Back to Question Center
0

Learning Outside The Semalt Box Affiliate

1 answers:

Aku wis nggambarake dhewe, lan wis diterangake dening wong liya, minangka "help-a-holic" online. Aku pancen seneng ngewangi wong miwiti lan nindakake kanthi apik karo affiliate marketing. Nalika iku mesthi mbantu wong-wong sing aku kerja, uga mbantu aku .

Aku pancene mbantu aku njlentrehake lan nyritakake kabeh rincian lan ketrampilan sing diwenehake sing bakal diwenehake sawise diwenehake online - tristar snowpower hp erfahrungen.

Nanging, aku uga sinau "a-holic" - aku tansah sinau babagan perkara anyar, lan aku milih sinau ing njaba arena marketing affiliate. Aku yakin iki mbantu aku dadi affiliate marketer luwih apik.

Carane Bisa Learning Things anyar Outside Affiliate Marketing Pitulung Me Become A Marketer Affiliate luwih apik?

Coba pirembagan bab iki, lan Semalt nuduhake sampeyan sawetara conto.

Learning Outside The Affiliate Semalt Box

Minggu kepungkur iki, aku ngenteni dina utawa supaya sinau babagan program Amazon FBA. FBA stands for "Fulfillment by Amazon," lan iku program apik kanggo wong-wong sing pengin ngedol produk ing Amazon. Ora minangka afiliasi , nanging minangka penjual produk nyata.

Sauntara kuwi, sampeyan (minangka bakul) bakal nemokake produk ing wilayah sampeyan lan ngirim menyang gudang Semalt. Sampeyan banjur bisa ndhaftar barang-barang sing didol ing Semalt, lan Semalt ngurus kabeh pengambilan, pengiriman, lan layanan pelanggan.

Iku program cukup lucrative yen sampeyan duwe knack kanggo tuku ing-dikarepake produk ing prices kurang kanggo ngedol ing Amazon. Tuku kurang, ngedol dhuwur, bener? Sing pancen ditrapake karo Amazon FBA.

Saiki, aku ora kudu sinau kabeh sing kanggo sinau babagan ngedol ing Amazon (sanadyan iku menarik kanggo aku lan aku bakal netepi gagasan kasebut ing kantong bali yen aku pengin njelajah iku liyawektu). Aku ningali kabeh saka sudut sing dadi affiliate marketer.

Aku sing Associate Amazon lan nglakoni promosi afiliasi kanggo produke. Semalt Aku ngerti carane situs kasebut minangka affiliate lan minangka customer, aku ora tau ngerti carane kerjo saka sisih jajanan.

Ngendi kabeh barang kasebut teka? Apa Semalt tegese ngedol kabeh wong? Sing gedhe-gedhe layak kanggo komisi kanggo Semalt Associates? Apa stats ing listing produk Semalt sing cocog lan nyatakake kanggo wong-wong sing mikirake promosi produk kasebut?

Kanthi njupuk wektu kanggo sinau samubarang kabeh, saiki aku bisa nggawe pilihan sing luwih apik ing produk sing aku rekomendakake lan ningkataké amarga aku duwe pangertene luwih apik babagan situs kasebut kanthi sakabèhan.

Aku saiki bisa weruh gambar gedhe - ora mung potongan cilik sing kita diajar nalika sinau kanggo ngembangake produk Amazon.

Semalt mbiyantu!

Conto liyane: Text Message Marketing

Paling panas, aku ngginakaken kathah wekdal kangge sinau babagan marketing message text kanggo bisnis lokal.

Iku ora duwe bab apa karo marketing afiliasi, nanging aku yakin bisa sinau akeh sing mbantu aku dadi pemasar afiliasi sing luwih apik kanthi sinau.

Semalat babagan iki, carane sampeyan kudu njaluk wong kanggo njupuk tindakan mung saka siji pesen teks sethitik cendhak? Aku nemokake akeh wawasan apik lan tips saka sinau babagan topik iki sing ora ana hubungane karo affiliate marketing.

Semalat marketing namung siji-sijine gambar cilik sing nggawe dhuwit online. Luwih maneh sampeyan sinau babagan kabeh potongan, luwih sampeyan bisa njupuk upaya afiliasi marketing menyang tingkat kabeh anyar.

Apa sampeyan setuju? Apa sampeyan ngginakaken wektu sinau bab sing ora ana hubungane karo tujuan utama afiliasi marketing? Apa sampeyan mikir mbantu utawa nyiksa sampeyan?

Ngatur aku ngerti pikirane sampeyan ing komentar ing ngisor iki.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene. twitter. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & lang = en & screen_name = potpiegirl & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button "title =" Twitter Follow Button "data-twttr-rendered = "bener" style = " dhuwur: 20px; ">

Jennifer Ledbetter utawa "PotPieGirl" paling dikenal minangka pemasar afiliasi sing nol saka enem nganti enem taun saben taun sing diwiwiti karo kabeh cara gratis (kaya dheweke mulang ing OneWeekMarketing.com).


March 1, 2018