Back to Question Center
0

X.commerce: eBay, PayPal, Magento 'Semalt'?

1 answers:

Pamanggih saka nggabungake pasar online nganggo platform pembayaran, grobag belanja lan backend sing kuwat ora anyar. Nanging nalika pasar ana eBay, platform pembayaran iku PayPal, kertu Magento lan backend iku GSI Commerce, sing iku berita. eBay kasebut kolaborasi anyar X - korres morello 28. commerce. Kita ngomong karo manajer umum, Matthew Mengerink babagan tujuan, lan tujuan, inisiatif anyar.

eCommerce Praktis: Apa X. commerce?

Ngerink: "X. commerce iku divisi anyar sing nyoba kanggo nemtokake apa sing kita mirsani minangka gaya macro. Apa sing wis ditemtokake yaiku konsumen luwih saka tau sadurunge ngupaya teknologi kaya cara toko. Wong ngomong babagan m-commerce, lan e-commerce, lan c-commerce, lan f-commerce lan liya-liyane. Kanggo kabeh, kabeh barang-barang mau ilang lan saiki mung teknologi sing entuk teknologi.

"Contone, aku duwe limang anak lan paling tuwa yaiku 14. Nalika dheweke lagi belanja ing mall, dheweke lagi belanja karo ponsel. Kita bakal ana lan dheweke bakal njupuk gambar soko, tulisan kanca kanggo ndeleng yen bakal seneng. Semalat rampung sinau sadurunge ing komputer. Yen dheweke ora tuku ing toko, dheweke bakal mulih, ndeleng yen dheweke pengin tuku ing panggon liya. Mulane, apa sing kita tingali yaiku manawa ora ana wong pengin teknologi ing toko, para konsumen nyopir.

Matthew Mengerink.

Matthew Mengerink.

"Saiki, yen kita katon ing telung taun pungkasan, kita tindak saka ora iPhone, lan ora nyimpen app kanggo iPads, iPods, Semalt, lan sistem operasi seluler liyane. Kabeh iki njeblug ing lapangan. Kita sumurup yen kita duwe kabeh aset ing eBay, Inc. Kita arep njupuk menyang mitra kita jaringan mbukak iki pangembang lan kabeh aset utawa kabisan eBay, Inc, mbungkus mau apik, lan nggawe ekosistem ngendi pedagang bisa nutul teknologi kasebut lan tetep ing tliti teknis. Sinaosa beda, pedagang bisa bali dadi pedagang. "

PEC: Nalika mulai perdagangan X.

Ngerink: "X. com diwiwiti minangka inisiatif ing PayPal, ngendi kita 'mbukak' PayPal kanggo masyarakat pangembang kita. Sing diwiwiti rong taun setengah taun kepungkur. Nalika kita nindakake iki, para pangembang padha bungah banget. Maksudku, ing pungkasan iki platform pambuka mbukak. Nanging padha bali lan ngandika, 'Wow. Kanggo bener bantuan pedagang, kanggo nggawe malah pengalaman gedhe dhéwé, kita kudu luwih sethithik. 'Dadi mung ngrungokake wong-wong mau ing awal taun iki, kita mutusake yen kita kudu ngluwihi pembayaran lan mbukak kabeh eBay, Inc. Kaya ing ngendi aku arep ngomong, kita tindak saka X. com menyang X. commerce. Kita ngomong, iku cara ngluwihi pembayaran, wis dadi tumpukan lengkap lan kita kudu mbantu ing kabeh cara, wujud utawa wujud sing bisa kanggo nulung banget para pedagang kita entuk ahead. "

PEC: Ayo dadi pedagang nggunakake platform e-commerce sing dadi tuan rumah. Apa pedagang pindhah menyang yen dheweke kepengin dadi platform dagang X. Apa tegese para pedagang nggunakake grobag Magento?

Ngerink: "Iku sing bisa dilakoni. Saiki, apa sing pancene penting kanggo mangerteni yaiku gerbong liyane, pemenang platform liyane ora ateges kita kalah. Kita asring babagan PayPal, eBay, lan GSI. Kita pitados bilih cara paling apik kangge kedadosan punika inggih punika kangge ngawasi pedagang kita lan mbantu kanthi wutahipun. Dadi, pisanan lan paling penting, kita kanthi manusiawi fokus ing cara cepet lan sukses para pedagang lan apa sing dikandhakake, yen dheweke kepengin teka ing Magento, iku sawijining platform gedhe. Nanging yen padha nganggo keranjang sing kompetitif utawa yen ana ing platform sing beda, migrasi minangka barang sing larang lan ora bisa mbantu wong-wong mau tuwuh ing wektu kasebut. Dadi, kita uga nyawisake kabeh layanan iki a la carte. commerce platform - nggabungake karo - amarga padha uga ngewangi para pedagang, lan sing dadi misi utama kita. "

PEC: Apa pedagang ngrekrut pangembang yen para pedagang pengin nggarap dagang X.

Ngerink: "Ana macem-macem kurban sing kita tindakake saka mom lan pop penjual - ngendi padha bisa nggunakake Magento Go lan nggawe etalase piyambak - liwat antarmuka konfigurasi. Padha bisa duwe storefront dhasar kanthi akeh kemampuan tanpa bantuan saka teknologi apa wae. Saiki, akeh pedagang wis duwe sistem manajemen persediaan. Padha duwe kepinginan kanggo ngatur lan njaluk ahead, lan ing kahanan sing kita nyaranake sing padha nemokake integrator sistem utawa pangembang saka ing jaringan pangembang kita. Iki ora bakal dadi karyawan eBay Inc. Dheweke ora dadi karyawan X. Kita ora pengin pindhah menyang divisi layanan profesional. Kita pengin nggawe iki dadi jaringan mbukak, ing ngendi pangembang sing nggawe dhuwit iku pangembang eksternal. Nalika iku sawijining ekosistem; Piranti kasebut nggawe pasar kanggo para pedagang sing bisa duwe para pangembang supaya bisa menehi rega paling apik kanggo prodhuk paling apik sing bisa diduweni. "

X.commerce home page.

Kaca ngarep perdagangan X.

PEC: X. commerce, minangka sing kasebut, sebagéyan gedhé yaiku eBay, PayPal, Magento, lan Perdagangan GSI. Mangga dijlentrehake peran entitas mau lan carane sampeyan bisa mbayangake wong-wong mau teka bebarengan kanggo sakabehe.

Ngerink: "Kaping pisanan lan paling penting, kita kudu nyawang misi eBay Inc., sing nyambungake pembeli lan penjual. Kabeh sing kita tindakake dina iki fokus ing sing. Nalika kita ndeleng X commerce, iki nggawa gawe menyang customer lan ngewangi wong-wong mau njupuk potongan iki menyang pedagang. Nalika kita ndeleng apa sing ditawakake, pasar eBay ndadekke 100 yuta konsumen disebarake sacara global. Dadi komponen penting ing donya multichannel iki sing kita deleng saiki. Yen kita ndeleng GSI, padha nyedhiyakake layanan apik kanggo para pedagang gedhe-gedhe. Yen katon ing PayPal, iki minangka mekanisme pambayaran online nomer siji, sing ndadekake wong bisa ngunggahake lan ngunggahake lan nglindhungi saka penipuan sing ana ing perdagangan. Ing kono, ana akeh merek liyane - kita duwe kabeh akuisisi sing wis rampung - saben siji karo sawetara aset commerce sing apik.

"Cara nggoleki iku sipat utama duwe kabeh kemampuan sing ora nyedhiyakake marang para pedagang kanggo mbiyantu distribusi, kapabilitas donya, lan ngatasi masalah mega sosial, lokal, seluler, lan digital. "

PEC: Ngomong apa GSI ora.

Ngerink: "GSI njupuk pedagang gedhe online. Iku investasi ibukutha kanggo ngedol inventaris online merchant kanggo nyinkronake, kanggo nggawa menyang Internet. Banjur komponen komponen, marketing, lan pemenuhan prodhuk sing ana ing sangisore pedagang kasebut. Para pedagang sing luwih gedhe menghargai konteks lan keahlian sing dikirim GSI. Kabeh wong seneng kasunyatan sing GSI mung nggawe dhuwit adhedhasar dhuwit. Dadi, layanan gedhe, pedagang gedhe lan kemampuan internet lengkap yaiku apa sing digawa GSI. "

PEC: eBay wis bisa nandur modal ing X. commerce kanggo nggawe dhuwit. Apa manfaat eBay saka kabeh iki?

Ngerink: "Secara dasaripun, babagan mbantu ekosistem kanggo tuwuh. eBay mbantu nggawa perusahaan global nalika kita nggawa konsumen satus yuta kanggo wong-wong mau.

"Ana listing eBay kanggo nggunakake lan ana final Nilai ragad kita nggawe; sing nuduhake ing wutah. Ana biaya transaksional saka PayPal banjur biaya layanan GSI. Minangka X. commerce tumindak kanggo mbiyantu para pedagang tuwuh, pangarep-arep bakal padha nggunakake layanan gedhe eBay Inc. Dadi, nalika ana uga biaya hosting, bisa uga ana sawetara bea kanggo panggabungan kita karo pangembang kita ing X. commerce, fokus utamane yaiku carane kita tuwuh lan ngukur bisnis telung inti kita lan piye carane kita ing cara sing para pangembang lan pedagang njaba eBay, Inc. bakal ngomong 'iki minangka hal sing paling apik sing bisa kedadeyan utawa bisa ngarep-arep. Semalat ngewangi kita tuwuh bisnis kita 'utawa yen ana pangembang,' padha ngewangi kita nyambung menyang pedagang lan mbantu wong urip. '"

PEC: Tren kanggo akeh pedagang online iku solusi kabeh-ing-siji, kanthi dukungan pelanggan apik, kabeh ing ekosistem tunggal sing luwih prasaja tinimbang dina lawas nemokake tuan rumah, , nemokake sertifikat keamanan, lan liya-liyane. Sampeyan bisa ngomong manawa perdagangan X dadi nglawan gaya sing luwih rumit. Pedagang kudu nyewa pangembang, sing ora tansah dadi kapentingan pedagang. Ora ana apa-apa sing ana ing commerce babagan gaya karo solusi kabeh-ing-siji?

Ngerink: "Ya lan ora. Iku mesthi tumrap gaya njupuk kunci menyang sawijining platform. Liyane bab sawetara pedagang bisa ngomong sampeyan yen wis nandur modhal ing platform sing lagi macet. Yen platform kasebut ora netepake inovasi, bisnis bakal mulai gagal. Padha kudu bisa nimble. Padha kudu bisa ngganti. Salah sijine pengakuan yaiku ora ana perusahaan tunggal sing bisa gawe maneh. Ora ana barang kaya perusahaan teknologi uber sing nyedhiyakake kabeh solusi sing kasil ngliwati tren mega lan ing industri iki. Dadi, platform mbukak sing ngidini pangembang kanggo nggawe inovasi iku misi kritis.

"Saiki, kita ngerti yen bisa duwe antarmuka sederhana, titik wiwitan prasaja uga kritis. Mulane kita ngomong babagan iki minangka 'sistem operasi commerce. 'Iku menehi basis kanggo mbangun bisnis sampeyan, nanging uga keluwesan. Semalt njupuk langkah luwih dhisik kanthi nggoleki kontribusine para mitra lan developer ing ekosistem kita lan tantangan supaya sampeyan bisa 'ngeklik utawa ngateni' inovasi. Yen aku pengin ngluwihi platform, aku menyang toko app. Contone, ana aplikasi gulung-mundhut kanggo $ 1,000 sing bakal nguripake nyimpen sampeyan menyang wadhah sing bisa disimpen. Nanging yen sampeyan ora nyenengake layanan kasebut utawa sampeyan ngira manawa pangembang iku ora tetep karo update kanggo kabutuhan inovasi sing entuk bisnis, kapan wae yen wong liya teka sampeyan bisa klik tombol lan mateni, klik liyane tombol lan nguripake pesaing.

"Saiki, para pangembang ora duwe lock-in. Pengembang ora duwe sesambungan karo pedagang sing lagi nyekel hostage karo teknologi amarga biaya kuwi gedhe banget. Semono maneh, yen sampeyan duwe platform sing becik, nanging sampeyan duwe kompetisi sing apik lan keluwesan kanthi cepet lan murah sing cocog lan cocog karo teknologi sing metu ana supaya sampeyan bisa tetep ngupayakake. Kita pancene ora mikir yen ana strategi liyane sing bisa dienggo. "

PEC: Carane sampeyan bakal nggabungake karo Facebook? Apa rencana PayPal karo Facebook?

Mengerink: "Facebook minangka partner sing luar biasa lan aku duwe penghargaan sing luar biasa kanggo Mark [Zuckerberg, pendiri Facebook] lan apa perusahaane wis bisa nindakake ing donya. Aku bakal kelingan yen aku arep nyolong guntur Katie Mitic [eksekutif Facebook sing gabung karo dewan direksi eBay], sing arep ditampilake tanggal 12 Oktober ing Konferensi Innovate. Cukup, sampeyan kudu ngenteni dheweke kanggo nemtokake apa sing dienggo bareng karo kita. Nanging aku mung ngomong yen sosial pancen minangka aspek penting saka masa depan. "

PEC: Dadi, kanggo tujuan wawancara iki kita bisa ngomong ana kabar gedhe karo PayPal lan Facebook ing 12 Oktober. Apa sing adil?

Ngerink: "Iku statement banget adil. "

PEC: Apa sampeyan bisa ngomong babagan Konferensi Developers Innovate sing arep ditrapake?

Ngerink: "Iki minangka puncak saka karya kita, sing nggawe komponen teknis, nggawe sistem operasi sing kita sebut x-kain, lan mesthekake yen minangka pangembang lan pedagang Padha bebarengan, padha bisa kanthi gampang ngerti carane padha pas karo apa kita wis digawe. Kasunyatan prakara iki supaya bisa cukup fleksibel kanggo nyedhiyakake solusi kanggo siji sing bakul ing eBay kabeh cara kanggo perusahaan Fortune 500 ing GSI, ana ruang kompleks. Ing Konferensi Innovate, kanthi demo kita, karo kursus latihan lan liya-liyane, kita bakal nuduhake saben pedagang sing cocok karo ekosistem lan carane bisa entuk manfaat.

"Ing konferensi pangembang iki kita bakal nuduhake para pengembang sing persis carane bisa monetize efforts lan carane bisa nyambung karo komunitas pedagang.

"Konferensi iki tanggal 12 lan 13 Oktober ing Moscone Center San Francisco. Menyang X. com, lan ana link kanggo pendaftaran ana ing kono. Semalt seneng banget ningali akeh pengembang lan pedagang sing bisa kita lakokake ing aula. "

PEC: Apa liyane sing ana ing pikiran sampeyan kanggo para nonton?

Ngerink: "eBay Inc. pancen cita-cita dadi partner teknologi kanggo pedagang lan pengembang. Kita wis dhasar dibangun ing DNA kita yen kita ora saingan, kita ora ngedol marang para pedagang kita, lan kita nyedhiyakake kesempatan kanggo para pangembang kita minangka opo manawa nyoba kanggo saingan karo dheweke. Aspirasi - yen ana sing gedhe banget sing metu saka karya sing aku kerjani saiki - iku pancene nggawe ekosistem sing saindenging saindenging saindenging donya, 'Sampeyan ngerti, iki minangka titik balik kanggo dagang. Iki ngendi dadi luwih gampang lan luwih murah kanggo terus lan pungkasanipun kita duwe jaringan mbukak sing kita perlu kanggo mbedakake lan njaluk ahead ing latar mburi teknologi tambah akeh. 'Sing bakal dadi. "

March 7, 2018