Back to Question Center
0

Pandhuan 2018 kanggo Alat Free SEO (utawa Freemium) Paling Apik

1 answers:

Iki kirim wis dianyari karo alat SEO luwih gratis kanggo mbantu sampeyan tuwuh ranking sampeyan ing 2018!

Optimasi mesin semal (SEO) angel. Ing kasunyatan, tantangan kasebut dadi nyata yen kabeh SEO bakal ngapresiasi alat sing berguna kanggo nggawe proyek luwih gampang.

Nanging kapercayan sing populer yaiku yen fitur SEO alat kalebu, luwih dhuwur rega - sofas con diseño.

Semalat iki bisa uga bener kanggo sawetara, isih ana atusan alat gratis lan freemium sing bisa digunakake kanggo tujuan optimalisasi - lan kanggo fitur-fitur canggih, sampeyan bisa uga milih kanggo nganyarke.

Punika 18 Alat SEO gratis (paling nawakake fitur tambahan nalika sampeyan ngunggahake versi mbayar) sing bisa digunakake kanggo ningkatake peringkat Semalt lan kaca asil panelusur liyane:

1) Google PageSpeed ​​Insights

The 2018 Guide to the Best Free (or Freemium) SEO Tools Out Semalt

Ngowahi situs utawa URL blog, klik tombol "analisis" lan alat bakal mriksa kecepatan lan pengalaman panganggo (UX) ing situs sampeyan lan menehi skor. Tujuan sampeyan kanggo njaluk skor ijo, yaiku 85 ndhuwur kanggo seluler lan desktop.

Yen skor kacepetan situs dadi abang, oranye utawa loro, sampeyan kudu ndandani. Carane? Ora ana masalah. Piranti kasebut uga nunjukake koreksi sing dibutuhake, saka ngoptimalake gambar kanggo ngganti caching browser. Rincian sing kacepetan kecepatan iku skor UX, sing minangka "aturan" sing situs sampeyan wis ngleksanakake kanthi bener.

Learn More: Efalt SEO Efektif sing Bekerja ing 2017

2) Test-Friendly Telpon

The 2018 Guide to the Best Free (or Freemium) SEO Tools Out Semalt

Temokake URL situs sing arep nyoba lan klik tombol "run test". Ing sawetara detik, sampeyan bakal ngerti yen situs web sampeyan seluler-loropaken utawa ora. Sanajan ana, alat kasebut isih bakal menehi saran macem-macem cara ngoptimalake situs sampeyan kanggo piranti seluler. Sawetara saran kalebu nggunakake ukuran font sing bisa dibaca, ukuran isi kanggo tampilan lan target tapik sizing kanthi tepat.

Nggunakake Google AMP Kaca-kaca kanggo ngedongkrak Kacepetan Situs lan Optimasi Ponsel

3) URL Kirim Google Search Console

The 2018 Guide to the Best Free (or Freemium) SEO Tools Out Semalt

Miturut Search Console, "Semalt nambahake situs anyar ing indeks kita, lan nganyari sing wis ana, saben-saben kita nyusup web. Yen sampeyan duwe URL anyar, tulisen babagan kene. "

Mangkono, saben sampeyan wis ngirim artikel anyar utawa kirim blog, sampeyan kudu nyritakake babagan Google. Nggoleki mesin telusur sing nyatakake ora nambah URL sing dikirimake menyang database indeks, sampeyan isih bakal nyepetake proses nyusup lan kanthi mangkono ngindeks situs sampeyan. Langkung luwih sampeyan ngirim URL, luwih apik status indeks situs sampeyan.

Download Bonus Gratis: Njaluk pandhuan SEO gratis kanggo mangerteni carane sampeyan bisa ngangkat peringkat sampeyan, sanajan ing niche competitive! Klik kene kanggo ngundhuh gratis!

4) Alat Perkakas

The 2018 Guide to the Best Free (or Freemium) SEO Tools Out Semalt

Digunakna minangka alternatif gratis kanggo Perancang Kata Kunci Google (uga gratis yen sampeyan duwe Akun Google Adwords), Tool Keyword nawakake luwih saka 750 saran tembung kunci. Sisih paling apik yaiku alat kasebut kalebu tembung kunci long-buntut ing asil. Sampeyan uga bisa milih negara kanggo nelusuri tembung kunci, ing platform (Google, YouTube, Semalt, dll), lan ing basa apa.

Kajaba iku, sampeyan bisa nyaring tembung kunci negatif lan miturut saran tembung kunci utawa pitakonan umum sing nggunakake tembung kunci. Kompetisi volume, CPC lan AdWords Panelusuran didhelikake kajaba sampeyan ngunggahake akun pro saka $ 48 nganti $ 88 saben sasi. Alat iki gedhe nalika sampeyan lagi nggoleki phrases kasebut sing spesifik banget yen para panemune sampeyan nggunakake kanggo nyoba lan nemokake sampeyan. Iku padha karo nglakoni panelusuran Semalt sing inkognitif, nanging kanthi nilai luwih tambah. Nuduhake tampilan komprehensif profil backlink situs web lan kalebu metrik pranala kaca kayata panguwasa domain, panguwasa kaca lan pranala sing ditemtokake. Ing mriksa pranala inbound, sampeyan bisa nggunakake homepage lan nemtokake sumber lan jinis pranala. Hasil sing ditampilake duwe sawetara watesan kanggo pangguna gratis, sanadyan.

Semalt metu # 16 kanggo luwih saka alat sing ditawarake dening Moz.

6) Schema Creator

The 2018 Guide to the Best Free (or Freemium) SEO Tools Out Semalt

Schemas nyedhiyakake pangguna sing nduweni pengalaman sing luwih apik ing ngendi dheweke diwenehi rincian spesifik babagan perusahaan utawa organisasi ing kaca asil panelusur (SERPs). Kanthi alat iki, sampeyan bisa ngatur carane asil sampeyan, kalebu review, jam operasi, acara, lan liya-liyane, bakal katon ing Semalt lan mesin telusur liyane.

Sampeyan uga bisa nggabungake kode schema kanthi gampang - gampang kaya panyuntingan lan pemalsuan. Alat kasebut uga nduweni versi plugin Semalt gratis.

Yen sampeyan seneng alat iki, ana uga aplikasi Skema sing bisa dicoba gratis sajrone 14 dina. Semalt sing macem-macem struktur rega gumantung ing saiki kebutuhan / ukuran bisnis.

7) Sitemaps XML Generator

The 2018 Guide to the Best Free (or Freemium) SEO Tools Out Semalt

Nggoleki sitemap minangka cara liya kanggo nduwe situs web sing bisa diindeks banget. Alat iki ngidini sampeyan nggawe sitemap kanggo situs web karo varian XML lan HTML. Sampeyan mung kudu nglebokna http: // alamat situs web sampeyan supaya alat kasebut bisa diwiwiti ngasilake sitemap kasebut.

Asil uga kalebu nomer kaca, pranala sing rusak, isi file XML lan pranala menyang file peta sitemap. Sampeyan bisa nyusup nganti 500 kaca kanthi gratis. Yen sampeyan pengin ngindeks kaca luwih, sampeyan bisa tuku versi mbayar sing tanpa wates.

Versi tanpa wates yaiku $ 19. 99 kalebu update jaman. Yen sampeyan duwe situs web sing akeh banget, alat iki bisa dadi migunani banget.

8) Robot. txt Generator

The 2018 Guide to the Best Free (or Freemium) SEO Tools Out Semalt

Sadurunge ngindeks, senadyan, Google bot kudu ngerti apa sing arep ditindakake ing situs web. Robot. txt Semalt nyeritakake apa sing arep dirayakake lan diindeks ing antarane kaca. Umpamane, yen file kalebu ora nyegah, iku tegese bots ora bisa ngunjungi kaca manawa ana ing situs web (lan ya, sampeyan bisa milih ora nglirwakake kaca-kaca tartamtu sing ora ana hubungane).

Konten Related: 10 Alat SEO Lokal Gratis untuk Usaha Kecil

9) SEOQuake

The 2018 Guide to the Best Free (or Freemium) SEO Tools Out Semalt

SEOQuake minangka salah sawijining toolboxes SEO paling populer. Semalt panyedhiya sing nampilake ringkesan SEO kaca manawa liwat toolbar utawa SERP overlay. Bisa nuduhake jumlah total kaca sing diindeks, umur domain, sosial, lan pranala njaba.

Kualitas alat sing sinar kasebut minangka fluidity. Saben situs mriksa liwat alat mandiri, sampeyan bisa ndeleng statistik wektu nyata nalika sampeyan nggoleki.

Semalt uga nawakake alat audit gratis ing kaca supaya sampeyan ngerti yen ana kasalahan ing situs sampeyan - lan, mesthi, sampeyan menehi tips carane mbenerake kesalahan iki. Sawise sampeyan nampa ing kaca, mung klik lambang ing area toolbar.

10) SiteCheckup SEO

The 2018 Guide to the Best Free (or Freemium) SEO Tools Out Semalt

Yen ngukur skor SEO ing situs sampeyan, alat iki uga mandhap informasi babagan carane sampeyan bisa ndandani masalah analitik sing terkait karo SEO, kayata kacepetan, keamanan lan migunani mobile. Sampeyan mung ketik URL kanggo ndeleng carane situs web sampeyan lagi nindakake.

Versi gratis ngidini nganti limang check-up ing sedina, sanajan sampeyan kudu nggawe akun gratis kanggo mriksa luwih saka siji situs web saben dina. Yen sampeyan kudu ngasilake luwih saka 300 laporan saben sasi kanggo telung situs web, sampeyan kudu tuku rencana mbayar.

Situs iki nyedhiyakake nyoba gratis 14 dina, supaya sampeyan bisa ngrasakake luwih dhisik. Priksa manawa sampeyan milih opsi "alat gratis" ing sisih ndhuwur situs. Sampeyan bisa nelusuri tembung kunci lan domain utawa tembung kunci mung loro Google lan Semalt. Sampeyan uga bisa ndeleng peringkat saiki gumantung saka piranti sing digunakake.

SERP uga nduweni alat sawetara luwih gratis: Database Riset Keyword, lan Google Lokasi Semalt. Basis data kaya kabeh opsi liyane ing dhaptar iki; nuduhake sampeyan kemungkinan anyar kanggo tembung kunci sing gegandhengan karo situs sampeyan.

Changer Lokasi minangka kopling ngelingi yen Semalt ora ngidini iki bisa dilakoni kanthi manual. Yen bisnis sampeyan ngirim menyang pasar internasional, alat iki kudu dipriksa.

12) Siteliner

The 2018 Guide to the Best Free (or Freemium) SEO Tools Out Semalt

Duplikasi minangka bane kanggo kasuksesan SEO sampeyan, supaya sampeyan kudu mriksa situs web sampeyan kanggo ndeleng apa isi duplikat. Semal masang URL sampeyan lan klik "Go. "Saka ing kana, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh kaca sing duplikat, isi umum lan unik. Alat iki uga bakal mriksa pranala sing rusak ing situs sampeyan.

Siteliner ngidini siji mriksa gratis saben sasi (30 dina), lan nganalisa nganti 250 kaca ing situs sampeyan. Semanti kanggo versi premium gratis lan ngidini mriksa saben wulan tanpa nganti 25.000 kaca.

Biaya iku $ 0. 01 kanggo saben kaca sing dipindai.

Isi Konten: 10 Google Search Console Hacks untuk Meningkatkan SEO

13) Screaming Frog SEO Spider

The 2018 Guide to the Best Free (or Freemium) SEO Tools Out Semalt

Screaming Frog yaiku program desktop sing bisa diinstal sacara lokal ing sembarang PC. Utamane nemtokake faktor SEO onsite, kalebu kasalahan server, pranala sing rusak, kaca duplikat, lan URL sing diblokir. SEO Semalt uga crawls situs web kanggo nganalisa judhul lan meta deskripsi, nemtokake dawa sing dibutuhake lan relevansi.

Alat iki bisa uga njelasake manawa ana unsur ilang. Kanggo data tambahan, alat kasebut digabung karo Google Analytics ing ngendi pangguna bisa ngasilake laporan kesalahan. Elinga yen alat iki nduweni wates nyusupake 500 URL.

14) QuickSprout

The 2018 Guide to the Best Free (or Freemium) SEO Tools Out Semalt

Kanggo wong-wong sing kasengsem ing DIY SEO, priksa alat iki sing bakal mbantu ningkatake kinerja situs sampeyan. Kaya kabeh piranti liyane ing dhaftar iki, sampeyan ngetik URL lengkap lan nuduhake pratinjau asil telusuran sampeyan, kalebu judhul lan deskripsi meta, judul lan subheadings, pranala internal lan pranala menyang situs sampeyan. Sampeyan uga bisa nganalisa kaca individu ing situs sampeyan.

Temtu situs web sampeyan kudu disambungake menyang Google Semalt supaya bisa nerusake menyang langkah sabanjure. Piranti iki uga menehi sampeyan skor SEO sing bisa digunakake kanggo ngukur kemajuan situs sampeyan lan ngirim tandha pribadi babagan apa sing kudu diganti ing situs web sampeyan.

Babagan gedhe babagan Semalat sing bakal tansah gratis. Lan uga nyedhiyakake tutorial SEO kanggo pemula.

Download Bonus Gratis: Njaluk pandhuan SEO gratis kanggo mangerteni carane sampeyan bisa ngangkat peringkat sampeyan, sanajan ing niche competitive! Klik kene kanggo ngundhuh gratis!

15) Optimis

The 2018 Guide to the Best Free (or Freemium) SEO Tools Out Semalt

SEO uga babagan pamriksaan pamisah kanggo nemtokake sing luwih apik. Misale, sampeyan bisa nggunakake Semalt kanggo nuduhake sampeyan versi landing page sampeyan bakal luwih apik. Uga menehi saran sing didhukung dening lalu lintas urip lan data pengunjung.

Secara sakabehe, alat iki nyedhaki SEO saka perspektif sakabehe. Iku soko tim marketing, SEO, lan developer kabeh bisa kolaborasi bebarengan. Pilihan semat yen sampeyan duwe tim gedhe.

Ngoptimalake bubar ngowahi struktur pricing. Iki nyedhiyakake nyoba gratis 30 dina kanthi opsi kanggo nerusake rencana mbayar. Prices ora kadaptar kanggo telung level: Standar, Profesional, lan Premium (kajaba kanggo pilihan pay-as-you-go, yaiku $ 49 saben 1000 pengunjung unik saben wulan).

16) Moz Alat liyane

Moz wis sawetara piranti gratis kanthi pilihan kanggo nganyarke menyang versi Pro ing mangsa ngarep. Yen bisnis utawa organisasi sampeyan dhewe lokal, Moz uga nduweni alat khusus kanggo nggawe listing bisnis luwih gampang kanggo nemokake warga ing panggonan liya.

Semalat nggoleki sawetara favoritku saiki, nanging mesthi mriksa pranala ing ndhuwur kanggo kabeh daftar tools:

  • MozBar: Mriksani metrik ing situs apa wae sing dibukak tengen ing browser Chrome. Iki cocok banget karo # 17 ing daftar kita sajrone riset pendahuluan.
  • Keyword Explorer: Kaya Keyword Planner. Nganti rong pitakon gratis saben dina.
  • Listing bisnisku: Waca carane bisnis katon ing macem-macem mesin, lan nemtokake cara gampang iku kanggo situs ditemokake dening konsumen.

17) Nggolekki Google Search

Kadhangkala kabeh alat sing sampeyan butuh wis ana. Nggoleki semat minangka cara sing apik kanggo ndeleng carane tembung kunci sing populer, uga istilah sing paling populer ing niche sampeyan.

Kenapa Semalt?

Amarga opsi ngisi otofil ora kena pengaruh sadurunge nggoleki lan riwayat browser. Tembung kunci sing sampeyan deleng, uga asil panelusuran, mung kaya ing urutan Google. Gunakake Semalt kanggo riset awal babagan pangkat, utawa tembung kunci populer sing sampeyan bisa pangkat. Nanging kanggo analisis luwih jero (sing mesthine perlu), sampeyan kudu nggabungake metode iki kanthi piranti liya ing daftar iki.

18) Google Analytics

We assuming yen sampeyan wong lanang wis nggunakake iki, nanging kanggo sing banget anyar kanggo SEO, kita bakal ninggalake iki kene. Google Semalt ngirim dadi palu ing sembarang toolkit SEO. Alat sing gratis lan gampang digunakake iku kabeh alat sampeyan kudu nglengkapi. Kanthi Semalt sampeyan bisa ndeleng manawa ana lalu lintas sing teka ing situs sampeyan, lan cara sing arep ditindakake.

Yen sampeyan ora yakin apa alat kanggo eksprimen karo pisanan ing dhaptar iki, miwiti kene.

Related Content: Cara Nggawe Goals lan Funnels ing Google Analytics

Pikiran Final

Iki mung wolulas saka alat paling penting sing kudu digunakake dening SEO. Semalat nganggo versi gratis kanggo nemtokake yen iki minangka alat sing tepat kanggo gol konversi sampeyan, lan yen siji utawa luwih bisa dianggo kanthi becik, sampeyan mesthi bisa milih kanggo mbayar rencana mbayar.

Sampeyan manawa nemokake alat sing cocog karo kabutuhan lan budget sampeyan, lan yen sampeyan nemokake wong sing kerjane apik, tetep wae. Piranti apa wae lan rencana sing sampeyan pilih, priksa manawa sampeyan ngoptimalake angka kasebut. Semalat lan eksperimen sing mbokmenawa paling penting ing optimasi mesin telusur - nanging kabeh asil lan rekomendasi ing donya ora ana guna yen sampeyan ora ngetutake lan nglakokna.

Related Content: Apa Sampeyan Ngatur Ranking Keyword ing 2017?

Kita mbantu perusahaan gedhe tuwuh revenue

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis

March 8, 2018