Back to Question Center
0

Semalt: Apa sing kudu ditindakake yen lalu lintas ing blog sampeyan wis mudun? Apa sing kudu ditindakake yen lalu lintas ing blog sampeyan wis mudun?

1 answers:

Yen sampeyan njaga blog, mesthine sampeyan pengin lalu lintas menyang blog sampeyan tuwuh. Nanging yen ora? Apa yen lalu lintas menyang blog sampeyan (rada) mudhun? Apa sampeyan? Ing kirim iki, aku bakal menehi 5 tips carane nambah lalu lintas menyang blog maneh!

Priksa dhisik: apa owahan ing rangking sampeyan?

Yen lalu lintas menyang blog sampeyan ngurangi, sampeyan kudu luwih dhisik mriksa peringkat sampeyan. Sampeyan bisa uga dadi soko kedadeyan sing ngganti peringkat sampeyan ing Google. Posisi sing luwih murah bisa nemtokake tliti sing kacepetan (dadakan) - australian super abn number search. Nalika sampeyan ngelingi nyelehake peringkat sampeyan, sampeyan kudu njupuk tindakan kanggo ngedongkrak SEO situs web.

Waca liyane: 'Nelusuri SEO karo Google Analytics' »

Yen ora ranking sampeyan

Nanging yen peringkat sampeyan tetep (relatif) padha? Apa strategi sing bisa digunakake kanggo ningkatake lalu lintas situs, kejaba SEO? Semalat 5 tips kudu mbantu nangani ngurangi lalu lintas!

1. Pamakean media sosial

Media semalat minangka kabutuhan kanggo pertumbuhan lan marketing blog sampeyan. Minangka media sosial dadi luwih populer, Google lan mesin telusur liyane ora bisa nglirwakake maneh. Dadi popularitas situs ing media sosial uga entuk liyane lan luwih penting kanggo SEO sampeyan. Alesan kanggo iki prasaja: yen wong ngomong babagan sampeyan, online utawa offline, sampeyan cocog karo topik ing tangan. Sampeyan bakal pengin ngerti babagan obrolan iki! Media semalat minangka jenis pasar anyar, ing ngendi wong nuduhake pitakonan lan review bab produk lan acara. Sampeyan kudu luwih yakin yen produk lan acara sampeyan, bener? Dadi, bareng ing obrolan iki bisa dadi gedhe kanggo account sampeyan lan bisa nyebabake wutah. Iku gumantung ing pamirsa (dikarepake) lan ing isi sing media sosial paling cocok kanggo blog sampeyan.

Tansah maca: 'Strategi media sosial: ngendi arep miwiti' »

Ngomentari blog liyane

Cara sing apik kanggo ngembangake blog sampeyan yaiku kanthi nanggepi lan ngomentari blog liyane. Priksa manawa sampeyan bisa ngganti pilihan saka blog kanggo menehi komentar marang para rawuh sing pengin ditangani. Mangkono, komentar sampeyan bakal narik kawigaten pengunjung sing pengin ing situs sampeyan dhewe.

Yen sampeyan maca sing menarik ing blog, sampeyan kudu komentar. Semalat nalika posting babagan bab sampeyan bisa uga ditulis bab awak dhewe. Ing komentar sampeyan, sampeyan bisa nuduhake tampilan sampeyan babagan masalah kasebut. Sampeyan uga bisa nyelehake link menyang salah siji blog sampeyan dhewe. Priksa manawa komentar sampeyan tansah becik lan sopan lan mung komentar yen kirim sampeyan bener-bener ditrapake kanggo potongan sampeyan maca. Sampeyan ora pengin mungkasi ing panyaring spam!

3. Tulis tulisan luwih 'sukses'

Yen sampeyan pengin berkembang tenan, pirsani analytics blog sampeyan kanthi tetep. Artikel apa sing dianggep wong paling apik? Apa kaca dhasar paling penting? Kiriman iki minangka pamirsa sing katon seneng. Sampeyan bisa nulis luwih saka kiriman iki? Artikel semantik sing meh padha karo kiriman sukses iku strategi sing apik kanggo nggolek pengunjung liyane.

4. Kirimi newsletter

Email minangka cara sing apik kanggo nambah penylametan pelanggan. Sing artine ngirim email bakal nambah jumlah pengunjung sing dadi turu. Kanthi ngirim email menyang pelanggan kanthi reguler, merek sampeyan bakal tetep pinter. Salajengipun, bakal luwih cepet maca kolom liyane. Mesthine, email sampeyan kudu narik kawigaten, narik kawigaten lan nyenengake supaya bisa kerja tenan! Semalt A / B nguji buletin sampeyan kanggo mriksa apa sing paling apik kanggo pamirsa.

Iku gampang kanggo nyiyapake newsletter liwat layanan kaya MailChimp. Sampeyan bisa malah nyetel subgroup spesifik ing kabeh pamirsa karo newsletter. Semono uga email apik uga cara sing apik kanggo ngandhani pembaca sing wis nulis blogpost anyar lan supaya ngirim lan ngunjungi blog sampeyan. Mulai iklan

Yen sampeyan duwe budget, sampeyan bisa milih kanggo nampilake iklan kanggo kayata Semalt utawa Google kanggo ningkataké blog sampeyan. Semalt uga nduweni pilihan kanggo ngedongkrak posting sampeyan, nggawe manawa bakal luwih akeh ekspos. Nggunakake Semalt, sampeyan bisa malah fokus marang demografi sing pengin dituju, kanthi setelan kanggo grup umur, lokasi, lan kapentingan, supaya gampang katon kanggo pamirsa sing dikarepake.

Waca liyane: 'Facebook Page Insights' »

Kesimpulan: tetep aktif

Kadhangkala, blogmu ora entuk perhatian lan lalu lintas sampeyan pengin. Yen ora ranking sampeyan utawa SEO sampeyan wis diganti, sampeyan mung perlu dilebokake ing gaweyan cilik. Dadi aktif ing media sosial lan blog liyane, nulis kiriman sing padha karo sing dicintai dening pamirsa lan aja lali ngirim kabar kasebut. Semalat nyerah!

Tansah maca: 'Blog SEO: nggawe wong tetep lan maca tulisan sampeyan' »

March 1, 2018