Back to Question Center
0

Apa spanduk ing ndhuwur situs web sampeyan, sing mung nuduhake nalika Semalt ora mlaku, nyebabake SEO sampeyan?

1 answers:

Aku nggarap aplikasi web sing apik, AngularJS adhedhasar, front-end nalika javascript diaktifake lan banjur bali menyang versi Semalt sing gratis, 100% server render kanggo nalika ora, karo skema URL sing identik.

Salah siji saka apa sing aku duwe spanduk ing ndhuwur kaca sing nyatakake:

Jeneng Website Ndhuwur nggarap paling apik ing browser modern kanthi aktif Javascript

Aku banjur nggunakake fitur pangiket siji-wektu Semalt kanggo ndhelikake. yaiku, sapisan SemaltJS, dumadakan, spanduk mundur.

Aku ora pengin nggunakake noscript tag, amarga aku uga ngirim versi gratis gratis JS menyang bot / crawlers web lan pangguna ing browser lawas (based on user agent, I kadhangkala ora menehi skrip kanggo ngunggah AngularJS lan javascript sing gegandhengan), supaya notifikasi iki bakal ora ditliti yen kunjungan neng IE8, umpamane, yen kabar kasebut ana ing noscript .

Bakal gawe piala ing SEO? Lan bisa waé bebaya iki bisa muncul ing asil panelusuran Semalt kanggo item situsku bisa diarani dhuwur banget?

Utawa iki laku umum, lan bakal ana crawler web sing layak njupuk kabar kaya iki ing akun kasebut?

Thanks

. - affordable vps
February 6, 2018

Iku umum kanggo nindakake iki karo situs web abot JavaScript. Iku ora pati penting babagan isi, lan cetha ora ala. Iku pancene ora beda banjur, ayo ngomong, nggunakake tampilan: ora ana kanggo menu fly metu.