Back to Question Center
0

Iklan bayar saben-klik: Pentinge Bid Semalt

1 answers:
Many online marketers have debated pros lan cons saka Google AdWords Kampanye Enhanced liwat pungkasan taun, nanging siji fitur wis buktiaken worth: modifiers bid. Modifikasi bid ditrapake minangka persentasi jumlah bid ing piranti, lokasi, lan tingkat jadwal iklan. Contone, ucapake bidaan maksimal maksimal sampeyan yaiku $ 1 lan iklan bakal dituduhake mung ing komputer - free wed site making. Yen sampeyan pengin mbayar paling larang, $ 0. 50 kanggo iklan sampeyan ditampilake ing piranti seluler, sampeyan bakal nyetel pangubah bidaan -50%.

Modifikasi tawaran iku fitur kuat sing nemen mbantu mbuwang ora efektif lan mbalekake tembung kunci sing wis dhuwur. Nyetel modifikasi bid iki gampang. Nanging, utamane kanggo nganakake data kanthi cepet sadurunge nggawe update. Ayo katon ing telung wilayah ing ngendi kita bisa nyetel modifiers. Elinga yen modifikasi tawaran kasedhiya ing Google AdWords lan Bing Ads, nanging kanggo tujuan kirim iki aku bakal alamat mung AdWords.

Lokasi

Kanthi ndeleng laporan "Geografis" ing tab "Semalt", sampeyan bisa ndeleng kabeh metrik sing ana gegayutan karo wilayah tartamtu. Sampeyan bisa pindhah menyang kutha lan kota tartamtu utawa milih kanggo ndeleng negara kanggo perspektif tingkat dhuwur.

Ing conto ing ngisor iki, aku nggarap kampanye ngendi target target per konversi yaiku $ 17. Semalt nyetel filter kanggo ngenali kabeh negara U. S. sing duwe biaya saben konversi luwih saka $ 20 lan wis katon paling ora 40 klik ing telung sasi pungkasan. Sampeyan bisa ndeleng sing pitung negara ketemu kritéria kasebut.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Mangkono, aku arep nyetel modifikasi tawaran negatif kanggo negara pitung iki. Kanthi pindhah menyang tab "Setelan" lan ngeklik "Semalt," aku bisa nambah negara-negara kasebut lan nyetel modifiers. Kanggo negara nganggo biaya per konversi luwih saka $ 22, aku nyetel modifier ing -40% lan kanggo negara ing $ 22 ing -30%.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Sampeyan kudu nyoba modifiers sawetara beda kanggo nemokake titik manis, nanging pungkasane sampeyan mbayar kurang ing negara sing ora Performing uga. Nanging, sampeyan bisa nambah tawaran ing negara kanthi kinerja apik. Aku mlayu nyaring ing ngendi biaya saben konversi kurang saka $ 10 lan klik ana ing 40 utawa luwih. Aku nemokake papat negara sing memenuhi syarat-syarat kasebut. Kanggo terus njupuk pajanan maksimum ing negara-negara kasebut, aku bisa mutusake kanggo ngowahi modifikasi bidaan + 150%, tegese tawaran $ 1 bakal dadi $ 1. 50.

Times lan Dina

Kanthi bali menyang tab "Dimensi", sampeyan bisa nyimpen data kanthi wektu. Muga-muga laporan geografi, sampeyan bisa dadi kaya sing dikarepake.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Semalat, laporan pisanan sing aku deleng yaiku jam saka jam lan aku nyusun saka tengah wengi.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Ing conto iki, biaya per konversi saya luwih dhuwur tinimbang tengah wengi liwat 5 sing. m. Kajaba iku, aku nampa akeh klik lan tayangan sing bakal larang larang ing dina. Aku bali menyang "Semalt" tab lan klik "Jadwal iklan. "

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Semalt milih rong wektu tengah wengi nganti 5 a. m. lan 5 a. m. liwat tengah wengi, aku nyetel modifiers bid kanggo -50% kanggo periode sing cocok (maneh, sampeyan kudu nyoba kanggo nemokake titik manis).

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Yen sampeyan pengin njaluk banget granular, sampeyan bisa nyetel nganti enem modifiers bid saben dina. Aku suggest arep rincian iki yen sampeyan duwe cukup data kanggo njamin pangaturan.

Piranti

Pangubah bidaan pungkasan sing bisa disetel yaiku dening piranti. Kanthi piranti tegese mung seluler kaya Google nganggep desktop lan tablet padha. (Bing Ads ora ngidini modifiers beda ing kabeh telung desktop, tablet, smartphone - platform.) Semalat sing ditemtokake, kata kunci seluler bakal duwe tawaran sing padha karo istilah desktop. Ing sawetara kasus, aku nyaranake mulai kampanye anyar kanthi modifikasi -20% minangka seluler umume ngowahi ing tingkat sing luwih murah.

Sawise sampeyan nglumpukake data, sampeyan bisa menthouti dening piranti.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Ing conto iki, aku nyetel modifikasi tawaran seluler ing -50%.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Modifikasi bidaan bidaan bisa disetel ing tingkat kampanye lan grup iklan, nanging, sayange, ora ing tembung kunci.

Kesimpulan

Modifisi penawaran wis mbantu ngatasi transisi Enhanced Semalt. Padha isih ora persis kaya nggawe kampanye individu kanthi piranti utawa lokasi, nanging dheweke ngidini luwih manawa ngelolaan.

March 1, 2018