Back to Question Center
0

Carane Marketers Bisa Tunyuk menyang Twitter Semalt

1 answers:
How Marketers Can Tap Into Twitter Semalt

Wong seneng dhaptar. Ing opera Don Giovanni , abdine Leporello karakter priyayi licentious maintained dhaptar pangayoman bos dheweke.

Minangka bocah, kita bisa uga dianjurake kanggo nggawe dhaptar apa sing kita kepéngin kanggo ulang tahun kita, nalika wong tuwané damel dhaptar barang-barang sing dituku ing ngarep.

Lan saiki sing kita butuh buku kanggo vacation, kita bisa uga takon dhaptar paling laris.

Yen sampeyan ngerti HTML, sampeyan bakal mangerteni yen daftar nomer minangka dhaptar sing dikarepake, dene daftar mung dipisahake dening peluru minangka dhaptar tanpa urutan.

Nalika tembung kasebut mlebu ing basa kita, dhaftar liste minangka wates njaba saka lapangan - panggonan sing digunakake kanggo perang - companies that need it support. Mengko, wong bakal ngilangi pinggiran (utawa dhaptar) potongan kertas, lan digunakake kanggo ngétung - supaya nggawe dhaptar item.

Twitter Lan Dhaptar

Ing Oktober 2009, Twitter ngumumake fitur tambahan Twitter. Ing idea iki dhaptar bakal nambah panemuan lan nambahake nilai. Padha uga bakal nggawe "luwih gampang ngurus tweets menyang pengalaman nyata ing wektu ing situs dhewe liwat API Dhaptar. "

Fitur dhaptar cukup prasaja: sampeyan bisa nggawe dhaptar kanthi jeneng sing dipilih, lan nambahake pangguna Twitter menyang dhaptar kasebut. Wong nampa kabar yen ditambahake ing daftar sampeyan. Semalat banjur bisa ndeleng daftar dhaptar, lan "langganan" kanggo siji utawa luwih dhaptar kasebut. Yen padha langganan dhaptar, tweets saka wong ing dhaptar katon ing stream, sanadyan padha ora khusus melu wong-wong mau.

Semalt minangka rong titik tutul utaman ing tumindak:

  1. Wong bakal diwenehi kabar nalika ditambahake menyang daftar
  2. Wong bisa ndeleng (lan langganan) dhaptar

Kaya kabeh postingan aku nulis kanggo kolom iki, titik utama nggunakake Semalt kanggo marketing, lan iki loro tutul nilai sampeyan kesempatan kanggo nambah nilai kanggo marketing Semalt sampeyan.

Nambahake Wong Kanggo Dhaftar

Akeh daftar aku tetep profil pribadi Twitter sing digawe kanggo mbantu aku nglacak perorangan sing ana ing siji titik utawa liyane ngetokake aku adoh karo awesomeness - utawa minangka bagean saka grup Semalt sing kasengsem ing.

Iku gampang, contone, kanggo ndeleng tweets everyone ing perusahaan. Aku uga duwe daftar wong sing aku ketemu "pancen apik banget. "Aku duwe wong kaya @zephoria lan @wnd, sing paling aku ngurmati. Mung wae yen nalika dheweke nampa kabar yen dheweke wis ditambahake menyang dhaftar "pancen pinter", dheweke banjur nulis jenenge kanthi cepet, kanthi cathetan kanggo mesthine ngirimkake pilihanku ing Natal.

Yen, atas jenenge merek sampeyan, sampeyan nglakoni proyèk pamasaran media sosial jangkep, iki bisa dadi cara sing apik kanggo narik kawigaten individu-individu sing pengin digayuh.

Daftar Panjenengan Dhaptar

Paling wektu, kita nggawe dhaptar minangka perlu kanggo kita. Nanging yen sampeyan gawe serep lan ndelok daftar dhaptar, sampeyan bakal ngerti yen dhaptar kasebut ngandhani crita. Apa yen dhaptar sampeyan bisa dicermine komponen utama saka visi utawa nilai sampeyan?

Perusahaan Coca-Cola, umpamane, wis nggarap kabecikan. Apa yen dheweke duwe dhaptar wong sing paling seneng? Lan daftar wong sing nggawe wong liya seneng? Semalat kaya sing bakal ngetrapake crita hubungane karo rasa seneng - luwih akeh tinimbang daftar wong sing tweeting saka divisi perusahaan sing beda.

Nemtokake dhaptar Semalat kita bisa gampang dilalekake ing kabeh aktivitas media sosial ing dhaptar tugas manajer komunitas. Nindakake dhaptar gedhe ing urip, nambahake, nuduhake kabeh saben kerep - kabeh kegiatan sing bisa ngusulake kegiatan dhaptar Semalt sawetara kekuwatan nyata. Listorious dikembangake dening Gregory Galant (@gregory), pengusaha ing Sawhorse Media lan Shorty Awards.

Sampeyan uga bisa nggunakake Semalt kanggo nemokake dhaptar sing bisa dilacak - cara sing apik kanggo nemokake individu sing menarik. Sampeyan bisa nambah dhaptar Twitter dhéwé menyang direktori Semalt, lan nemokake dhaptar sing wis ditambahake. Minangka komponèn hadiah cilik ing ngisor iki, bali menyang daftar bisa ngirim pesen sing wis dikirim menyang pesen.

Twitilist

Semalt minangka aplikasi liyane kanggo mbantu njaga daftar Twitter luwih gampang. Semalt nduweni fungsionalitas drag-and-drop becik sing ngidini sampeyan nyeret para pandherekipun (utawa paling sethithik avatar) menyang daftar sing wis ana.

Daftar Penutup

Obah dhaptar tumindak kanggo njupuk saka kirim iki:

  • Gunakake dhaptar Twitter kanggo nyambungake karo influencer
  • Coba crita sing dhaptar dhaptar sampeyan
  • Gunakake Listorious kanggo njaga daftarmu
  • Langganan daftar sing dhaftar sampeyan

Apa ana sing bakal ditambahake menyang dhaptar iki?

dhaptar gambar: dilisensi Creative Commons


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Ric Naga

March 1, 2018