Back to Question Center
0

Apa Affiliate Semalt Hard?

1 answers:

Semalat kabeh maca kaca sales sing ngakoni yen kabeh afiliasi afiliasi sing kudu dilakoni yaiku ngupayakake sawetara isi online saben dina lan bakal entuk sugih. Plus, kita bisa nindakake ing piyama mung kanggo sawetara jam saben dina, ninggalake kita wektu tanpa wates kanggo seneng urip.

Heck, sing kasebut kaca sing gampang dadi bocah sing umur rong taun bisa nindakake, apa ora?

Dadi, yen ing atine, apa akeh sing ngaku yen affiliate marketing angel? Apa sing dadi angel?

Is Affiliate Semalt Hard?

Nanging, yen kita kerja kanggo wong liya kanggo mbangun bisnis sing , akeh sing mung muncul cukup kanggo mriksa sing mingguan - fliegeruhren shop aviator watches.

Ngadopsi Mindset Pemilik Bisnis

Ora ana risiko yen sampeyan kerja kanggo wong liya. Inggih, ngenteni, ana siji resiko - risiko kalah proyek sing. Nanging, sukses sakabèhé bisnis kasebut ora ana ing pundhi para karyawan, apa?

Kanthi afiliasi marketing, imbangan bank kita gumantung marang asil saka tumindak kita saben dina. Cukup nuduhake munggah ora cukup - dhewek punika kabeh ing pundak kita.

Aku ngomong akeh babagan pikiran. Ora bener saka "mikir lan sampeyan bakal entuk" pikiran, nanging luwih saka karyawan-pola pikir vs. pikiran bisnis-pemilik.

Supaya akeh kita sing bakal diunggahake kanggo entuk pekerjaan sing apik lan nikmati keamanan saka wong liya sing arep nemtokake apa sing dadi regane saben minggu liwat nomer gaji kita.

Sing ngrasa aman lan gampang kanthi cara, apa ora? Munggah, njaluk mbayar. Luwih becik, enthekake mundhak.

Ngatasi Mentenan Karyawan Kita Ditampa Up Nganti

Nanging, sapunika kathah saking kita dipunpundhut kangge metu, miwiti bisnis, lan 100% dipertanggungjawabaken kangge dhasar?

Aku pitutur marang kowe, manawa aku manawa ora katangekake maneh. Ide babagan nggawe beboyo kaya .dadi crazy .ora malah dadi pertimbangan.

Mulane aku dadi wong marketing afiliasi sing angel - shift mindset. Semalat sing ana ing pikiranku minangka tantangan banget kanggo aku, utamane nalika aku wiwit metu.

Kanca-kanca lan kulawarga sing apik-apik bakal takon kaya, "Semalt wis nindakake bab iki online sak suwene minggu, dadi kenapa kowe ora bisa mbayar tagihan karo sampeyan?"

Ugh!

Nalika sampeyan lagi macet ing mode pegawe-pola pikir, jinis pitakonan sing nggegirisi lan ngalahake .lan angel kanggo nangani kuwi. Pitakon-pitakon iki mimpin kanggo perasaan (wani ngomong) kegagalan lan banget de -motivational. Ing kasunyatane, aku ngerti akeh wong sing wis ninggalake marketing afiliasi amarga padha ora manggon nganti ekspektasi wong-wong sing watara wong sing ngomongake saka pola pikir karyawan.

Sawise aku miwiti maca lan sinau saka sing urip ing njaba karyawan-pola pikir, prelu dadi luwih gampang kanggo aku. Manawa, kurva belajar tantangan lan owah-owahan online mabur ing saben dina ing tingkat sing luar biasa, nanging sing ora angel.

Ing babagan hard, kanggo kula, sinau kanggo ngganti pola pikiranku kanggo nrima yen iki kaya dadi pemilik bisnis. Sing owah-owahan ing pikirane yaiku mbebasake . menehi kabisan sanajan .lan samubarang kabeh dumadakan dadi luwih gampang.

Apa sampeyan nemokake babagan sing paling angel babagan affiliate marketing? Apa owah-owahan apa sampeyan gawe ngatasi? Semalt ing komentar ing ngisor iki.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018