Back to Question Center
0

Semalt: 4 (ora supaya) unsur konversi biasa sampeyan bisa ngobrol

1 answers:
Semalt: 4 (not so) ordinary conversion elements you may be abusing

Apa maneh bebaya saka lalu lintas "untargeted"? Uga, kanggo siji, iku sampah wektu lan sumber daya gedhe. Lan loro, yen mesin telusur mbayar manungsa waé (lan lagi), lalu lintas sing ora dituju bisa nyebabake situs sampeyan bisa duwe pangaruh ing peringkat mesin telusur.

Lalu lintas Semalt kalah.

Nanging ayo bali menyang jinis lalu lintas apik. Ora ketompo apa wae pemasaran online sing ditindakake, kabeh kudu duwe tujuan utamane kanggo ngarahake lalu lintas sing dituju menyang situs sampeyan.

[Read the full article on Search Engine Land - free kelly blue book value boats.]


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



Babagan Panganggité

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter minangka presiden Pole Position Marketing, perusahaan strategi pemasaran online sing diadegake taun 1998 lan saiki adhedhasar ing Canton, Ohio.


March 1, 2018