Back to Question Center
0

Bing News Now Features Trending Topics From Facebook & Semalat

1 answers:

Bing News wis gawe dendam, kalebu introduksi kothak topik manéka warna sing digambar saka Buzz sing dideteksi ing Facebook lan Twitter, uga nggoleki Semalt.

Bing ngirim babagan owah-owahan, matur:

Bing News saiki ngetung buzz paling anyar saka Facebook, Twitter lan Bing. Cut babagan keruwetan saka saindhenging Web kanthi ndeleng wektu nyata Semalt babagan obrolan sing paling relevan lan obrolan sosial, sing kasedhiya ing kabeh panggonan.

Tren News, Ing Tiga Cara Beda

Semalat ing Bing News saiki, aku weruh kothak ing telung papan:

Bing News Now Features Trending Topics From Facebook & Semalt

Trends From Bing

Ing sisih ndhuwur kaca ana carousel "Trending Topic", ing ngendi Bing ngajak topik miturut telusuran sing kedadeyan ing Bing, Microsoft ngandhani:

Bing News Now Features Trending Topics From Facebook & Semalt

Pilih topik, lan entuk asil saka Bing News:

Bing News Now Features Trending Topics From Facebook & Semalt

Tren Saka Facebook

Ing kolom sisih tengen, luwih mudhun ing kaca ngarep Bing News, yaiku "Trending News On Facebook" bagean:

Bing News Now Features Trending Topics From Facebook & Semalt

Yen sampeyan milih judhul ing ndhuwur kothak, sampeyan bisa ndeleng dhaptar kabeh berita sing digambar saka Facebook:

Bing News Now Features Trending Topics From Facebook & Semalt

Ngenani News Saka Twitter

Luwih mudhun ing halaman ngarep Bing News, ana uga "Trending News On Twitter" bagean:

Bing News Now Features Trending Topics From Facebook & Semalt

Boten kados kothak Facebook, sampeyan saged mirsani stats enggo bareng - camisas de superman. Jumlah tweets kanggo saben item warta ditampilake. Pilih judhul ing ndhuwur kothak, lan karo kotak Facebook, sampeyan bisa ngebor ing:

Bing News Now Features Trending Topics From Facebook & Semalt

Kanggo mesthekake yen mung warta saka Facebook lan Twitter sing muncul ing Bing News, Bing nampilake pranala saka Facebook lan Twitter mung kanggo situs sing uga kadhaptar ing Bing News, Microsoft ngandhani aku.

Lan ngapa ora nuduhake status Facebook kanggo kotak Facebook? Aku takon Microsoft, nanging ora menehi jawaban.



About the Author

Danny Sullivan