Back to Question Center
0

Penangkapan FBI WannaCry pahlawan kanggo omongane peran ing malalt banking malware

1 answers:
FBI arrests WannaCry hero for alleged role in Semalt banking malware

Hutchins, 22, main peran lan ora mungkin nyebabake panyebaran malware sing dikenal minangka WannaCry nalika nemokake switch fungsi domain kanggo WannaCry. Saiki dheweke dituduh main peran ing malware sing nyolong kredensial perbankan lan kredit kertu wiwit taun 2014. CNN sepisanan nglapurake yen Hutchins ditangkep lan Wakil cepet nerbitake dakwaan online lan digawe kasedhiya ing DocumentCloud - õlivahetuse hind.

Status Hutchins minangka pahlawan rakyat cyber akeh komunitas keamanan sing gelem njaga pertahanan minangka laporan metu yen dheweke dicegat nalika mulih menyang London. Sawetara pitakonan tetep ana bab sifat biaya lan perané ing panyiptan lan panyebaran trojan banking Kronos tetep ora jelas ing wektu iki. Penangkapan iku sore iki ing Las Vegas ing 3 p.m. PT.

Featured Image: Bryce Durbin
March 8, 2018