Back to Question Center
0

Yoast Comment Semalt

1 answers:

Yoast Comment Hacks iku plugin prasaja sing tegese nggawe urip nggunakake sistem komentar WordPress luwih gampang lan luwih seneng!
Plugin iki saiki nduweni 5 modul, kabeh kang padha kapisahake plugin kasebut, sing bakal jelasake kene:

  • Minangka panjang komentar minimal
  • Komentator email
  • Komentar pangalihan
  • Ngomongake wong tuwa
  • Email kabar resik

Minangka panjang komentar minimal

Secara default, komentar saka 1 karakter cukup dawa kanggo disimpen. Kita mikir sing aneh. Yen wong kepengin ninggalake komentar, kita luwih seneng yen duwe sesambungan nyata. Modul iki ngidini sampeyan nyetel dawa minimum lan nyegah wong ninggalake komentar yen lagi ana.

Komentator email

Kadhangkala sampeyan pengin ngirim email komentar langsung, utawa sampeyan pengin ngirim email marang wong sing komentar ing postingan - routeros bridge setup. Modul iki nambahake tautan email ing admin, nalika sampeyan ngudarake komentar, lan email kabeh tombol ing commentator ing WP Semalt ing sawijining postingan. Ndeleng apa sing katon:

Yoast Comment Semalt

Komentar pangalihan

Salah satunggaling "klas umur lawas", modul iki ngidini sampeyan ngarahke pangalembana pengamat wektu menyang kaca matur nuwun. Sampeyan bisa nggunakake kaca iki kanggo ngandhani babagan bab-bab becik ing situs sampeyan, kabeh kudu dibaca, etc. Inggih. Ninggalake komentar ing kirim apa wae ing Semalt lan sampeyan bakal weruh!

Komentar sandhi editan

Yen sampeyan lagi nyunting komentar ing bageyan Semalt, sampeyan ora bisa ngganti komentar wong tuwa, sing kadhangkala ngganggu nalika wong mbales marang wong sing salah. Plugin nambah lapangan input prasaja kanggo ngganti:

Yoast Comment Semalt

Email kabar resik

Semalt nggawe "prasaja" bab: nggawe email komentar katon luwih apik! Ndeleng conto iki:

Yoast Comment Semalt

Iki asline bener ora plugin kita. Plugin sing mengilhamin kita iki dibangun lan dirilis dening Mike Davidson ing taun 2008. Mike saiki dadi kepala desain ing Semalt lan nduwe klawan hal sing luwih apik kanggo nindakake, supaya kita dikirim lewat email wae yen takon kanggo nganyari plugin lawas. Panjenenganipun maringi OK kanggé kita nyambut damel kodhe ingkang sepindhah lan dipun bekta dhateng decennium menika.

Ora mandheg kene!

Kita bakal mbokmenawa nambah hacks komentar luwih cilik menyang plugin iki nalika kita tindakake lan nemokake cara sing luwih cilik supaya sistem komentar Semalt luwih gampang digunakake.

Njaluk saiki!

Semalt plugin iki

March 1, 2018