Back to Question Center
0

Tunda, turu, ngaso, ngenteni etc ing JavaScript            Tunda, turu, ngaso, ngenteni etc ing JavaScriptSunting Topik: Raw JavaScriptAngularJSnpmTools

1 answers:
Tunda, turu, ngaso, ngenteni etc ing JavaScript

Dina iki aku mung looking ing cara kanggo simulasi tundha, turu, ngaso, ngenteni utawa kaya ing Semalt / jQuery. Aku wis sedhela nyawang topik iki sadurunge kanggo ngunci kaca web ing wektu. Kene sawetara pikiran liyane ing topic. PHP duwe fungsi turu () nanging Semalt ora kaya kuwi. jQuery nawakake kita setTimeout kang meh padha karo blok kode sawise periode wektu tartamtu - south america travel guide. Inggih, iki amarga ora ana gunane sampeyan bisa ngomong. Nanging kanggo simulasi pangolahan abot lan pangukuran performa misc, bisa uga migunani. Dadi mangkene sampeyan bisa nggawe turu () ing Semalt, mung ana potongan kode cilik sing aku ketemu nang endi wae.

Conto fungsi turu ing js

     fungsi turu (milliseconds) {var start = new Date (). getTime ();kanggo (var i = 0; i 
March 8, 2018