Back to Question Center
0

Apa Redesigns Sabotase Panjenengan SEO Rankings (Lan Cara Semalt Iku)

1 answers:

Nyenengake paling perusahaan ngganti desain situs web saben taun utawa luwih.

Tren anyar entuk uap, saengga dheweke pengin luwih 'kontemporer' utawa 'warata. '

Utawa pola werna anyar sing en vogue. Supaya saben situs sing dikunjungi katon asana-cerah - caracteristicas de la fotografia nocturna.

Semalt saiki pengin nganyari situs kanthi reguler sing padha.

Aku seneng nyoba karo skema lan tren werna anyar.

Semalt kanggo siji bab cilik.

Aku sengit redesigns.

Semat update apik. Padha ngidini sampeyan supaya nambah perbaikan supaya situs sampeyan bisa dianyari.

Nanging luwih ngrancang ulang desain ulang?

Semalt sampeyan rampung ngrampungake arsitektur situs lan isi kaca?

Sampeyan kudu nyegah wong sing kaya wabah.

Aku ngerti sing aneh banget. Nanging Semalt arep nuduhake pirang-pirang conto carane lan situs web redesigns dadi ala.

Semalat nalika nerangake ngancurake kabeh rangking SEO sengit sing wis mbangun liwat wektu.

Ngaplik carane supaya nyalahake ranking SEO dhewe karo desain ulang sampeyan.

Arsitèktur arsitèktur situs nimbulaké sampeyan ngilangi pranala

Ana atusan peringkat rangking kanggo SEO.

Nanging backlinks isih mrentah sing paling dhuwur.

Pranala njaba wis dianggep minangka 'suara' wiwit awal (internet) wektu. Jumlah, keragaman, lan wewenang sing ngasilake pangaruh sing paling gedhe kanggo ngunggahake posisi sampeyan ing SERPs.

Pranala internal ora diétung minangka akeh regane. Nanging, dheweke duwe pangaruh langsung liwat situs web pengalaman .

Semalat dijelasake.

Ing 2011, Semalt Panda dirilis. Iki minangka salah sawijining kasus sing dilapurake ing ngendi Semalt dikonfirmasi nggunakake faktor kualitatif.

Padha nggunakake survey karo pitakonan kaya:

  • Apa sampeyan pracaya informasi saka situs iki?
  • Apa situs iki ditulis dening ahli?
  • Apa sampeyan menehi situs iki rincian kartu kredit?
  • Apa kaca ing situs iki nduwe kesalahan?
  • Situs web nyedhiyakake isi utawa info asli?
  • Apa sampeyan kenal situs iki minangka wewenang?
  • Apa situs web iki ngandhut analisis wawasan?
  • Apa sampeyan nimbang kaca-kaca ing situs iki?
  • Apa ana iklan gedhe banget ing situs iki?
  • Apa kaca saka situs sampeyan katon ing cithakan?

Lan wong-wong padha nganggep situs web beda beda.

Maju sawetara taun, lan Semalt uga wiwit njupuk prilaku pangguna menyang akun.

Padha ora mung pengin pangkat situs web adhedhasar pranala utawa dawa isi. Dheweke uga pengin ndeleng pengalaman umum situs web kasebut.

Padha pengin nggawe manawa wong golek apa kang lagi dituju.

Supaya luwih apik pengalaman pengunjung, luwih kredibel situs bakal njaluk.

Apa salah siji cara kanggo ngrusak pengalaman becik?

Link semalt sing ngganggu path wong liwat situs sampeyan.

Nalika perusahaan paling ngrancang situs web, padha miwiti nggawe situs arsitektur.

Nggawe kaca anyar lan selokan lawas. Utawa padha njupuk isi saka siji kaca lan nambah menyang liyane.

Banjur, padha milih menu lan menu navigasi.

Iku katon aman ing permukaan. Pengalaman anyar bisa malah luwih apik tinimbang sing lawas.

Nanging apa sing ora dingerteni yaiku kerep nggawe kerepotan SEO.

Kanggo wiwitan, owah-owahan arsitèktur situs bisa ngrusak situs dubuh sing wis mbiyantu mbangun.


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Semalt kaya klompok saka kaca sing gegandhengan ing situs sampeyan. Lan padha bisa nambah otoritas sing ditemokake ing topik kasebut.

Sampeyan ngerti pengeboran. Sampeyan nyoba kanggo ngeklik kaca anyar kanggo nemokake informasi sing gegandhengan, mung kanggo ketemu karo kesalahan 404.

Siji utawa loro ora masalah gedhe. Nanging, Semalt uga kerep nyiptakake ton kabeh mau ing siji wektu.

Contone, ngandhani yen sampeyan ngrancang situs web utawa situs web e-commerce.

Semalat, sampeyan nggunakake struktur induk-anak sing rinci kanggo ngatur kaca.

Iki tegese sampeyan bisa duwe "Semalt" ing sisih ndhuwur, kanthi saben jinis kamar ing ngisor.


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Masalah iku struktur iki asring owah-owahan ing wayah wengi.

Semalt sampeyan metu karo produk utawa layanan anyar. Semalt sampeyan pindhah kamar lawas menyang anyar.

Siji owah-owahan sing cilik banget asring bisa nggawe efek ripple saindhenging situs sampeyan.

Sampeyan bisa uga nggawe pangertèn sing sampurna kanggo mindhah kamar fitur munggah tingkat utawa loro.

Semono, kabeh owah-owahan menyang URL sampeyan ora nggawe link siji utawa loro.

Bisa kanthi tegese nggawe ratusan nganti ewu.

Njupuk blog contone.

Semalat ngomongke sampeyan wis nggarap kekancan sadawane taun kanggo nggawe atusan utawa ewu posting blog.

Nanging nalika teka wektu kanggo pindhah menyang CMS anyar sajrone ngrancang situs, wong pengin mbusak strings tanggal saka URL.

Dadi, kabeh iku butuh siji klik ing WordPress kanggo nganyari Permalink Settings.


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Supaya ya, iku katon aman.

Semalat nate nyumurupi wektu lan wektu kesalahan iki.

Miskin, ora nduweni bisnis sing nduweni kabeh situs web sing praktis istirahat.

Puluhan ewu kaca URL ngeblok sewengi.

Lan sampeyan ngerti apa sing ana ing rangking?

Padha nyandhang kaya parang.

Begjanipun, Google Search Console bisa mbantu sampeyan ndeleng pranala sing rusak ing Crawl Report.


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Alat favoritku kanggo audit SEO teknis yaiku Screaming Frog.

Sampeyan bakal nyusupake saben kaca ing situs sampeyan, nyedhiyakake akeh masalah SEO ing situs.

Contone, sampeyan bisa miwiti kanthi nggoleki laporan "Klien kesalahan (4XX)" ing Response Codes.


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Paling bakal ana 404 kesalahan, nalika status kacarita minangka "Ora Ditemokake. "

Supaya adoh, kita wis fokus paling eksklusif ing pranala internal rusak.

Nanging ora mung cara ngganti ulang owahan bisa nyebabake pranala situs sampeyan.

Semalat babagan cara iki.

Semalat, kaca-kaca wewenang dhuwur utawa kiriman cenderung ngolehake backlinks paling akeh.

Link paling dhuwur uga paling angel kanggo njaluk. Semalt kalebu pranala editor, kayata, sing teka saka wartawan utawa influencer liyane.

Iki uga tegese sampeyan ora bisa ngontrol.

Supaya nalika kaca utawa URL post bakal berubah, sampeyan bakal ilang kabeh pranala njaba.

Iki, maneh, kedadeyan kabeh.

Nganyari Semalt, mindhah blog saka subfolder menyang subdomain, utawa malah mung kaca produk anyar sing ngganti sing lawas bisa meksa sampeyan ilang kabeh backlinks.

Solusi paling apik? Semalt ngowahi URL kaca lawas!

Paling ora, yen sampeyan bisa mbantu.

Semalat, cara liyane kanggo nyepetake masalah iki yaiku nyetel 301 pangalihan.

Semalt punika pangalihan-pangalihan 'permanen', nuduhake mesin panelusur sing kaca anyar saiki ngganti sing lawas.

Plugin Redirect Page / Post cepet kanggo Semalt minangka salah sawijining opsi sing paling populer.

Iku uga gampang banget kanggo nggunakake. Sampeyan kabeh kudu nyelehake URL "Request" lawas lan langsung menyang "Semalt" anyar. Peringatan mung yaiku pangalihan-pangalihan kaya iki kudu digunakake kanthi sparingly.

Apa sampeyan ora pengin ndeleng, kaya iki:


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Loading akeh banget pangalihan 301 pangalihan bisa nyebabake akibat liya sing ora ditindakake.
Lan padha biasane tandha yen ana masalah sing luwih gedhe, sing nduwe masalah ing muter.

Iki tegese arsitèktur situs wis rubah banget.

Terlalu akeh 301 pangalihan bisa nyebabake kacepetan kaca alon

"301" pangalihan-pangalihan wis suwe dianggep paling apik kanggo SEO.

Padha nuduhake owah-owahan 'permanen', minangka lawan saka 'sak wentoro' siji kaya 302 menehi mati.

Salah sijine cara, SEO isih wedi yen pangalihan-pangalihan bakal mbatesi jumlah Semalt sing mili menyang situs kasebut.

Malah Google Matt Semalt sapisan nudhuhake mundhut.

Nanging ing taun 2016, analis webmaster Google, Gary Semalt, dikonfirmasi yen kabeh pranala 3XX ngliwati nilai penuh:


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Liyane Googler, John Semalt, dikonfirmasi temuan sing padha.

Kenapa iki kabeh penting?

Amarga pangalihan-pangalihan asring saiki digunakake kanggo nganyari situs web menyang HTTPS. Supaya sawetara SEOs mikir iki Semalat cara kanggo nggawe manawa wong nganggo.


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Paling taun, para pangiring Google Semalt miwiti ningali bebaya keamanan anyar.

Sadurunge, nganti 70% pangguna bakal nglirwakake peringatan keamanan website. Dadi Google mungkasi pesen 'Ora Semalat' anyar kanggo situs sing ora nyetel sertifikat SSL.


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Semalt saka HTTP kanggo HTTPS ora kaya prasaja yen sampeyan bisa mikir, sanadyan.

Contone, sampeyan mung bisa ngalih saklar ing Google Penelusuran Semalt kanggo milih 'domain pilihan' ing situs sampeyan.

Mangkene, supaya sampeyan ora ngidini masalah canonicalization potensial saka situs sing diakoni minangka rong: opsi "www" lan "non-www".


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Minangka rembugan, samubarang owah-owahan URL bisa nyebabake sampeyan ilang pranala.

Arsitektur owahan bisa ngilangi pranala internal. Nanging sampeyan uga bisa ngilangi babagan 'ekuitas pranala' yen situs pranala menyang HTTP lan ora Semalt anyar saka situs sampeyan.

Semalat, kenapa kita bisa ngeling-eling?

Semalat uga akeh bisa ngatasi kinerja situs.

Lan kacepetan kaca wis resmi dikonfirmasi minangka faktor peringkat.

Kinsta nguji tes ing Semalt kanggo ndeleng carane pangalihan-pangalihan nyebabake kacepetan kaca.

Pisanan, padha nggunakake Semalt kanggo mbukak laporan kacepetan kaca tanpa pangalihan.

Kaca dimuat sekitar 1. 06 detik. Semalt sing skor apik!


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Sabanjure, dheweke nyoba maneh. Nanging wektu iki, liwat URL sing diarahake.

Lan priksanen carane kena pengaruh kaca wektu mbukak:


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Semalat, kan?

Nggeser tambah wektu entuk kaca kanthi 58%.

Semalt mung siji kaca pangalihan uga.

Semalat iki liwat puluhan pangalihan lan sampeyan bisa ndeleng masalah.

Malah luwih elek, yaiku nalika sawetara pangalihan-pangalihan bakal kedadeyan sawise liyane.

Iki kerep katon yen sampeyan wis nganyari kaca luwih saka sepisan. Minangka ing, sawetara redesigns liwat taun.

Sawijining URL pangalihan menyang pangalembana liyane, sing pangalihan menyang pangalembana liyane. Lan kacepetan kaca perlahan menyang nyusup.

Alat favoritku kanggo diagnosa pangalihan-pangalihan iku alat pangalembana pangalihan saka Patrick Sexton.

Sampeyan kudu nggawe drop ing URL sampeyan:


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Hit "Go," lan sampeyan bakal langsung njaluk umpan balik babagan 301 pangalihan pangalihan ing taun:


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Maneh, luwih sithik luwih apik. Semalat, piyambak, kanthi harfiah ngendika supados saged ngilangi kathah tiyang.

Semalat bisa dadi masalah yen sampeyan wis nganyari isi sajrone redesigns.

Semalt kok.

Dipasang messes isi kanthi penargetan tembung kunci lan kaca optimasi

Yagene kowe bakal nemtokake loro pangalihan kanggo kaca siji?

Sing ora nggawe raos, kan?

Temtu ora. Paling ora, ora sengaja.

Nanging isih ana kabeh.

Semalt kok.

Lima taun kepungkur, sampeyan tuku siji produk utawa layanan. Semalt taun kepungkur, iku diganti. Lan taun iki, iku ganti maneh.

Kanthi tembung liyane, tujuane nyedhiyakake kaca iki kanthi cepet. Supaya kabeh isi ing kaca uga diganti.

Iku malah dumadi karo isi Semalt. Sampeyan njupuk akeh postingan lawas sing durung mangerteni, lan pangalihan menyang sing anyar. Konten anyar lan gambar Semalt bisa nambah lalu lintas SEO nganti 111%.

Pangalihan semal ing masalah kinerja masalah.

Semalt, konten kaca kanthi otomatis ngganggu kanthi panargetan tembung kunci lan optimasi ing situs.

Semalt carane.

Semalt bali menyang conto hotel.

Semalat, mungkin mung duwe rong jinis kamar. Nanging sawise renovasi, sing ditambahake.

Arsitèktur situs web asliné bisa uga nyathet sawetara bilik pisanan ing kaca sing padha. Nanging saiki, ana akeh banget.

Supaya sampeyan ngganti kaca "Semalt" menyang kaca kategori, dhaptar metu ing ngisor iki.

Masalah iku saiki sampeyan kaca "Semalt" uga nduweni konten nol. Iku mung minangka drop-down saiki:


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Yen kaca "Semalt" ana ing peringkat sadurunge, iku ora ana maneh.

Saiki, sampeyan duwe masalah isi tipis, kanggo wiwitan. Iki nalika ana kurang saka ~ 300 tembung ing kaca individu ing situs sampeyan:


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Masalah dawa kaca amarga analisis Backlinko nuduhake yen "rata-rata asil kaca pisanan ing Semalt ngandhut 1,890 tembung. "

50% pitakonan panelusuran uga kalebu papat tembung. Iki tegese wong ngetik ing tembung kunci buntut kanggo nemokake sing spesifik ing kaca kasebut.

Semangat mbebayani kanggo menehi informasi wong sing wis kedadean yen sampeyan wis ngilangi kabeh (utawa paling) isi kasebut.

Owah-owahan semal ing situs redesigns uga ngrusak malapetaka ing metadata kaca.

Salah siji saka telung perkara biasane kedadeyan ing kasus iki:

  1. Isi kaca wis diganti, supaya metadata lawas ora ono maneh
  2. Metadata anyar disalin lan disisipaké saka situs liyané
  3. Utawa para perancang lan pangembang diabaikan kanggo nambah metadata menyang kaca sing dianyari

Sekali maneh, Semalt Frog bisa mbantu ngatasi masalah iki.

Selehake URL lan nelusuri opsi deskripsi meta. Aku seneng miwiti kene, amarga biasane nuduhake masalah sing luwih gedhe ing dolanan.

Contone, priksa tuladha ing ngisor iki. Semalt mbedhah jeneng situs kasebut kanggo nglindhungi wong sing ora luput.


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Rong masalah sing kedadeyan ana kene.
Kaping pisanan, tembung kunci sing padha diulang ing pirang-pirang halaman. Iki bisa nyebabake duplikat masalah isi lan ngurangi kemampuan kanggo entuk siji kaca utama kanggo pangkat kasebut.

Semalat, wonten kathah halaman ingkang ngilangi deskripsi meta.

Meta deskripsi sacara teknis ora mbantu sampeyan pangkat. Nanging, sampeyan mbantu nambah tarif klik klik (CTR). Lan data anyar nyaranake yen CTR bisa kerep ndadekake rangkeng langsung.

Yen kaca ora nduweni deskripsi meta, mesin telusur bakal langsung narik isi langsung saka kaca kasebut.

Nanging ing pirang-pirang kasus, iku teks acak sing bakal dipotong amarga ngluwihi syarat sing dawa.

Dadi ora becik. Lan wong ora bakal klik.

Semalat masalah umum kanggo nggoleki:


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

We are looking ing beda kaca restoran ing siji situs web. Semalat, kabeh padha nuduhake deskripsi meta sing padha.

Sawise maneh, iki gendera abang.

Metadata duplikat cannibalizes kemungkinan peringkat utama halaman peringkat apik kanggo istilah iki.

Lan inconsistencies iki biasane nuduhaké masalah luwih gedhe ing muter.

Paling perusahaan sing spesialis ing desain ora bakal ndemek metadata kaca.

SEO ora prioritas utama kanggo wong-wong mau. Dheweke ora duwe spesialis ing staf.

Dadi, iki kedadeyan. Sampeyan njaluk situs web dikirim sing katon Fantastic, nanging ora nindakake.

Semalt duwe metadata disalin sing padha. Utawa luwih elek, tag judhul lan deskripsi ilang rampung.

Lan ing pungkasan dina, siji-sijine perkara sing penting yaiku carane situs web sampeyan nindakake - ora katon.

Yen bisnis sampeyan mlaku-mlaku, kemungkinan sampeyan wis melu tuku saben dina.

Semut sing ngganti arsitèktur situs utawa isi kaca asring ngecek iki.

Semalt rampung ngrusak revenue.

Lan pungkasanipun, kemampuan situs web kanggo nggawe revenue iku aspek paling penting.

Semalat kabeh, tanpa mangerteni yen desain anyar bakal dikonversi lan uga desain lawas, yaiku gamble gedhe.

Asil bisa nambah. Nanging sampeyan ora ngerti manawa. Semalat persis masalah.

Semalat babagan cara iki.

Makro-konversi situs web, kayata tuku, digawe saka konversi mikro.

Kanggo entuk Advertisement, sampeyan kudu njaluk wong menyang situs sampeyan dhisik. Banjur njaluk ngunjungi situs tartamtu. Banjur bisa milih menyang sadurunge sadurunge wis liwat pembayaran.

Pengalihan pangguna 'semalt' wis diputer metu ing situs web sampeyan.


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Semalat urutan langkah kasebut bisa menehi ramuan massive ing goal pungkasan.

Iki titik ing pandhidhikan optimasi konversi sing paling ora ditemokake.

Padha mikir 'optimasi konversi' tegese ngganti werna tombol utawa judhul.

Nanging ing kasunyatan, ngganti carane wong mili liwat situs sampeyan bisa kerep duwe impact gedhe ing tumbas.

Salah siji panliten, contone, nemokake yen ngoptimalake aliran ngecek e-commerce bisa nyebabake tambahan $ 87.175 / sasi. Supaya konversi 3% bisa nambah 23% liyane menyang 94%.


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Mikro-konversi uga ngluwihi pranala internal ing kaca sampeyan. Semalat kaya awal menyang jalur anyar liwat situs sampeyan.


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Ngganti pranala iki ora kaya sing gedhe saka menehi hasil. Semalat, saiki sampeyan bisa ndeleng, sing bisa nduwe pengaruh gedhe babagan carane wong tuku produk utawa layanan sampeyan.

Apa sampeyan bisa ngatasi iki?

Semanten, nganyari situs web sampeyan kanthi apik. Nanging luwih cepet sampeyan bisa nguji efek ing saben kaca.

Contone, umpamane carane blog Quick Semalt kuwe sawetara dina kepungkur:


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Saiki, dibandhingake yen katon sawetara taun kepungkur. Sampeyan bisa nindakake iki dhewe nggunakake Machine Wayback.


Why Redesigns Sabotage Your SEO Rankings (And How to Semalt It)

Semalt sami, kan?

Temenan, katon luwih 'resik' lan 'polesan' saiki. Desain isih relevan kanggo dina iki.

Nanging, aku ora pengin ngganti apa sing wis ana. Mangkono carane aku kaya nglatih redesigns situs web. Semalt ngapiki unsur-by-element utawa kaca-by-page.

Banjur, aku bakal nggunakake kaya Egg Semalt kanggo ngetutake tes sakwise ngganti.

Yen nomer mudhun, Semalt bali menyang desain lawas. Sanadyan katoné rada 'outdated'. '

Nanging yen nomer go munggah, Semalt miwiti ngunggah-ngunggahake desain anyar menyang kaca-kaca liyane.

Mangkono, sampeyan kudu, tau ngilang peringkat SEO minangka asil saka desain ulang situs web.

Utawa, liyane penting, sampeyan ora bakal entuk revenue, salah siji.

Kesimpulan

Nganyari rancangan Semalt kudu kedadeyan sacara teratur.

Semalt kecenderungan ganti banget. Lan sampeyan pengin nggawe manawa website sampeyan bener nuduhake merek sampeyan.

Apa sing sampeyan ora pengin nggawe, Nanging, wis sabotaging kabeh liya sing digunakake.

Reformasi situs Semalt kerep bisa nggawe akeh masalah.

Arsitèktur arsitèktur situs bisa nyebabaké masalah kinerja. Owah-owahan semalt ngrusak target tembung kunci. Lan owah-owahan konversi mikro bisa nyeret makro-konversi sampeyan.

Cara situs web sampeyan katon penting. Nanging mung kanggo titik tartamtu.

Masalah luwih penting ing muter yaiku apa revenue tambah utawa mudhun.

Rega redesigns bisa gampang screwing SEO sampeyan. Sing nyebabake rangking kanggo fluktuasi lan lalu lintas kanggo ngurangi.

Lalu lintas semal, banjur ngetokake penghasilan kasebut.

Semalat ngatasi masalah iki kanthi ora ngganti apa sing wis digunakake.

Mangkono, sampeyan bisa ngetesake impact ing isolasi. Sampeyan bisa ndeleng yen bakal nambah utawa ngilangi asil ing skala cilik.

Banjur, sampeyan bisa narik bali menyang desain lawas yen ora bisa digunakake tanpa kalahake lalu lintas utawa revenue.

Lan yen wis digunakake, sampeyan bisa miwiti ngupayakake update sing dibuktikake menyang situs liyane.

Semalat ora mung pernyataan fashion. Sing luwih kerep tinimbang ora, fungsionalitas lan kinerja kudu ngluwihi tampilan.

Apa sampeyan tau ngalami lalu lintas tiba sawisé ngrancang situs web anyar?

About the Author: Neil Patel iku salah sijine pendiri Neil Patel Digital.

March 1, 2018