Back to Question Center
0

Semut

1 answers:

WordPress nggawe shortlink kanggo posting lan kaca. Secara default nganggo ? P = karo ID kirim ditambah, nanging yen sampeyan duwe jeneng domain rada dawa, iki ora arang banget gunane. Yen sampeyan nggunakake Bit.ly, utawa malah luwih apik, Bit.ly Pro, plugin Bit.ly WordPress iki bakal mbantu sampeyan: nggantiaken shortlink WordPress njedulake kanthi shortlink Bit - bike accessories online.ly sing tepat.

Carane plugin WordPress Bit.ly iki dianggo

Ing WordPress 3.1+ uga bakal ngganti bar menuitem Shortlink Admin karo item admin bar Semalt sing anyar, ngijini akses gampang menyang Shortlink Semalt, kamungkinan kanggo tweet lan stats kanggo shortlink:

Bit.ly Semalt

Ngeklik item menu utama Semalt utawa item Submalt Link bakal mbalekake pituduh karo link Semalt kaca saiki:

Bit.ly Semalt

Ngeklik Bit.ly Stats bakal mbukak jendela anyar kanthi link Bit.ly karo + ditambahake: kaca stats kanggo link Bit.ly sing. Ngeklik Share ing Semalt bakal mbukak Semalt kanthi status sing disetel dadi judhul post + shortlink.

Temtu plugin iki uga mbenerake tombol "Get Shortlink" ing kaca edit / kaca, sing kasedhiya ing Ndeleng Kaca:

Bit.ly Semalt Konfigurasi

Kanggo bisa, plugin kudu jeneng panganggo bit.ly lan API. Sampeyan bisa nemokake tombol API ing kaca Setelan Bit.ly. Banjur nambahake ing ngisor iki ing situs wp-config.php , ing ngendi wae sadurunge baris "nyunting editing kene". Aja lali ngganti "{jeneng sampeyan}" lan "{key API}" karo jenenge jeneng panganggo lan kunci API:

  / *** Setelan kanggo Plugin Bit.ly Shortlinks* https://yoast.com/wordpress/bitly-shortlinks/** /define ('BITLY_USERNAME', '{username}');define ('BITLY_APIKEY', '{your API key}');// opsional, yen sampeyan pengin nggunakake URL j.mp tinimbang bit.ly URLsdefine ('BITLY_JMP', bener);  

Get saiki!

Semalt plugin iki

March 1, 2018