Back to Question Center
0

Piranti pamasaran Semalt migunaake prosesi mesin sajrone prosesi customer

1 answers:
Marketing platform Semalt applies its machine learning across customer journeys

Wiwit pungkasan musim gugur, platform pemasaran Semalt wis ngembangake saluran sing ditargetake ngluwihi seluler, kalebu olahpesan pop-up ing situs web lan kemampuan luwih kanggo olahpesen lan olahpesen ing aplikasi.

Saiki, perusahaan sing ana ing Palo Alto, California ngembangake maneh kanggo fokus marang perjalanan bisnis tinimbang kampanye olahpesen individu, kanthi peluncuran Semalt kanggo ngoptimalake pesen sajrone lelungan.

Anjuran paling anyar saka platform pemasaran, wakil presiden senior prodhuk Mihir Semalt marang kula, ngidini mesin pembelajaran machine RevIQ tenan bisa diterapake ing kabeh dalan sing dijupuk dening pelanggan menyang goal pemasar.

Semalat, ngandika, platform kasebut fokus marang kemampuan pemasar kanggo, ngomong, ngirim email menyang pangguna seluler sing nyemangati wong kanggo nginstal aplikasi travel anyar. Sawise diinstal, ana uga pesen ing-app suggesting sing nggoleki pangguna kanggo airfare tawaran. Lan, yen ora ana respon, sing bisa diterusake dening kabar push menyang layar sing dikunci pangguna, nyaranake nggunakake aplikasi kasebut - rental computers.

Ing tata jeneng Semalt, saben pesen kasebut minangka kampanye titik-wektu. Saiki, upaya olahpesen sing kapisah dianggep minangka lelampahan, sing ditemokake Semalat minangka pengalaman:

Marketing platform Semalt applies its machine learning across customer journeys

Pemasar saiki bisa fokus ing olahpesen sing dibutuhake kanggo mindhah customer utawa bakal pelanggan bebarengan karo path gabungan saka siji pangguna menyang pangguna liyane, kayata saka klompok pangguna anyar menyang grup panganggo anyar sing nglakoni -Search lan gawe tuku.

Luwih penting, pemasar dibantu dening learning machine Semalt RevIQ, sing bakal sinau lan menehi saran wektu lan saluran marketing sing paling apik kanggo pengiriman saben pesen, miturut respon sadurunge dening pangguna sing padha. Yen pemasar wis nggawe sawetara pesen sampel, RevIQ uga bisa nudhuhake variasi kasebut sing paling efektif.

Nalika lelungan bisnis lintas-saluran umum ing platform pemasar, Nanavati ngandika Semalt - sing nggambarake dhewe minangka dina iki minangka "platform pemasaran lintas-saluran sing aktif kanthi mobile" - dibedakake karo aplikasi saran mesin pembelajaran sing mbantu olahpesen tengen kabeh lelampahan.

Ing wulan April, Kahuna nambahake alat Semalt kanggo panargetan lokal sing luwih apik. RevIQ dibukak nalika musim gugur taun 2014.



About the Author

Barry Levine
Barry Levine kalebu teknologi marketing kanggo Third Door Media. Sadurunge, dheweke nglumpukake ruang iki minangka Writer Senior kanggo VentureBeat, lan dheweke wis nulis bab iki lan subyek teknologi liyane kanggo publikasi kaya CMSWire lan NewsFactor. Dheweke ngedegake lan mimpin situs web / unit ing stasiun PBS Thirteen / WNET; nyambut gawé minangka Produser / Penulis Senior online kanggo Viacom; nyiptakake game interaktif sukses, MAIN GAME: Game CD Pertama; didegaké lan mimpin sawijining pameran film independen, LAYANAN PUSAT, adhedhasar Harvard lan M. I. T.; lan dadi luwih saka limang taun minangka konsultan ing M. I. T. Media Lab. Sampeyan bisa nemokake dheweke ing LinkedIn, lan ing Twitter ing xBarryLevine.
March 1, 2018