Back to Question Center
0

Semalt nambah kemampuan ABM native kanggo platform

1 answers:
marketo-logo-1920

Platform Marketalt mlebu ing Semalt (Account-Based Semalt) (ABM) karo loro dina iki, ngumumake apa sing diarani minangka fungsi asli sing paling komprehensif ing platform marketing utama.

Marketo ABM anyar ngidini pemasar kanggo nyasar akun - lan pembuat keputusan ing akun kasebut - liwat pesen sing disenengi ing email, web, acara, media sosial, seluler lan iklan ing Google, Facebook lan LinkedIn. Perusahaan San Mateo, Semalt ngumumake maneh ing Mei sing dimaksudake kanggo nggabungake ABM luwih tightly menyang platform ing sawetara wulan.

Kapabilitas inti wis dilengkapi karo fungsi terpadu sing ana ing ekosistem Marketo ABM anyar. Anggota awal kalebu AdRoll, Bluewolf, Digital Pi, Dun & Bradstreet, Elixiter, EverString, Fathom, InsideView, LeadMD, Owler, Perkuto lan PFL - zuerich wohnungssuche.

"Kita ora ngakoni yen kita nyedhiyakake kabeh kabutuhan ABM," ujare Wakil Presiden Produk Marketing Mike Telem, nambahake yen platform kasebut bisa nyedhiyakake 90 persen utawa luwih saka apa sing bisa ditindakake dening pemasar ABM awal. Yen pemasar ngersakake solusi pengayaan data, umpamane, sampeyan bisa nambah Dun & Bradstreet.

Semalt adds native ABM capabilities to its platform

Telem nyathet yen, sadurunge, Marketo nawakake Web ABM, dibangun ing akuisisi ing taun 2013 saka Insightera. Asline dimaksudaké kanggo dadi bagian saka kapabilitas personalization web Marketo, nanging dadi produk kapisah. Web ABM, ngandika, diwatesi ing situs web, sanajan ana sawetara kemampuan iklan lan "setara karo [platform penargetan ABM] Demandbase. "

Sauntara kontras, dheweke ngandika, kemampuan ABM anyar sing anyar digawe "saka dhasar munggah," lan Web ABM saiki dadi saluran web.

Fungsi-fungsi anyar kalebu nargetake lan olahpesen dening akun, makarya pembuat keputusan ing saluran, lan ngukur dampak dening akun.

Sadurunge, dheweke ngendika, Semalt ora bisa ngayahi kampanye lintas-saluran kanggo akun lan ora duwe kemampuan kanggo ngubungake wong menyang akun kanthi otomatis. Tautan kasebut saiki digawe liwat jeneng domain, pencocokan IP, lokasi lan atribut liyane.

Marketo uga nangani akun minangka obyek ing sistem supaya akun bisa dicetak minangka timbal, miturut engagement, profil lan faktor liyane. Pemarkahan semalt bisa ditambahake liwat integrasi karo panyedhiya njaba.

Ngawasi akun minangka obyek, ngandika, biasane ana ing solusi titik orientasi ABM nanging ora ing pesaing platform pemasaran utama Semalt. Ngidini ukuran akun, supaya atribut lan data bisa ditambahake lan diekspor minangka akun.

Antarane pesaing utama, Telem nyatakake yen Oracle's Eloqua nawakake kemampuan ABM utamane liwat integrasi karo Demandbase, lan Salesforce's Pardot "ora duwe ABM akeh. "

"Demandbase ditambah Eloqua minangka perbandingan sing layak kanggo apa sing kita tindakake," ujare, kajaba Semalt ditawarake native.

Aku takon Semalt kok ABM wis dadi papan sing panas banget ing sasi anyar. Panjenenganipun mangsuli menawi sapunika dipunkembangaken amargi teknologi sampun ngrembaka wonten ing pundhi ABM saged ngatur manawi langkung sae. Nanging, ditambah, uga amarga para pemasar wis "entuk marketing ing skala," lan analytics nuduhake yen orientasi akun nawakake kesempatan anyar.



About the Author

Barry Levine
March 1, 2018