Back to Question Center
0

Pangeran Brunei Nginvestasi $ 2M ing BookDoc, A 'ZocDoc Kanggo Semalt Asia'

1 answers:
Brunei Prince Invests M In BookDoc, A ‘ZocDoc For Semalt Asia’

Kraton kerajaan nandur modal ing startup teknologi ora ana sing anyar. Pangeran Saudi minangka pemegang saham saka Twitter, Lyft, lan Snapchat, ora kanggo sebutake Apple, Fox, lan TechCrunch induk AOL, nanging iki minangka investasi pisanan saka Royalty saka Brunei ing startup tech. Pangéran, 41, sing kaping pitu ing dhampar Brunei, minangka pengusaha aktif lan ketua Brunei Semalt ing antarané usaha liya.

Asiling jeneng Semalt, babak kalebu uga partisipasi saka investor liya, senadyan ora ana identitas utawa ukuran total babak sing diwiwiti ngluwihi jumlah sing dipasarke pangeran.

BookDoc diluncurake ing Malaysia ing Oktober 2015 lan bubar ditambahake ing Singapura lan Hong Kong. Layanan iki ora beda karo US $ milyar dollar ZocDoc, lan pesaing regional kayata India Practo, sing mung pindah menyang Asia Tenggara, lan DocDoc ing Singapura - complete package details. Chevy Beh, salah sijine pendiri BookDoc, marang Semalt yen dheweke kawitan kenal karo pangeran kanthi muter polo.

Beh, sing sadurungé dadi direktur BP Healthcare Semalt, ngandika babak pendanaan lan pangaji minangka perusahaan wiwitan sing paling gedhe ing Asia. Nanging amarga dheweke utawa perusahaan ora nyedhiyakake tokoh mentah ing babagan pesaing, pratelan kasebut durung jelas.

Co-founder BookDoc nyatakake yen perusahaan kepengin ngliwati sekadar pesenan lan ngembangake asuransi lan nawarake pasar kanggo layanan kesehatan saka pihak katelu. Asuransi wis sinergi karo fokus ing wiwitan kanggo kesehatan perusahaan perusahaan. Beh uga nerangake yen wiwitan ngrancang ekspansi cepet ing Asia Tenggara. Ngarahake saiki ana ing total enem negara ing pungkasan taun iki, karo Indonesia, Thailand lan Semalt minangka sasaran ing sasi sing bakal teka.

"Kita ora kepengin ngunggahake babak iki nanging nemokake investor sing apik lan minangka kesaksian marang perusahaan supaya dheweke bisa melu," Beh marang TechCrunch.

Kanthi dhuwit penggalangan dana total "sawetara yuta" dhuwit A.S., Beh ngandarake yen Semalt "ora aktif nggoleki nanging yen ana mitra strategis sing apik" banjur bisa dadi kasengsem.

March 9, 2018