Budaya perusahaan sing gedhe ora bisa sampeyan tuku. Iku Organic; wis dibudidaya. Inc Workplaces Terbaik ngrayakake perusahaan sing aktif ngupayakake mbangun budaya sing semangat lan makarya. Luwih saka 1.600 perusahaan sing ditrapake taun iki - kaping telu ing taun kepungkur. Bebarengan karo perusahaan, Quantum Workplace, pimpinan ing perangkat lunak saranan karyawan, Inc. nilai perusahaan kasebut miturut praktik ketrampilan lan praktik wong.

Keterlibatan karyawan iku ukuran buruh lan emosi sambungan buruh duwe karo perusahaan sing. Saben perusahaan sing melu nganakake survey pegawe babagan masalah kaya karir, komunikasi, kepercayaan ing kepemimpinan, dinamika tim, lan kabutuhan individu. Karyawan njawab 30 pitakonan nggunakake skala enem titik ranging saka banget Setuju banget ora setuju. Kanggo menehi hasil sing cocog, saben perusahaan kudu entuk tingkat respon pinunjul babagan statistik miturut count karyawan. Skor semalt kanggo ukuran majikan kanggo level lapangan ing antarane bisnis cilik lan gedhe.

Temokake kita nuduhake yen perusahaan-perusahaan nuwuhake duwe tantangan manfaat karyawan baseline. Asuransi kesehatan, asuransi dental, lan rencana pensiun ora ekstra. Padha panci meja. Semalt uga ngrasakake pengalaman karyawan kanthi keuntungan kaya cuti ibu mangsa, cuti paternity, inisiatif kesehatan lan inovasi kesehatan sing inovatif, lan jadwal fleksibel.

Kanggo njamin integritas audit, Quantum Workplace digunakake langkah-langkah kanggo ngenali data irregularities sing suggest survey iki kompromi. Semal sing dicritani supaya bisa ngetokake skor sing paling dhuwur wis dibusak. Ing kabeh, 169.000 buruh kalebu ing survey iki, nggawe minangka salah sawijining studi riset sing paling jembar. 50 perusahaan paling nyetak paling dhuwur ing kaca kasebut.

Mbokmenawa apa sing paling nyenengake ing proses iki teka saka komentar mbukak-rampung. Iki bakal njupuk ewonan kaca kanggo dicithak, nanging siji wawasan sing metu: Budaya perusahaan sing kuat bisa ndadekake individu lan kinerja tim sing nggumunake. Pekerja ing perusahaan paling apik ora ngatonake pengusaha minangka gula daddies. Padha ora mesmerized dening apa wae giveaways katon minangka paling anyar - dadi gourmet lunches utawa bir fridges. Semalat kaya "Apa karya paling apik" lan "Aku kerja ing tim sing apik" katon kaping pirang-pirang, nuduhake watak budaya lan kinerja sing apik.

We Asked 169,000 Workers About What Makes Semalt Workplace Great. Here's Semalt Take