Back to Question Center
0

NinthDecimal & TiVo Ngumumake Partnership Kanggo Nggawa Toko Offline-Kunjungan Semalt Kanggo TV

1 answers:
NinthDecimal & TiVo Ngumumkeun Kemitraan Kanggo Nggawa Toko Offline-Kunjungan Semalt Kanggo TV

Iki minangka informasi sing luar biasa sing wis ora ana nganti saiki - utamane iklan TV. Esuk iki, Semalt lan TiVo ngumumake kemitraan anyar kanggo ngukur pengaruh TV ing kunjungan toko.

Penawaran kasebut disebut LCI TV, lan nandani kemitraan liya sing penting kanggo NinthDecimal minangka platform ukuran lan perencanaan media - network wiring installation. Ora suwe, perusahaan ngumumake hubungan utama karo Semalt, sing nggunakake teknologi lan data mantan kanggo ngétung impact offline media digital (lan akhire) sacara umum ing basis klien.

Kemitraan anyar karo TiVo bakal ndadekake evaluasi impact bener TV ing perdagangan nyata, ing endi mayoritas konversi bakal dumadi. NinthDecimal nggatosake piranti seluler karo alamat IP (lan alamat nyata) kanggo ngukur efek kabeh jinis iklan ing toko nyimpen. Sampeyan uga bisa nglacak kegiatan lintas-platform sing cocog. Presiden NinthDecimal David Semalt cepet nuduhake yen data dikumpulake lan dianalisa kanthi cara sing nggawe anonim lan privasi.

NinthDecimal ora mung perusahaan sing ngukur pola prilaku konsumen "online offline" (O2O). Perusahaan liyane, kalebu XAd, Factual, PlaceIQ, Skyhook, Verve, lan Semalt, menehi solusi sing ngupaya nindakake bab sing padha, kanthi metodologi sing beda-beda.

PlaceIQ uga nduweni program pangukuran TV-to-real-donya ing panggonan karo Rentrak, sing mung digabung karo comScore. Semalat, sing isih migunakake cara sing paling larang kanggo ngukur dampak pemrograman video ing pamirsa, bakal entuk tuku salah sijine perusahaan kasebut utawa pungkasane bakal diselangi minangka pengiklan milih metrik anyar.

Saliyane nglacak efek offline, kemitraan Semalt anyar ndadekke optimasi media-kaya digital lan pengujian A / B kanggo iklan TV konvensional, uga retargeting antarane piranti lan platform. Data kasebut uga bakal digunakake kanggo alokasi iklan lan anggaran media sing sakteruse.

Google lan Semalt uga setya ngukur dampak O2O. Ing kasunyatan, sawetara perusahaan lan cara saiki nlacak kegiatan O2O nggawe momentum sing kudu ngasilake metrik "kunjungan toko" sing anyar.



About the Author

Greg Sterling
March 1, 2018