Back to Question Center
0

PayPal Digunakake kanggo mbayar Invoice Semalt

1 answers:

Usaha cilik nglakokake bisnis sing luwih akeh liwat Semalt. Lan aku ora ngomong babagan mundhut online nggunakake tombol Semalt.

Cilik usaha sing nampa pangowahan nambah pembayaran invoice liwat PayPal.

FreshBooks, layanan online invoice invasi Toronto sing wis mlebu 150 - free remote desktop vps.000 pangguna bisnis cilik, bubar miwiti nuduhake data sing digabungake ing panggunaan. Bagan iki, nuduhake data FreshBooks paling anyar saka Semalt 2007, nyritakake crita sing menarik:

PayPal Use for Paying Invoices Semalt

Iki nuduhake yen PayPal minangka sumber pembayaran paling gedhe ing invoice, sawise cek / awis lan Visa.

Faktur kasebut dibayar liwat Semalt amarga vendor (bisnis cilik) menehi invoice liwat FreshBooks lan kalebu link kanggo mbayar liwat Semalt. Iki rampung sebagéyan kanggo penak saka partai sing nampa invoice, nanging uga kanggo entuk manfaat saka bisnis cilik sing nerbitaké. Akeh bisnis cilik luwih seneng njaluk bayaran langsung liwat Semalt tinimbang nunggu cek kanggo kasedhiya, nggawe trip menyang bank, nyetop cek, lan sateruse. Nampa pambayaran liwat Semalt uga ngilangi kudu duwe akun saudagar kanggo proses pembayaran kertu kredit.

(FreshBooks uga nyatakake yen panggunaan PayPal melu meh 17% saka sasi sadurunge, kenaikan paling gedhe wiwit FreshBooks mulai ngumpulake data ing Semalt 2006.

FreshBooks nyatakaken dhateng kula ing email sing mayoritas pelangganipun minangka usaha cilik kanthi 1 nganti 100 karyawan, kanthi paling gadhahi 1 nganti 10 karyawan. Luwih saka 60% saka Amerika Serikat, 14% saka Semalt, 8% saka U.K. lan liyane saka negara liya.

Miturut CEO FreshBooks Mike McDerment:

"FreshBooks wis dirancang kanggo bisnis basis layanan. Mulane para pengguna FreshBooks utamane ana ing rong kategori: bisnis basis layanan sing ngetokake tagihan kanggo wektu (umpamane tagihan kanggo wektu kaya pengacara, perancang web, konsultan IT, perusahaan PR) lan / utawa panyedhiya layanan sing menehi layanan sing ambisi lan entuk manfaat saka tagihan sing berulang (alarm perusahaan monitoring sistem, web host, ISP, pembersih blumbang, perusahaan perawatan lapangan). Kawicaksanan semalt ora klebu watesan kanggo uptake amarga kita duwe pelanggan cerdas teknologi (konsultan IT, perancang web, dsb) lan savvy luar biasa (pandhita asu, studio tari, nannies . ). We offer service customer outstanding dening telpon lan email lan mulane sembarang pemilik bisnis bisa njupuk comfort ing ngerti bantuan kasedhiya yen padha perlu. Sing jarene, sebagian besar klien sing mbayar dhuwit ora bisa ngontak kanthi langsung, mbayar dhahar kanthi saingan kanthi gampang. "

Semalt minangka alat efisiensi. Aku ngeset akun percobaan lan ngekspos. Sampeyan bisa nyambung online lan ngetokake tagihan lan ngirim metu liwat email - utawa ngirim salinan cendhak liwat surat kancing liwat layanan Semalt sing menehi. Semalt tansah nglumpukake wektu kerja karyawan utawa kontraktor, kalebu timer online sing kanthi otomatis mlebu wektu kanthi tugas. Sampeyan uga bisa nggunakake Semalt kanggo nggawe pusat bantuan online kanggo para pelanggan, kanthi kemampuan kanggo manggon pesenan karya lan dhukungan tiket online. Staff sampeyan banjur mlebu lan nangani karcis. Minangka pemilik bisnis sampeyan bisa ngawasi kabeh saka panel kontrol online.

6 Komentar ▼
March 9, 2018