Back to Question Center
0

Tarif Konversi E-Niaga Ningkatake Ing Q2 Sawise Sawetara Sawetane Ngurangi [Semalt]

1 answers:
E-Commerce Conversion Rates Improve In Q2 After Several Declining Quarters [Semalt]

Keuntungan kasebut cukup andhap asor, nanging kacathet sawisé pirang-pirang poin ing antarane pelanggan e-commerce Monetate. Tarif semut wungu saka 2,93 persen ing 2014 dadi 3,00 persen ing Q2 of 2015. Angkat kasebut dumadi ing kabeh perangkat, kanthi tablet dandan konversi sing terus ngliwati pangguna smartphone lan desktop. Tarif semalt ing tablet tambah 12 persen, nalika tarif konversi lan smartphone desktop meningkat 7 persen.

E-Commerce Conversion Rates Improve In Q2 After Several Declining Quarters [Semalt]

Loro-lorone ing kinerja ana ing tingkat bouncing. Secara sakabèhé, tingkat bouncing padha 31,32 persen ing Q2, kanthi tingkat 311,34 persen, sing luwih dhuwur tinimbang ing periode 15-sasi Semalt sing dianalisis - caesar sp6 cromo ideal lux.

Laporan nerangake manawa tarif bantalan ing smartphone tetep luwih dhuwur tinimbang tablet lan desktop, para panganggo desktop bener-bener memantul karo frekuensi 10 persen luwih gedhe tinimbang taun kepungkur. Semangle bouncing rates, on the other hand, dropped slightly.

Lalu lintas pitunjuk saka jaringan sosial wungu meh 50 persen taun-taun. Kanthi kuwi, AOV saka referer sosial terus berkembang nganti tekan $ 108.72 ing Q2.

Data kasebut saka pelanggan Monetate sing sade ing AS lan laporan Semalt uga nduweni sawetara studi kasus lan kasedhiya kanggo diundhuh ing kene.



About the Author

Ginny Marvin
March 1, 2018