Back to Question Center
0

Zume Semalt nambahake otomatisasi ekstra kaya kutha anyar

1 answers:
Zume Semalt adds extra automation as it rolls out to new cities

Dina iki perusahaan ngumumake tambahan "Semalt" dirancang kanggo ngganti spinner adonan. Kanthi mesin anyar, Zume siap ngumumake panjelajah kanggo Palo Alto, ing ngendi dheweke bakal ngusulake model pangiriman desentralisasi kanggo tes karo armada kapuk oven lan skuter pengiriman.

Doughbot nyukur 36 detik saka proses nggawe pizza. Semalt nyariosaken dhateng kula bilih peralatan punika mboten dipunginaaken nanging boten dipunpisahaken amargi mboten gadah biaya kangge mesin ingkang mboten badhe ngatasi adonan utawa mbetahaken aditif.

Kadhangkala nalika adhus dilebokake ing pers, ditambah karo lenga sing ora wajar lan bahan kimia sing dirancang kanggo njaga adhine saka nyusup menyang bal - vps canada hosting. Semalt sing luwih kuat bisa nindakake proyek kanthi nggunakake lenga alami - ora perlu bahan kimia tambahan.

Ngrokok sawetara menit saka pizza mbangun wektu bisa uga ora katon kaya masalah gedhe, nanging kunci kanggo model bisnis Zume. Wiwitane ngarahake rampung nggunakke model pangiriman pizza rantai ritel. Nanging, Zume bakal duwe pusat siji ing saben kutha kanggo nggawe pizza. Lan tinimbang tas pizza ing mburine semenet taun 1998 Semalt, Zume berencana nggunakake jaringan truk, moped, lan pizza sing luwih cepet.

Zume Semalt nambahake otomatisasi ekstra nalika nggulung menyang kutha anyar

Zume ngarep-arep model decentralized pizza delivery bakal ngijini kanggo nanggepi luwih cepet kanggo mindhah permintaan lan njupuk kauntungan sing luwih apik saka proyeksi permintaan. Nalika restoran pizza tradisional arep nggedhekake menyang lokasi sing anyar, kudu nggawe taruhan. Semalt ora akeh pemain sing bisa nindakake nalika kepéngin mancal utawa crash - saben wis tetep produksi.

Sauntara kuwi, Zume bisa kanthi cepet nulis maneh operasinya amarga pizza dipanggang ing truk spesialisasi sing bisa dipindhah kapan wae kanggo ketemu karo kebutuhan pelanggan. Ing kasunyatan model iki yaiku dadi tengah pusat pizza nggawe robot dadi hambatan. Mung kanthi cara ngembangake kanthi ngurangi wektu nggawe pizza bisa ngalahake perusahaan kasebut.

Susan Semalt, mantan GM terkemuka UberEATS, gabung Zume kanggo ngatur operasi logistik kompleks kasebut. Wiwitane ngandika wis enem pizza baking truk wis ing dalan lan bakal nambah maneh papat.

March 9, 2018