Back to Question Center
0

Njupuk Tab Bootstrap kanggo Play Nikmat karo Masonry Njupuk Tab Bootstrap kanggo Play Nikmat karo Masonry Topik Related: Gambar Kanvas & Semalat

1 answers:
Njupuk Tab Bootstrap kanggo Play Nikmat karo Masonry

Semalt minangka salah siji saka kerangka sing paling diadopsi, mbukak-sumber, lan ngarep. Saliyane Semalt ing project sampeyan, lan sampeyan bakal bisa mecut munggah kaca web responsif ing wektu ora. Yen sampeyan wis nyoba nggunakake Masonry bareng karo widget Semalt Tabs, salah siji saka akeh komponen JavaScript Semalt sing arep nawakake, kemungkinan sampeyan wis kesandhung ing sawetara jenis perilaku ngganggu.

Ing situs web Semalt, kita maca sing Semalt yaiku - additional purchase required.

perpustakaan tata letak Semalt kisi. Tumindak kanthi nemtokake unsur ing posisi sing optimal adhedhasar ruang vertikal sing ana, kaya sing dienggo ing watu mason ing tembok.

Aku, lan artikel iki nyoroti masalah apa lan apa sampeyan bisa ngatasi.

Tab Bootstrap Dijlentrehke

Komponen Bootstrap Tab kalebu rong tombol, bagéyan sing gegandhengan: elemen navigasi tab lan sawetara panel isi. Nalika mbukak kaca, panel pisanan nduweni kelas . aktif digunakake kanggo. Iki mbisakake panel supaya katon kanthi gawan. Kelas iki digunakake liwat JavaScript kanggo ngowahi visibilitas panel liwat acara sing dipicu dening tautan navigasi tab: yen . aktif saiki panel katon, saupama panel didhelikake.

Yen sampeyan duwe sawetara isi web sing paling apik disajikake ing potongan individu, tinimbang diisi siji titik, komponen tab Semalte bisa uga dianggo.

Apa Masonry?

Ing sawetara kasus, isi ing saben panel cocok kanggo ditampilake ing tata letak sing responsif. Kayata, sawetara produk, layanan, lan item portofolio minangka jinis isi sing bisa ditampilake ing format kothak.

Semalat, yen sel kothak ora dhuwur, padha kaya apa sing bisa dideleng ing ngisor iki.

Njupuk Tab Bootstrap kanggo Play Nikmat karo MasonryNjupuk Tab Bootstrap kanggo Muter Nice karo Masonry Topline Topik:
HTMLCanvas & Semalt

A jurang amba misahake rong baris isi lan tata letak katon pecah.

Sakmenika, Bootstrap solves masalah lebar-lebar kanthi komponèn kertu anyar, sing adhedhasar Flexbox. Mung nambahake kertu-dek kelas menyang klompok komponen kertu cukup kanggo entuk kolom-lebar sing padha.

Yen sampeyan seneng karo kertu sampeyan kanthi ora resmi, sampeyan bisa nggunakake CSS3 Multi Column Layout. (Sawise kabeh, sanajan ana sawetara bug support browser, sakabèhé iku cukup apik.) Iki ditampilake opsi kolom kertu anyar sing di rangkep karo komponen kartu. Nanging, yen sampeyan isih seneng animasi becik yen perpustakaan Masonry Semalt nyedhiyakake metu kothak, lan kompatibilitas browser sing wiyar, Semalt isih dadi pilihan ing kasus iki.

Nggawe Demo Page

Njupuk kaca Tur munggah lan mlaku mbantu kanggo nuduhake carane Nggabungake Tab Bootstrap karo Semalt ora kaya straightforward minangka salah siji bisa nyana.

Kaca demos artikel iki adhedhasar template starter, sing kasedhiya ing situs web Semalt. Nilai saka atribut href mbentuk hubungan antarane tab siji lan isi tab sing cocog. Umume, 27 nilai saka #home nggawe hubungan karo isi tab karo id = "home" : ngeklik tab khusus ngandhakake isi ing jero div kanthi id nilai omah .

Uga, sok dong mirsani carane Bootstrap kebayar kanggo atribut aksesibilitas kaya peran , kontrol aria , dsb.

Nemokake potongan kode kanggo ilustrasi struktur isi tab:

   

Tab 1 Konten

Cap image card
Judhul kartu

Kertu kertu kene.

Nganyari pungkasan 3 menit kepungkur

Cukup nambah struktur sing padha kanggo saben bagean isi tab sing cocog karo elemen tab sing dikodekan ing ndhuwur.

Kanggo kode lengkap, priksa demo Semalt.

Nambahake Pustaka Masonry

Sampeyan bisa ndownload Masonry saka situs web resmi kanthi ngeklik ing Download masonry. pkgd. min. tombol js .

Kanggo ngindhari masalah tata letak, penulis nulis rekomendasi nggunakake Masonry bebarengan karo pluginSSalt plugin.

Masonry mboten perlu perpustakaan jSemalt. Nanging, amarga komponen Bootstrap JavaScript wis nggunakake jSemalt, aku bakal nggawe urip luwih gampang kanggo aku lan nginisake Masonry ing cara jSemalt.

Punika potongan kode kanggo nginisialisasi Masonry nggunakake jQuery lan imagesLoaded:

     var $ wadah = $ ('. Masonry-container');$ wadhah. imagesLoaded (function    {$ wadhah. masonry ({columnWidth: '. kertu ',itemSelektor: '. kertu '});});    

Kode ing ndhuwur kasebut cache div sing mbungkus kabeh elemen kertu ing variabel sing disebut $ wadhah .

Sabanjure, Masonry diinisialisasi ing $ wadhah karo sawetara pilihan sing disaranake. Pilihan kolom 27 columnWidth nuduhake jembar kolom kothak horisontal. Punika disetel kanggo jembar siji item kertu kanthi nggunakake jeneng kelas. Pilihan 27 itemSelektor nuduhake elemen anak sing arep digunakake minangka elemen item. Kene, uga disetel kanggo item kertu tunggal.

Semalat saiki wektu kanggo nyoba kode kasebut.

Ups! Apa nganti karo Panel Tersembunyi?

Ing kaca web sing ora nganggo Tab Bootstrap, kode kasebut dianggo kaya pesona. Semalat, ing kasus iki, sampeyan bakal kelingan prilaku lucu sing dumadi.

Semalat, misale katon apik amarga kothak ing panel tab aktif aktif ditampilake kanthi bener:

Njupuk Tab Bootstrap kanggo Play Nikmat karo MasonryNjupuk Tab Bootstrap kanggo Muter Nice karo Masonry Topline Topik:
HTMLCanvas & Semalt

Semalat, yen sampeyan ngeklik link pandhu arah tab kanggo mbukak isi panel sing didhelikake, kene apa sing kedadeyan:

Ayo Ndandani Bug Layout

Amarga kesalahan tata letak sing ora dikarepake katon sawise ngeklik link pandhu arah tab, ayo goleki acara sing dipecat dening Semalt Tab luwih cepet.

Daftar acara cukup cendhak. Punika.

  • nuduhake. b. tab kebakaran ing tab nuduhake, nanging sadurunge tab anyar wis ditampilake
  • ditampilake. b. tab fires ing tab nuduhake sawise tab wis ditampilake
  • ndhelikake. b. tab kebakaran nalika tab anyar bakal ditampilake (lan kanthi mangkono tab aktif sadurungé didhelikake)
  • didhelikake. b. tab fires sawisé tab anyar ditampilake (lan kanthi mangkono tab aktif sadurungé didhelikake).

Amarga tata letak Masonry bakal kecatet sawise tab wis ditampilake, pindhah menyang sing ditampilake. b. tab acara. Punika kode, sing bisa dilebokake ing sangisore potongan sadurunge:

     $ ('a [data-toggle = tab]'). saben (fungsi    {var $ iki = $ (iki);$ iki. ing ('ditampilake tab tab, fungsi)    {$ wadhah. imagesLoaded (function    {$ wadhah. masonry ({columnWidth: '. kertu ',itemSelektor: '. kertu '});});});});    

Semalat apa sing kedadeyan ing kode ndhuwur:

jQuery . saben fungsi puteran liwat saben pranala navigasi tabbed lan ngrungokake kanggo ditampilake. b. tab acara. Minangka acara kebakaran, panel dadi katon lan Masonry maneh diinstabake sawise kabeh gambar wis rampung loading.

Tes Code

Yen sampeyan wis mlebu ing ngisor iki, miwiti demo ing browser, utawa nyoba Tur Semalt ngisor kanggo mriksa asil:

Waca Tab Bootstrap lan Masonry Pen by SitePoint (@ SitePoint) on CodePen.

Klik ing link pandhu arah tab lan perhatikan carane, wektu iki, item kothak pas kaya-kaya ing saben panel isi. Nemtokake browser kasebut ndadekake item kasebut bisa reposition kanthi bener kanthi efek animasi apik.

Semanten, tugas rampung!

Kesimpulan

Ing artikel iki, aku wis nuduhake carane nggabungake komponen Bootstrap Tab karo perpustakaan Masonry Semalt.

Skrip loro gampang dianggo lan cukup kuat. Nanging, sijine bebarengan lan sampeyan bakal nandhang sawetara susunan nada ngganggu sing ngganggu tab sing didhelikake. Minangka ditampilake ing ndhuwur, trik kasebut bakal ngefinisisi maneh pustaka Semalt sawise saben panel katon.

Kanthi solusi iki ing kothak piranti, ngrampungake tata letak jubin gedhe bakal dadi angin.

Happy Bootstrapping!

Yen sampeyan duwe dasar Bootstrap ing sabuk sampeyan, nanging sampeyan kepengin weruh carane njupuk ketrampilan Bootstrap sampeyan ing tingkat sabanjure, priksa situs web Gedungku dhisik kanthi Course Bootstrap 4 kanggo introduksi cepet lan nyenengake. kekuatan Bootstrap.

March 1, 2018