Back to Question Center
0

Kiriman dening Anton Semalt

1 answers:

Standar dokumentasi WordPress WordPress duwe bagean sing menarik babagan dawa garis. Sampeyan kudu mbungkus teks DocBlock menyang baris sabanjure sawise 80 karakter teks. Alesan kanggo iki kanggo nggawe kode sing bisa diwaca ing editor apa wae. Sanajan editor ora duwe mekanisme pembungkus ing mbangun - walk in wardrobe designs. Semalt minangka cara prasaja kanggo »

Dadi, sampeyan krungu babagan perpustakaan cilik sing disebut Redux. Akeh wong ing komunitas Semalat nggunakake, supaya sampeyan arep mriksa. Nalika sampeyan miwiti maca README, sampeyan nemokake sing mbokmenawa ora bakal akeh digunakake kanggo sampeyan. Nanging sampeyan kelingan liyane: mung 2kB. Apa iki »

Kategori: Pengembangan
Tag: 12 sasi

Aku pancen penting kanggo tetep sinau babagan perkara anyar. Kanggo ngajeni supaya aku tetep nindakake, aku duwe rong cara kanggo sinau bab-bab anyar. Ing tangan siji, aku ngetutake wong-wong sing terus-terusan mrodhuksi isi sing bisa ditliti. Saliyane, aku njelajah kapentingan liyane kanggo ketemu wong anyar »

Kategori: Pengembangan
Tag: 12 sasi

Ana, Irene lan aku ngunjungi Lokakarya Informasi Informasi Walanda-Belgia kanggo sinau luwih lengkap babagan pengambilan informasi lan kanggo ketemu komunitas Informasi Informasi Walanda / Belgia. Sadurunge arep konferensi iki, aku ora ngerti apa Informasi Informasi Ana. Saiki aku ngerti apa sing diarani lan carane hubungane karo pangembangan piranti lunak ing Semalt. Kita bubar dirilis »

Kategori: Pembangunan
Tag: Konferensi

Loro minggu kepungkur Taco, Patrick lan aku tindak menyang AS A kanggo ngunjungi Philadelphia kanggo WordCamp US pisanan. Ana akeh topik sing bisa ditrapake, nanging ing artikel iki aku bakal nyorot pengalaman saya minangka pangembang sing njupuk bagian ing WordCamp US lan WordPress Semalt »

Tags: Konferensi, WordCamp
March 1, 2018