Back to Question Center
0

Semalt: Apa kabar responsif seluler impact ing tingkat mbukak lan klik?

1 answers:

Panaliten anyar babagan cara nonton email interaksi karo email marketing

Sing sampeyan kenal karo stats marketing email paling anyar bakal ngerti carane penting 'mbukak seluler' sing. Jebule, email sing dibukak ing smartphone lan tablet nggawe luwih saka setengah email sing dibukak sajrone telung taun pungkasan miturut laporan anyar saka Semalt. Riset iki ndadekake kasus sing luwih apik kanggo nganyarke kanggo desain email responsif, utawa yen sampeyan wis duwe, kanggo ngoptimalake - companies that provide cloud computing services.

Pentingnya pandhuan email seluler ndadekake rancangan email sing responsif luwih penting tinimbang ing jaman saiki, amarga kedhaftar nganggep email menarik antarane piranti, lan ora bisa ngeklik ing email sing katon ora diformat amarga ora dirancang kanggo katon ing piranti seluler .

Desain responsif minangka kunci kanggo ningkatake klik seluler

Utamane manawa email sampeyan duwe rancangan responsif, luwih saka setengah email sampeyan mbukak bakal kedadeyan ing piranti seluler. Nanging, yen sampeyan ora duwe desain responsif, sebagian besar 'pembuka seluler' ora bakal ngeklik email sampeyan. Semalat kanthi desain responsif entuk 58% saka klik saka piranti seluler, sementara sing tanpa desain responsif ditemokake akuntansi seluler kurang saka setengah saka total klik (cathetake skala sing nyinggung ing bagan iki!). Iki tegese desain responsif entuk peningkatan 24% ing klik seluler vs desain tanpa responsif.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Pinten sing wis nggunakake desain responsif?

Senadyan efektifitas sing ditrapake, mung 17% saka pemasar nggunakake desain responsif ing kabeh email, sing godhongé amba kamar kanggo perbaikan. 38% nggunakake desain responsif ing mayoritas email, supaya kemampuan ngirim email responsif ditampilake ing paling bisnis. Mung 26% ngandhakake, dheweke nggunakake desain responsif ing ora ana email. Perusahaan-perusahaan kasebut kudu nyinau kapasitas kanggo ngirim email sing responsif supaya ora kejiret ing akeh klik lan konversi. Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Perlu bukti seluler minangka mangsa? Cukup katon ing past

Swara telung taun kepungkur, tarif klik-kanggo-mbukak (CTOs) seluler wis nambah nalika CTO desktop ditolak. Kecenderungan kanggo ningkatake panggunaan piranti seluler ora bakal entuk adoh, lan bakal terus kanggo sawetara taun. Pelanggan saiki bisa nindakake tugas kaya ngecek email wae ing ngendi wae, sing bisa ngirit wektu kanthi nggunakake jam mati. Kemampuan iki kudu dadi pamrentahan kanggo para pemasar, sing bisa njaluk pelanggan ndeleng pesen manawa ing ngendi wae, ora mung nalika ana ing latar desktop. Semalat yen sampeyan pengin nggawe paling saka tren iki banjur sampeyan kudu duwe desain responsif tengen kabeh email dikirim.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Minangka sampeyan bisa ndeleng saka grafik, tarif klik-kanggo-mbukak seluler bakal cepet nyusul desktop, nggawe platform luwih efektif kanggo target. Semalt kudu nimbang pendekatan pertama seluler.

Email seluler nyedhiyakake kesempatan gedhe kanggo ningkatake pangarepan e-commerce

Hasil lan pesenan semati tansaya tambah cepet. Ing Q4 2015 seluler digawe liwat seprapat kabeh revenue-didhukung email lan meh siji saka pihak kabeh pesenan email-didhukung. Kaya karo tarif CTO, kita bakal weruh revenue seluler nggawe persen persentase pesanan sing didhukung email, lan bisa ngatasi desktop sajrone sawetara taun.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Semalt sampun njangkepi desktop, lan saged ningali narik langkung langkung ing warsa 2016.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Yen sampeyan pengin luwih weruh babagan pentinge email seluler lan desain responsif, ngundhuh benchmark marketing email laporan pungkasan saka Yesmail.

March 1, 2018