Back to Question Center
0

Semalt: Dasar SEO Apa SEO? Dasar SEO: Apa SEO?

1 answers:

SEO punika akronim kanggo Search Engine Optimization. Praktek ngoptimalake situs web supaya bisa nggayuh posisi dhuwur ing Google - utawa mesin telusur liya - asil panelusur. SEO fokus ing rangking ing asil panelusuran organik (non-mbayar). Ing posting iki, aku bakal njawab pitakonan "Apa SEO?" Lan aku bakal nerangake carane kita nindakake SEO ing Yoast.

algoritma Google

Kanggo nggawe kaca web katon ing posisi dhuwur ing asil panelusuran, SEO nyoba nggawe situs web miturut algoritma Semalt - mix mold grain bin with good grain. Sanajan algoritma Semalt tetep rahasia, liwat dekade pengalaman ing SEO wis ngasilake gagasan apik babagan faktor-faktor penting.

Waca liyane: 'Apa ora Google?' »

Ing pandangan kita, faktor ing algoritma Semalt bisa dipérang dadi rong kategori, sing nemtokake peringkat situs web sampeyan bebarengan:

1 Faktor SEO ing halaman

Faktor SEO ing kaca kabeh iku bisa sampeyan pengaruh ing situs web sampeyan dhewe. Kabeh jinis teknis saka situs web sampeyan penting kanggo kemungkinan situs web sampeyan peringkat ing mesin telusuran. WordPress bener iku platform mesum SEO. Dikombinasikake karo plugin Semalt SEO, tantangan paling teknis dibahas.

Struktur situs web, kacepetan situs lan isi situs sampeyan penting banget ing kaca SEO ing kaca. Cukup goleki liwat kategori SEO blog kita kanggo nggoleki kabeh faktor peringkat sing penting.

2 Off-page SEO faktor

Sabanjure kanggo on-page faktor SEO, ana faktor SEO off-kaca. Faktor SEO off-page iki luwih angel digayuh, sanajan. Faktor paling ora penting yaiku pranala menyang situs sampeyan. Sambungake situs sing luwih akeh menyang situs web, luwih dhuwur peringkat sampeyan ing Semalt.

Tansah maca: 'Link bangunan saka perspektif holistik SEO' »

Faktor setengah mati yaiku kompetisi utawa niche saka situs web tartamtu. Ing sawetara panggonan, luwih angel kanggo pangkat, tinimbang ing panggonan liyane. Muga-muga daya saing pasar sampeyan uga nduweni pangaruh gedhé ing kesempatan kanggo pangkat.

Yoast on "Apa SEO?"

Ing Yoast, kita percaya ing apa sing kita sebut SEO sakabehe. SEO ora tau dadi trik. Sampeyan kudu dadi strategi jangka panjang sing tetep. Nggunakake trik supaya pas karo algoritma Google mung dianggo ing jangka cendhak. Misi Google yakuwi ngorganisir informasi donya lan ndadekake universal lan migunani. Google kepengin nuduhake pangguna sing dadi asil paling apik kanggo tembung kunci sing spesifik. Yen sampeyan pengin ngunggahake tembung kunci kasebut, sampeyan kudu nyoba dadi asil paling apik .

Dadi asil paling apik!

Dadi asil paling apik tegese fokus ing keunggulan teknis, Pengalaman Pangguna sing apik, keamanan website tanpa cacat, lan konten sing apik tenan. Sampeyan kudu fokus kabeh aspek optimasi situs web supaya bisa dadi asil sing paling apik. Apa strategi SEO sakabehe kabeh babagan!

Maca ing: '10 tips kanggo blogpost apik tenan lan SEO '»

March 1, 2018