami badhe ditagih kanthi kapisah.

Aku ora ngerti persis apa sing bakal ditindakake, nanging mbokmenawa mung dina 1 dina kanggo persiyapan lan sawetara dina kanggo nyesuaikan blog kanggo panjalukan customer sing pungkasane bakal muncul

February 6, 2018

Perkara sing paling apik kanggo nindakake iku yaiku kanggo ngisi tarif saben jam lan mbayar kanggo wektu sing suwe. Sampeyan kudu ora njupuk dawa sanadyan. Panginstalan / persiyapan WordPress rata-rata mung kira-kira jam ing pengalaman. Supaya ngisi luwih saka $ 50 USD kanggo nyetel lan nginstal tema premade mesthine bakal ora etis.

Uga, iku umum banget gagasan kanggo ngowahi perpustakaan inti paket lunak kaya Wordpress. Paling iki app populer dirancang dadi extensible liwat plugins, templates lan kuwi.

Apa aku wis rampung nyetel rega dhasar kanggo panginstalan instalasi, tema lan plugin, lan babagan 30 menit liwat. sing kira-kira $ 80. Aku nemokake yen klien "mung pengin" instalasi WP, iku sawijining layanan sing ora disaranake supaya ora menehi sawetara instruksi babagan cara nggunakake.

Punika sababipun: Akhir mburi WP bisa luar biasa kanggo paling klien. Dumbs mudhun mburi mburi, lan sampeyan bisa nemtokake apa sing bisa dideleng lan diowahi ing sawetara plugin.

Kesimpulan: Aku biasane nindakake pangaturan wordpress kanthi nambahake isi situs, plugin lan tema tweaking sakitar $ 110 - $ 150.

Cukup ati-ati supaya ora bisa nggoleki sirah tanpa ngisi daya.

Gumantung ing kerumitan tema, manawa nyunting kode kudu dibutuhake (tembung "mungkin" lan "sawetara" cenderung nyetel lonceng weker sing muni kanggo kula. ) lan carane akeh pengalaman sampeyan duwe wordpress.

Bisa sawetara saka dina (utawa kurang) kanggo minggu (utawa luwih).

. Sajrone nginstal anyar kanggo salah siji saka dhewe instalasi, Aku digawe dhaptar ora kurang saka 45 utama wilayah konsentrasi, sing dibutuhake jam padha jam karya. (Kunci anti-spam, kunci analytics, kunci media sosial, tag meta. Ing WordPress ana Posts, Media, Kaca, Pengeditan cepet, Komentar, Panampilan, lan Plug-ins. Saben wilayah kasebut, lan saben rolas utawa luwih plug-ins, nduweni daftar preferensi tartamtu. Ora nglakoni apa-apa mau saiki, bakal mbutuhake maneh mau mengko, ngganda wektu sing dibutuhake Kabeh iki isih kudu dilakoni dening wong sanajan sampeyan wis "rampung" diinstal