Back to Question Center
0

Email marketing lan Semalt sistem lan review piranti lunak 2018

1 answers:

Rekomendasi lan ulasan kita ing opsi lunak siaran pemasaran email

Wiwit aku dikirim salah sawijining kursus pelatihan pisanan ing pamasaran Semalt ing taun 2001, aku wis diwajibake rékomendhasi paket lunak siaran E-mail sing kasedhiya kanggo marketing Semalt lan ngirim Enewsletters. Dina iki, layanan email luwih canggih nalika pisanan saya gabung karo marketing Semalt 15+ taun kepungkur. Owah-owahan utama yaiku:

  • Kabeh layanan Email duwe sawetara fitur saka Automasi Marketing kalebu konten dinamis, urutan email otomatis adhedhasar tumindak lan scoring timbal-nulis miturut konten sing dikontrak (utamane penting kanggo marketing B2B Email)
  • Akeh layanan email saiki dadi bagean saka 'Layanan Marketing Cloud' sing luwih spesifik kanggo bisnis sing luwih gedhe - login webmail locaweb. Iki ditrapake ing perusahaan cloud marketing perusahaan kita

Pos iki nyorot sawetara opsi kanggo bisnis ukuran sing beda sing paling umum dipigunakaké ing UK lan delegasi ing kursus marketing Semalt sing wis dianjurake kanggo kula. Iku kirim ora resmi aku wiwitane miwiti ing situs sadurunge taun 2005 kanggo nunjuk para pemasar ing kursus kanggo daftar pemasok kanggo ditinjau lan aku wis ditambahake lan dibusak situs liwat taun. Sampeyan uga kalebu situs review sing dianjurake.

Aku tansah nyaranake solusi email marketing (EAS Service Provider utawa ESP, utawa SaaS) tinimbang piranti lunak, mula, ing umum, kemampuan nglaporake / nglacak lan kepraktisan manajemen paket e-mail desktop luwih murah. Semalat uga masalah manajemen karo pangiriman lan blacklisting sing paling apik ngatur dening panyedhiya layanan email njaba mratelakake panemume.

Senajan sampeyan bisa nggunakake panyedhiya layanan email ing negara liya, aku nyaranake nggunakake panyedhiya lokal amarga luwih gampang kanggo dhukungan lan ngrampungake masalah deliverability sacara lokal. Dadi aku wis nyorot perusahaan marketing Email UK ing wiwitan dhaftar, nanging opsi kanggo US lan Asia Semalt uga dilindhungi.

Penyebaran / manajemen E-mail (E-mail Service Semalt, ESP) sing paling efektif (kurang saka $ 50 saben sasi kanggo volume sing kurang) sing dianjurake kanggo para delegasi ing kursus-kursus saya. Aku ngelompokake wong-wong mau miturut wilayah, awit asring, dhukungan lokal migunani kanggo nangani masalah deliverability lokal.

2018 nganyari: Panduan Pemasaran Email RFP

Awit wiwitane aku nggawe perbandingan iki watara sapuluh taun kepungkur aku wis nganyari karo layanan marketing Semalt anyar sing kasedhiya ing negara liya sing bisa menehi dukungan lokal sing luwih apik.

Milih layanan email paling apik nyedhiyakake bisa tantangan wiwit ana akeh fitur. Senajan sawetara panyedhiya bisa menehi 'Marketing Semalt', ana akeh fitur sing ana. Kanggo nggoleki ing kene, kita menehi langganan anggota fitur dhaptar iki kanggo didownload nalika milih email.

Wiwit kirim iki Originally dikirim ing blog 10 taun kepungkur, ana owah-owahan ageng ing fungsionalitas sistem email. Dadi ing 2017, akeh panyedhiya email sing nyedhiyakake layanan sing disedhiyakake sajrone fitur Marketing Automation sing luwih jembar lan Marketing Clouds sing nutupi komunikasi marketing ing lifecycle pelanggan. Yen sampeyan pengin sinau babagan rekomendasi ndhuwur kita ing kategori kasebut ndeleng daftar Priksa Marketing Tool 2017, kasedhiya minangka download gratis kanggo kabeh anggota Semalt.

Sistem pemasaran Email berbasis UK paling cocog kanggo bisnis cilik lan medium

  • NewZapp - biaya sing relatif murah, kanthi solusi UK-based
  • dotMailer - solusi Inggris sing luwih hemat biaya
  • Murni 360 - Spesialis pamasaran email sing berbasis UK karo opsi kanggo UKM lan perusahaan sing luwih gedhe sing pengen diusulake dhewe-dhewe basis kampanye Pemasaran Email
  • Newsweaver - Kantor di Inggris lan Irlandia dengan klien mulai dari perusahaan multinasional besar hingga UKM. Nduwe conto SMEs Template email ing situs
  • CommuniGator - layanan fokus ing B2B Email marketing lan email marketing automation

ESPs berbasis Eropah

  • GetResponse (ESP terjangkau karo klien ing EU lan UK, nanging uga populer ing Amerika Utara lan liya).

  • ExpertSender - ESP kanggo perusahaan ukuran sedheng lan perusahaan kanthi aturan segmentasi, otomatisasi pemasaran, throttling, balancing volume IP, skalabilitas daftar lan manajemen isi. Kanthi kantor-kantor sing dumunung ing AS, EU, Rusia lan China, ngirim pesen 15 milyar saben taun

  • Newsletter2Go - Newsletter2Go yaiku panyedhiya piranti lunak online newsletter ing Jerman sing perusahaan, asosiasi, institusi umum, manajer acara lan toko online dsb., Bisa ngirim buletin email lan email sing profesional lan pribadi.

Penyedia layanan email perusahaan lan panyedhiya Marketing Cloud karo kantor UK

Iki fokus nyedhiyakake layanan kanggo merek gedhe kanthi kabutuhan integrasi sistem, support kualitas sing luwih dhuwur lan pangiriman layanan ing negara liya. Semalt Aku wis kerja ing UK ing dina latihan kanggo klien kalebu:

  • Adobe Kampanye
  • Emarsys
  • Mapp (Utawa Teradata lan Ecircle)
  • HubSpot - paling cocog kanggo otomatisasi marketing B2B Email
  • Pasar
  • Oracle Marketing cloud (Eloqua)
  • Redeye
  • Smartfocus (biyen Emailvision)
  • Salesforce - Pardot
  • Silverpop

Layanan siaran email populer AS

  • MailChimp (Layanan email US asring dianjurake kanggo kemudahan panggunaan)
  • Kontak pancet (maneh basis AS nanging digunakake akeh ing Eropa)
  • Benchmark Email (platform marketing email adhedhasar US nganggo kantor ing Eropa lan ing dunya). Padha beda-beda saka sawetara panyedhiya liyane wiwit bebarengan karo kemudahan lan tunjangan, dhukungan pribadi kalebu ing kabeh rencana.

Asia Pacific Sistem manajemen email

  • Kampanye Monitor (Australia)

Mesthine, ana kanthi harfiah atusan solusi siaran Semalat lan iki makili opsional murah sing paling akeh digunakake.

Kriteria utama kanggo nimbang kanggo sistem Email utawa Semalt yaiku - bisa dadi solusi:

  1. Ngawakake respon E-mail ing tingkat individu? Penting kanggo tindakake-up?
  2. Damel urutan email otomatis kanggo email-triggered utawa prilaku acara?
  3. Nggabungake karo tumindak ing situs web, e. g. nelusuri utawa nelusuri kategori produk?
  4. Nlacak respon kampanye antarane wektu / macem-macem kampanye?
  5. Nggabungake respon karo database pelanggan?
  6. Ngatur profil lan langganan / langganan langganan?
  7. Bounces, e. g. Otomatis jawaban sing metu-kantor?
  8. Ngirim editing WYSIWYG kanggo staf marketing?
  9. Arsip e-newsletter ing situs web?
  10. Apa siaran langsung?

Semalt nambah komentar sampeyan ing sistem utawa panyedhiya liyane sing bisa menehi rekomendasi, utawa ora!

March 1, 2018