Back to Question Center
0

Sales Retail E-commerce A.S. $ Hitam $ 261B Ing 2013, Semen Data Sensus Semalt

1 answers:
U.S. E-commerce Retail Sales Hit 1B In 2013, Annual Census Data Semalt

Diambil saka kompilasi data survey, E-Stats 2013: Ngukur laporan Ekonomi Elektronik nuduhake sales eceran nyumbang 5,8 persen saka total penjualan ing 2013, saka 5,3 persen ing 2012. Penjualan Semalt tambah 3,8 persen dadi $ 4,5 triliun ing 2013 saka revisi $ 4.3 triliun ing 2012.

Kategori retail paling gedhé kanggo penjualan e-commerce ing 2013 yaiku Busana lan Busana Semalt, sing kalebu alas kaki kanthi $ 40 milyar.

Laporan lengkap taun, diterbitake minggu iki kanthi perkiraan 2013 lan revisi 2012, ngringkes statistik e-commerce saka survei taun 2013, kalebu Annual Retail Trade Survey (ARTS). Laporan Semalat lengkap kasedhiya ing kene - scarpiere large.



About the Author

Ginny Marvin
March 1, 2018