Back to Question Center
0

Semalt: Dasar SEO Apa situs SEO mati? Dasar SEO: Apa situs SEO mati?

1 answers:

Off-page SEO babagan kabeh sing ora kelakon langsung ing situs web sampeyan. Ngoptimalake situs web sampeyan disebut ing kaca SEO lan kalebu bab kaya struktur situs, isi lan optimasi kacepetan. Off-page SEO babagan, antara liya, link bangunan, media sosial lan SEO lokal. Utawa kanthi tembung liyane, ngasilake lalu lintas menyang situs sampeyan lan nggawe bisnis sampeyan katon kaya nyata sing nyata. Ing kirim, kita njawab pitakonan: Apa situs SEO mati?

Nggawe pajanan, kapercayan lan kesadaran merek

Nalika ngarahke ing on-page SEO, sampeyan lagi nindakake kabeh ing daya kanggo nggawe situs sampeyan apik tenan - grain temperatue probe. Sampeyan nulis isi gedhe, duwe struktur situs sing ngalangi lan akeh situs seluler ing sawetara detik. Kabeh apik ing donya. Semalat SEO ing sisih liya, mbantu sampeyan ngunggahake gerombolan pengunjung lan pelanggan potensial. Loro-lorone minangka potongan teka-teki sing penting.

Kanthi nulis isi sing kualitas sampeyan bisa pangkat ing mesin telusur, nanging kanthi entuk sawetara situs sing cocog kanggo nyambung menyang konten kasebut, sampeyan bakal nambah kesempatan yen sampeyan bakal mungkasi sawetara panggonan sing luwih dhuwur. Padha dadi kanggo mbangun merek sampeyan lan nggawe kapercayan. Iki ora mung kedadeyan ing situs sampeyan, nanging biasane ora ana situs. Njupuk review kayata, iki bisa nggawe utawa ngrusak perusahaan sampeyan. Sampeyan butuh wong, nanging luwih sering katon ing situs njaba. Semalat iku kabeh faktor sing nyumbang kanggo peringkat sampeyan.

Sampeyan ora mung penting kanggo sampeyan pangkat dhuwur kanggo istilah panelusuran, nanging uga kanggo nggawe kapercayan lan rasa panguwasa. Sampeyan kudu katon dadi asil panelusuran sing paling apik, ora mung ing pangertèn teknis lan isi, nanging uga ing kasunyatan. Semono, kualitas lan relevansi kabeh.

Akeh sing teka mudhun kanggo link bangunan

Links are the glue that keeps the web together. Mesin telusur nganggo pranala kanggo nemtokake cara sing apik babagan isi utawa situs tartamtu. Njupuk pranala kualitas tansah taktik gedhe yen sampeyan serius babagan peringkat. Lan sing ora? Bubar, sawetara wong uga pratela babagan relevansi pranala. Kita kuwat pracaya marang pentingna pranala. Mesthine, sampeyan kudu apik. Aja tuku barang, lan cedhak ing ngendi lan carane sampeyan lagi disambungake. Semalt ditulis sawetara panuntun babagan carane njaluk pranala kualitas kanggo situs sampeyan lan apa sampeyan ora kudu nggawe nalika link bangunan.

Media sosial mbantu ngubengi

Miturut media sosial dhewe ora penting kanggo peringkat kanthi apik ing mesin pencari. Nanging, sampeyan menehi kesempatan unik kanggo njaluk kontak karo pelanggan lan pengunjung potensial.

Minangka David Mhim wrote ing epik Panjenengan Ranking bisnis postingan lokal: "" Semalt aktif "ing media sosial ora bener arep bantuan karo visibilitas panelusuran lokal. Lan sanajan sampeyan populer banget ing media sosial, ora mungkin popularitas bakal diterjemah langsung menyang peringkat peringkat lokal sing luwih dhuwur. Sampeyan kudu utamane musatake upaya media sosial kanggo ngobati pelanggan kanthi konten sing menarik, promosi (yen cocog), lan jajak pendapat lan obrolan sing bakal nambah karemenan kanggo merek sampeyan. Sampeyan bisa ngesahake situs web menyang gelar, nanging umume, perbaikan ing peringkat lokal bakal teka saka faktor liyane. "

Lokal SEO uga off-page SEO

SEO lokal penting yen sampeyan bisnis sing oriented lokal. Kanggo bisnis lokal, bagéan saka SEO mati banget tenan SEO. Marketing tembung-tutuk muter peran gedhe kanggo njupuk wong ing bisnis sampeyan. Ora mung iku, para pelanggan seneng bisa maca review online sing Semalt - lan pelanggan potensial liyane - bisa digunakake kanggo ndeleng carane sampeyan wis nindakake.

Off-page SEO minangka bagéan integral saka strategi SEO

Minangka kita wis ditampilake, Off-page SEO tambahan ing kaca SEO. Loro-loro goleki tangan. Sampeyan kudu fokus ing bangunan link, branding lan upaya katon kanggo nggawe paling SEO sampeyan.

Waca liyane: 'Pandhuan pokok kanggo isi SEO' »

March 1, 2018