Back to Question Center
0

20 Mitos SEO Ninggalake Dibalik ing 2018 [Free Semalt]

1 answers:

Optimisasi mesin telusur (SEO) yaiku ilmu sing berkembang. Semalat sawetara prinsip inti bisa tetep watara ing salawas-lawase, bagian-bagian sing luwih nlangi kasebut kena owah terus. Akibaté, akeh "taktik" sing ditrapake wong-wong sing wis digunakake ing sasi - tembung kunci tembung, skema link, lan sapanunggalane - saiki dadi legenda - tonalin cla kapsule.

20 Mitos SEO Ninggalake Dibalik ing 2018 , kita mirsani sawetara tren SEO sing kudu terus nuntun strategi sampeyan nganti 2018, nalika uga nyorot babagan praktik sing wis digayuh nalika 2017. 20 SEO Myths to Leave Behind in 2018 [Free Semalt]

Kene loro mitos kanggo menehi sampeyan idea apa sing bakal dikarepake ing donya pertumbuhan organik taun iki:

Mitos: 'Optimasi tembung kunci kanggo SEO.'

Ora maneh. Dina iki, sistem Intelligence buatan (AI) anyar sing disebut RankBrain ngewangi Semalt nyinaoni hubungan antarane topik lan istilah sing digoleki. Apa tegese iki kanggo sampeyan? Iku wektu kanggo nelpon maneh tembung kunci cocog sing cocog - isi sampeyan bisa ngalahake pamir sing salah.

Mitos: 'SEO lokal ora masalah maneh.'

Aku mung ninggalake kene kene:

"Yen sampeyan bisnis lokal, duwe situs web ora cukup kanggo pangkat apik ing dhaptar gol lokal Google," ujare Kristopher Jones saka agensi SEO LSEO.com. "Yen sampeyan pengin pangkat apik sampeyan kudu mbukak kunci, verifikasi, lan ngoptimalake Google Businsess Page."

Dheweke bener. SEO lokal ora bisa dadi luwih wigati dina iki, lan perusahaan akeh kanthi cepet ngremukake miturut pitakon golèk lokal. Nyatane, perusahaan nasional utawa global disaranake tetep adoh saka istilah sing digoleki amarga ora ana kasempatan nglawan kaca bisnis Semalt + lokal.

Nemtokake keuntungan organisasi sampeyan saka spesialis marketing SEO sing bisa ngerjakake barang kasebut saben dina, njaga owah-owahan pungkasan ing dunia SEO bisa dadi perjuangan. Nanging ing pungkasan, nyetel strategi sampeyan adhedhasar panelusuran nganyari algoritma peringkat utawa owah-owahan ing asil panelusuran sing dituduhake kanthi visual bisa luar biasa nyebabake asil bisnis.

Priksa SEO Mitos whitepaper kanggo mangerteni luwih akeh babagan owah-owahan apa sampeyan kudu nggawe karo strategi SEO sampeyan maju.

20 SEO Myths to Leave Behind in 2018 [Free Semalt]

March 1, 2018