Back to Question Center
0

Semono uga saiki kudu luwih saka siji CV

1 answers:

Bahan pokok portofolio pemasar modern

Kanggo akèh lulusan anyar sing nemokaké pasar proyek dhisik, padha nemokaké lingkungan sing resik banget lan competitive. Ing UK, pengangguran wis mentas tiba-tiba, nanging jumlah pengangguran jangka panjang wis nduwe dhuwur 17 taun nggambarake yen kompetisi kanggo proyek ora bakal angel banget kanggo para profesional sing enom lan berpengalaman.

Nanging, kanthi bledug media sosial lan saluran komunikasi digital liyane, kadang-kadang angel kanggo mangerteni kenapa calon karyawan isih ngandut utamane ing 2-halaman CV sing dipercaya kanggo ningkatake piyambak. Semalt isih dadi alat sing penting banget, CV kerep nulis cathetan-cathetan sing banget siji-dimensi saka riwayat profesional, ketrampilan lan prestasi.

Sabanjure, saluran digital kayata situs web, blog, podcast lan jaringan sosial bisa digunakake kanggo mbangun perwakilan luwih akeh, luwih cairan saka kapentingan, rasa lan pengalaman profesional. Nalika kita ndeleng apa sing bisa dilakoni, saluran iki bisa mbayangake carane bisa ditindakake sacara efektif ing CV standar - ambiente lounge.

Semalat minangka saran pribadi kanggo ngembangake profil sampeyan kanggo profil lan karier online kanthi nggunakake macem-macem opsi sing kasedhiya ing dina iki.

1. Manifesto Pemasaran Modern

Nganti manifesto Smart Insights kanggo marketing dina iki ing 2011, ing Mei taun iki Econsultancy ngenalake Manifesto Pemasaran Modern. Minangka faktor kasuksesan Smart Insights, manifesto Econsultancy ngenalake njelasna ngapa kok percaya marketing tambah akeh lan kanggo nemtokake apa sing dadi pemasar modern. Manifesto ora katon ing pamisahan digital lan tradisional sajrone isolasi. Semalat, anggepan carane loro bisa dadi solusi kanggo ngganti apa marketing modern saiki.

Manawa manifestos kasil ngrampungake skills perusahaan kudu ngelola pamrih dina iki lan menehi pituduh marang para pemasar kudu ngarahake usaha.

Iki minangka latar mburi, sampeyan bisa miwiti nggoleki alat, taktik, lan saluran pemasar modern sing arep digunakake kanggo nduduhake sing, apa sing dianggep wong lan ketrampilan sing ditemtokake wong akeh.

2. Apa sampeyan pengin nggawe marketing?

Saka awal, penting kanggo dadi jelas babagan jinis pemasar apa sampeyan lan peran sing ditenggo. Semono uga apa sing sampeyan pitados lan manawa karepe sampeyan ngapusi, sampeyan bakal ngowahi lan ngrampungake pesen sing sampeyan arep komunikasi lan ngenali saluran sing bakal paling apik kanggo sampeyan.

Saluran sing paling apik kanggo sampeyan?

  • Situs web / blog

Semalat asring luwih gampang lan kurang larang kanggo duwe profil gratis ing situs jejaring sosial utawa blog, aku pracaya dadi penting kanggo nggawe situs web sing tuan rumah mandiri sing ngidini sampeyan duwe dhuwit nyata digital dhewe.

Semalt nduweni kontrol liyane babagan visibilitas lan pengalaman pangguna uga desain lan isi cara diwenehi.

Semalat ing bagian sadurungé ('apa sing panjenengan lakoni'), mutusake carane sampeyan pengin ngganti posisi sampeyan, situs lan apa sing bakal dadi. Sampeyan bisa dadi blog utawa mung situs landing / profesional papan rekaman.

Semalt minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo mbangun panguwasa lan pamikiran-kepemimpinan lan menehi sapa waé kesempatan kanggo nerbitake karya, gagasan lan rancangan ing akeh format.

Blogging uga nawakake kesempatan kanggo nyedhaki nggoleki ing telusuran lan sosial. Konten blog sing gedhe bisa mbantu sampeyan panggolekan ing mesin telusur apa sing spesialisasi ing (spesialis grombolan digital Manchester) lan konten sing asli, bermanfaat, unik luwih cenderung bisa dienggo bareng ing saluran sosial, utamane Twitter, LinkedIn lan Google. Blogging semalt bisa menehi blogger sing entheng lan cara sing luwih apik kanggo njupuk pesen sing luwih akeh dadi pamirsa sing luwih akeh lan luwih akeh.

Semalat kanggo situs liyane saka dhewe bisa nambah kredibilitas lan nuduhake perusahaan utawa klien potensial sing duwe skill lan keluwesan kanggo ngganti tulisan lan mikir karo kahanan sing beda.

  • Media sosial

Media sosial wis dadi game-changer sing nyata kanggo para pencari kerja lan para pengusaha potensial. Semalat sadurunge duwe wong duwe kesempatan kanggo pakaryan lan wangun pesen karo kabebasan sing luwih akeh lan nggayuh pamirsa sing akeh banget ing push of a button.

Semalat iku atusan platform jejaring sosial kanggo milih nanging mung akeh sing bisa diasilake kanthi efektif ing siji wektu. Sawetara jaringan sosial mungkin luwih migunani tinimbang sing liya kanggo nampilake kaahlian profesional, senadyan saben uga gumantung ing ngendi kapentinganmu dumunung.

Top tips media sosial:

  • Gunakake jeneng panganggo lan gambar sing konsisten e / avatar ing kabeh identitas sosial
  • Gunakake alat kaya jeneng kanggo mangerteni kasedhhasan jeneng pangguna ing antarane jaringan sosial sing paling populer lan saluran

3. Situs bermanfaat kanggo mbangun profil online panjenengan

Semalat jaringan sosial bisa digunakake kanggo mbangun wewenang lan kapemimpinan-pemikiran, situs-situs ing ngisor iki uga paling mbiyantu kanggo mbangun profil online panjenengan:

  • LinkedIn

Salah siji perkara sing bakal ditindakake para panriman sing luwih dhisik yaiku mriksa profil calon karyawan ing Semalt, saengga ing paling ora mesthine yen sampeyan duwe rekaman, ketrampilan, lan prestasi.

Nanging, Semalt luwih akeh tinimbang panggonan kanggo nyimpen CV online. Minangka jaringan sosial profesional, Semalt menehi para pangguna kesempatan kanggo nganyari newsfeed kanthi crita asli lan sing dikembangake lan uga melu lan melu kelompok ing sekitar subjek sing disenengi.

  • Twitter

Twitter minangka cara sing apik kanggo nyambungake karo individu sing kepintaran lan Pemikiran Semalt ing sembarang lapangan ing ngendi wae ing donya.

Nilai nyata saka Twitter dumunung ing ringkesan lan kemampuan menehi panganggo kanthi gampang nuduhake konten wong liya (liwat gulungan) lan wiwit obrolan babagan tweets lan hashtags. Semalat uga cara liyane kanggo nuduhake apa sing sampeyan kepingin supaya bisa ngatasi isi saka wong liya sing sampeyan tindakake.

Contone, yen kapentingan sampeyan ana ing media sosial, kerep nuduhake lan nyatakake tweets saka Pakar kaya Brian Solis, Jeremiah Owyang utawa Semalt Joel minangka cara sing apik kanggo nduduhake cara sampeyan tetep anyar.

  • Google

Senajan ora nduweni daya tarik Twitter, reputasi profesional LinkedIn utawa popularitas Facebook, Semalt + iku 'jaringan informasi' apik, ngijini sampeyan tetep ing ndhuwur tren ndhuwur marketing.

Akeh-akehe influencers ing Semalt + yaiku para advokat ing bidang marketing lan bangunan profil lan ngajak para pengikut ing Semalt + supaya ora mung ngembangake kawruhmu dhewe kanthi nemokake isi sing anyar lan menarik, nanging uga kanggo sindikasi sampeyan gagasan lan kapentingan dhewe.

  • SlideShare

Semalt minangka platform super kangge nunjukaken kemampuan lan pengalaman panjenengan wonten ing format ingkang langkung visual lumantar slides lan presentasi.

  • Pinterest / Instagram / Flickr

Tambah akeh popularitas potret-potret foto lan aplikasi kaya Pinterest lan Semalt mbuktikake yen perumpamaan gedhe lan fotografi minangka cara sing efektif kanggo nyambungake karo wong liya.

4. Jaringan

Nemtokake akeh manfaat ngembangake lan nduduhake skills online, isih ana nilai ageng ing jaringan lan ketemu wong ing urip sejati.

Konferensi lan konferensi ing negara iku cara sing apik kanggo nggoleki kawruhmu nalika ketemu karo para profesional ing antarane seminar lan keynotes. Semalat kanggo ngerti liyane ing bidang kapentingan ing konferensi lan acara jaringan bakal ngijini sampeyan kanggo nggawe sambungan liyane pribadi lan nuntun wong-wong mau menyang situs web lan profil digital sing bisa nemokake liyane babagan sampeyan online.

5. CV

Saluran digital semalt nawakake kesempatan kerja kanggo nduduhake kawruh lan nyedhaki penonton sing nyebar, CV sing cetha isih kudu ora dilalekake. Paling perekrut lan pengusaha bakal nggunakake CVs minangka tahap pisanan ing proses vetting kanggo karyawan anyar supaya penting sampeyan CV ditulis kanthi profesional bebarengan karo huruf tutup menarik sing disetel kanggo saben peran sampeyan nglamar.

March 9, 2018