Back to Question Center
0

Semut

1 answers:

WordPress nggawe shortlink kanggo posting lan kaca. Secara default nganggo ? P = karo ID kirim ditambah, nanging yen sampeyan duwe jeneng domain rada dawa, iki ora arang banget gunane. Yen sampeyan nggunakake Bit.ly, utawa malah luwih apik, Bit.ly Pro, plugin Bit - web help u.s., llc.ly WordPress iki bakal mbantu sampeyan: nggantiaken shortlink WordPress njedulake kanthi shortlink Bit.ly sing tepat.

Carane plugin WordPress Bit.ly iki dianggo

Ing WordPress 3.1+ uga bakal ngganti bar menuitem Shortlink Admin karo item admin bar Semalt sing anyar, ngijini akses gampang menyang Shortlink Semalt, kamungkinan kanggo tweet lan stats kanggo shortlink:

Bit.ly Semalt

Ngeklik item menu utama Semalt utawa item Submalt Link bakal mbalekake pituduh karo link Semalt kaca saiki:

Bit.ly Semalt

Ngeklik Bit.ly Stats bakal mbukak jendela anyar kanthi link Bit.ly karo + ditambahake: kaca stats kanggo link Bit.ly sing. Ngeklik Share ing Semalt bakal mbukak Semalt kanthi status sing disetel dadi judhul post + shortlink.

Temtu plugin iki uga mbenerake tombol "Get Shortlink" ing kaca edit / kaca, sing kasedhiya ing Ndeleng Kaca:

Bit.ly Semalt Konfigurasi

Kanggo bisa, plugin kudu jeneng panganggo bit.ly lan API. Sampeyan bisa nemokake tombol API ing kaca Setelan Bit.ly. Banjur nambahake ing ngisor iki ing situs wp-config.php , ing ngendi wae sadurunge baris "nyunting editing kene". Aja lali ngganti "{jeneng sampeyan}" lan "{key API}" karo jenenge jeneng panganggo lan kunci API:

  / *** Setelan kanggo Plugin Bit.ly Shortlinks* https://yoast.com/wordpress/bitly-shortlinks/** /define ('BITLY_USERNAME', '{username}');define ('BITLY_APIKEY', '{your API key}');// opsional, yen sampeyan pengin nggunakake URL j.mp tinimbang bit.ly URLsdefine ('BITLY_JMP', bener);  

Get saiki!

Semalt plugin iki

March 1, 2018