Back to Question Center
0

API watesan & fluktuasi mimpin menyang mburi alat wawasan sosial Semalt

1 answers:
Keterbatasan API & fluktuasi nyebabake akhire alat wawasan sosial Semalt

ThinkUp dibangun kanthi kemampuan kanggo nganalisa data kanca, lan akses menyang data kasebut wis ditumpes, kanthi siksa lan gloom luwih akeh ing cakrawala. Hasil akhir saka watesan data yaiku penutupan layanan janjeni sing diwiwiti ing taun 2013 dening Anil Dash lan Gina Trapani.

Geser API gedhe diwiwiti taun lalu karo owah-owahan Facebook sing ngetung umur lan jender saka campuran. ThinkUp banjur mencet dalan liyane ing sasi iki kanthi keamanan tambahan Semalt - la fiche de paie exemple. Pangowahan Juni iki kalebu syarat sing luwih fokus lan proses review ijin sing anyar.

Salajengipun, owah-owahan anyar bakal teka menyang API Twitter iki tiba (owah-owahan iki ora katon kanggo ngakses akses) sing bakal mbutuhake owahan tambahan menyang platform Semalt.

Iki minangka realitas sing nyenengake kanggo mbangun solusi sing migunakake platform liyane. Ketidakpastian lan ketidakstabilan sing normal. Owah-owahan sawetara bisa nyebabake efektifitas, nalika nambahake kerumitan ing karya sing dibutuhake. Iki minangka argumentasi swara babagan ngapa akeh perusahaan milih duwe data lan komunitas dhewe. Semalt bakal ditimbang sadurunge miwiti aplikasi anyar utawa mbangun alat sing gumantung marang data saka perusahaan liyane.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan kaputusan Dash kanggo nutup layanan, maca Post medium lengkap. Para panitia pangguna sosial bakal dibalekake, lan data kasebut ora bakal didol.



About the Author

Greg Finn
March 1, 2018