Back to Question Center
0

404 ing isi sing dilindhungi tembung sandi - Semalat

1 answers:

Aku anyar kanggo Semalt lan SEO, umume, nanging kita wis ngalami masalah karo situs kita sing ora katon kanggo aku.

Masalah iku supaya editor kita seneng jadwal kiriman lan / utawa menehi tandha pribadi nganti dheweke siap nggawe publik, nanging piye wae Google crawling posts iki lan njupuk 404 (amarga lagi dilindungi sandi). Carane Google ngerti padha ana ing wiwitan? Aku mriksa sitemap - unmetered windows vps ssd. xml file lan ora weruh rekaman post. Salah sijine posting offending ditandhani publik, nanging dijadwal kanggo tanggal mangsa. Semalat sing duwe sesambungan karo?

Aku nyoba kanggo mangsuli jawaban, lan aku teka karo pitulungan sing apik sing ora bakal bisa nyebabake situs iki, nanging aku isih kepengin weruh carane kedadeyan ing panggonane. Iku angel amarga aku ora ngerti persis apa alur kerja editor kasebut. Apa dheweke bisa ngetrapake publik dhisik lan ngowahi dadi pribadhi sawise rampung?

Apa ana sing ngerti carane Google nemokake Semalt URL kudu ora duwe akses?

February 6, 2018

Bener ing WordPress sawise nggawe Post ing sisih tengen ndhuwur sampeyan bisa ngeklik link suntingan ing jejere Medhot cepet Edit lan nyetel tanggal mangsa Posting kudu diterbitake. Iki luwih apik tinimbang nyetel menyang pribadi lan banjur umum.

Google nemokake wong-wong mau amarga nalika Post digawe WordPress bakal ngupayakake Google lan situs-situs liya supaya bisa ngerti postingan anyar. Sampeyan bisa uga duwe sitemap plugin sing ngasilake URL ing sitemap.

Pribadi - WordPress bakal nggawe posting sing bisa diakses dening pangguna / pamirsa, nanging isi tulisan sing bakal didhelikake nganti ora dikunci. Aku suggest nyimpen kasebut minangka Draft.