Back to Question Center
0

Semalt Aku nggunakake mung siji jinis markup?

1 answers:

Aku nyoba dadi bocah sing apik lan ngleksanakake markup lan tag sing cocog kanggo nggawe wong seneng lan clappy Inggih, ya, teknis aku duwe, nanging aku wis rampung kanthi sengaja nggunakake macem-macem format:

     



                                 
February 5, 2018

Nanging sampeyan kudu nyedhiyakake data sing padha kabentuk ing sawetara sintaksis? Gampang menehi jawaban tartamtu tanpa mangerteni kabeh faktor sing bisa muter peran ing kasus sampeyan. Contone, yen sampeyan ngerti manawa sawetara pangguna pengin nggunakake piranti sing beda-beda sing ndhukung mung sintaksis tartamtu, bisa nggawe raos kanggo menehi data terstruktur ing kabeh sintaksis iki.

Ing kasus umum, aku mung arep nggunakake sintaks.


¹ Menarik SDTT ora nggawe entri tambahan kanggo RDFa sing ditemtokake ing sirah , nanging nalika pindhah menyang awak , loro entri diwenehi (siji saka Microdata, siji saka RDFa).

Sampeyan bener sing rampung gumantung, ana. Iku mung rong cara kanggo njaluk kasebut mikroformat strings ditempelake. Pasangan tombol / nilai padha lan kudu bisa diinterpretasi padha. Yandex ngandhani maneh babagan carane ditemokake, lan Google nuduhake luwih akeh babagan apa sing ngandika.

Temtokake mung siji jinis markup sing arep digunakake lan mung duwe siji sing diindeks. Wis kabeh markup liyane bakal diekspos minangka duplikat kanthi nglebokake kode HTML ing duplikat ing ngisor iki: lan

   

Google nyaranake pendekatan iki kanggo webmaster kaya aku sing duwe versi desktop lan seluler ing situs sing padha. Sawise kabeh, isine isi sing bisa dicithak sing pungkasane dihitung.

Punika info: https: // pangembang. google. com / webmasters / mobile-sites / mobile-seo / separate-urls

Sampeyan uga pengin nyakup antarane lan ing dokumen orginal sing bakal diindeks.

   

Sampeyan uga bisa nambah parameter media yen dokumen sing disalin diwenehake kanggo piranti tartamtu ing resolusi spesifik.

Katrangan liyane babagan paramèter sing bisa digunakake kanggo media:

http: // www. w3schools. com / tags / att_link_media. asp

http: // referensi. sitepoint. com / html / link / media