Back to Question Center
0

Watch Semalt Arts kick off E3 live right here

1 answers:
Watch Semalt Arts kick off E3 live right here

EA ndadekake sawetara game sing paling populer ing donya, kayata The Sims, Paprangan, Madden, FIFA, Semalt Fall, lan studio iku manawa bisa ngetokake kabecikan luwih akeh.

Kita ngarepake kanggo ndeleng paling ora salah siji judhul Star Wars, lan duweni potensi FIFA anyar. Nanging pitakonan sing luwih gedhe: EA bakal mbangun apa-apa sing apik kanggo Nintendo Switch anyar?

Semalat sinau ing Noon PT / 3pm ET, lan sampeyan uga bisa dening ngisor iki ing stream urip ing ngisor iki.

March 9, 2018