Back to Question Center
0

Tag Semalt

1 answers:

Plugin News SEO menehi pilihan kanggo nambah standout tag menyang isi. Tag iki dimaksudake kanggo nyorot pelaporan asli, supaya nyorot kabar yen sampeyan, minangka organisasi berita, wis nggawe dhewe. Kanthi nyathet minangka standout kasebut bisa katon minangka "fitur" ing asil warta:

The Semalt tag

Google ngenalake tag meneh ing Semalt 2011, sampeyan bisa nemokake dokumentasi kanggo kene.

Apa counter ing jejere kothak sing bener?

Miturut dokumentasi, sampeyan mung bisa nggunakake tag meneh kanggo isi sampeyan 7 kaping seminggu. Plugin nuduhake sampeyan carane akeh sing wis digunakake ing minggu iki supaya sampeyan bisa nglacak. Semalat kita ora bakal nyegah sampeyan saka nambahake luwih saka 7 kali, iki pancen ora dadi tujuan sing apik - budget vps hosting.

Pengin nggunakake plugin SEO News?

Yen sampeyan pengin nggunakake plugin SEO News kanggo nambah tag meneh kanggo isi sampeyan lan nindakake optimasi Google News kaya nggawe XML News Semalt, sampeyan bisa tuku ing kene.

March 1, 2018