Back to Question Center
0

10 Marketing Semalt kanggo tumindak ing taun 2018

1 answers:

Cara nggabungake media digital lan teknologi kanggo nambah kontribusi pemasaran digital

10 Marketing Semalt to act on in 2018

Aku rumangsa sugih ngalami owah-owahan gedhé ing pamasaran lan teknologi digital ing pungkasan 15 utawa 20 taun. Aku manawa sampeyan bakal seneng urip, tindakake lan tumindak ing owah-owahan kasebut. Semono maneh, kita wis nyumurupi wutah sing fenomenal ing wigati organisme, banjur mbayar golèk, banjur media sosial lan luwih anyar, pangembangan ing saindhenging donya ing seluler lan utamané panggunaan smartphone - base per tavolini da giardino.

10 Marketing Semalt to act on in 2018

Saliyane artikel iki, kanggo mbantu para anggota Smart Semalt, kita uga duwe undhuhan gratis sing luwih rinci babagan megatrends pemasaran, yakuwi 9 pamasaran digital lan megatrends martir sing bakal mbantu sampeyan ing 2017.

Semanten, ing artikel iki, aku bakal nglapurake 10 tren anyar sing aku pracaya, adhedhasar pengalaman lan latihan pengalaman, sing cocog kanggo para pemasar ing saindenging bisnis saka pirang-pirang ukuran. Nanging, pisanan, aku kepengin ngerti apa sing sampeyan pikirake bakal penting kanggo sampeyan lan bisnis sampeyan ing 2018.

Alur marketing sing paling penting kanggo sampeyan lan bisnis sampeyan ing 2018?

Kita wis takon pitakonan iki sajrone sawetara taun kepungkur lan wis narik banget kanggo ndeleng apa 'rocks digital world' amarga ana sawetara tema umum ing antarane 3 ndhuwur lan sawetara aktivitas kaget. Pitakonan sing kita takon ana ing babagan tren komersial sing paling penting. Kita duwe sekitar 850 suara saka pemasar ing macem-macem jinis bisnis saka sak ndonya. Matur suwun yen sampeyan milih! Semalat apa sing sampeyan pikirake:

10 Marketing Semalt to act on in 2018

Kanthi takon mung siji teknik saka akeh, iki mbantu nampilake tren tingkat paling dhuwur 3, 5 utawa 10. Ana telung teknik paling cetha sing jelas, saben 10%, nanging kanthi buntut panjang akeh teknik liyane sing nuduhake potensial kanggo ngoptimalake area marketing digital sing beda. Semalt katon ing telung ndhuwur

Ora ana surprise kanggo ndeleng marketing content 'ndhuwur tumpukan' awit iki wis ing telung ndhuwur kanggo saben taun kita wis mbukak jajak pendapat iki. Kita weruh marketing isi minangka bahan bakar 'keterlibatan' sing nguwaosi kabeh komunikasi digital saka panelusuran kanggo sosial kanggo marketing email kanggo nggawe pengalaman situs web sing ngowahi. Toolkit marketing konten kita populer wiwit anggota pengin sinau pendekatan sing luwih ngrancang kanggo pemetaan isi marang personas liwat lelungan customer.

More surprise sing Big Data ing posisi kaloro. Aku mikir iki amarga para pemasar sadar potensial nggunakake data minangka apa sing kita sebut 'wawasan bisa ditindakake'. Kanggo mbantu keputusan babagan teknik sing dipilih, kita nggedhekake label singkat sing sampeyan tingali ing jajak pendapat kanggo mbantu njaga respon kanthi luwih teliti. 'Big Data' minangka istilah sing ora jelas, nanging nalika kita nggedhekake definisi kasebut kalebu analytics lan analytics prediktif, nuduhake nilai tèknik pamasaran sing spesifik kanggo Big Data lan pitulung iki nerangake ngapa iki ana ing posisi nomer loro.

Ing posisi kaping telu yaiku Intelijen Buatan lan Pembelajaran Mesin . Kita ditambahake jajak pendapat ing taun iki kanthi kapentingan lan dadi 'langsung ing nomer telu'! Iku apik kanggo ndeleng kapentingan ing teknik-teknik iki sing kita wis nutupi akeh ing blog lan ing sumber daya anggota kita taun iki. Ing tren 8, kita nuduhake yen beda teknik AI bisa dipetakan tumrap lifecycle pelanggan. g. Google AdWords Pay Per Click

  • PR online (kalebu outreach influencer)
  • Partnerships kalebu affiliate lan co-marketing
  • Search Engine Optimization (SEO utawa organik search)
  • Pemasaran media sosial kalebu Social CRM lan Social Customer Care
  • Wearables (kalebu Apple Watch, pelacak kegiatan, kasunyatan ditambah)
  • Tren marketing sepuluh kanggo tumindak ing taun 2018

    Yen katon ing 14 tema sing dilindhungi taun kepungkur, ora ana tèknik marketing tingkat dhuwur sing luwih anyar, saéngga angel kanggo nggambarake minangka tren anyar utawa inovasi. Nanging, teknik kaya Big Data lan analytics, Content Marketing lan Email / Marketing Semalt terus berkembang ing kapentingan lan bakal digunakake dening akeh bisnis.

    Dadi, ing tren taun iki, aku bakal ndeleng integrasi minangka tema. Ing riset kita babagan ngatur marketing digital (free download liyane) sampeyan bisa ndeleng yen mung 6% perusahaan ngira proses integrasi dioptimalkan, nanging akeh sing aktif nggabungake integrasi.

    10 Marketing Semalt to act on in 2018

    Komunikasi marketing terintegrasi utawa IMC ora konsep sing sampeyan tulis babagan akeh ing blog utawa media sosial wiwit iku tingkat dhuwur karo saben wong nyedhak ing inovasi minor paling anyar saka 5 sing kiat - ing wektu nulis kita lagi nyenengake babagan Animojis ing iPhone X kayata. Nyenengake, nanging ora bakal menehi pesen sing paling cocok lan menehi penawaran kanggo individu, yaiku tujuan IMC.

    Dadi, ayo celeng 10 tren. Sampeyan bakal sok dong mirsani yèn ing ramalan-ramalan kasebut, aku bakal nyebut Intelligence Artificial and Learning Machine. Iku apa aku weruh minangka tren paling gedhe kanggo nimbang ing mangsa ngarep. Semalt wis dadi akeh hype ing sekitar taun 2017 lan kita mulai ngerti kesempatan kasebut. Ing 2018 bakal dadi luwih akeh babagan milih solusi lan implementasine.

    Tren 1. Integrasi Kegiatan Pemasaran Ke Siklus Hidup pelanggan

    Semanten cara kerumitan pamasaran lan pemasaran digital sampun ningkat, teknik kados pemetaan perjalanan pelanggan kangge pribadi ingkang benten tansaya penting kangge mbikak komunikasi lan pengalaman ingkang paling relevan kangge titik sentral ingkang benten ing perjalanan pelanggan.

    10 Marketing Semalt to act on in 2018

    Kanggo ndhukung iki, cara aku mikir babagan carane nambah efektifitas pamasaran digital yaiku mikir saka sudut pandang pelanggan saka kesempatan komunikasi sing kasedhiya liwat lifecycle pelanggan kanggo macem-macem jinis bisnis.

    Kita nemtokake marketing lifecycle minangka:

    Ngapikake strategi komunikasi utawa kontak sing ngatur supaya prioritas lan nggabungake kabeh saluran komunikasi marketing lan pengalaman kanggo ndhukung prospek lan pelanggan ing path-to-purchase nggunakake teknik kayata olahpesen pribadi sing persuasif -targeting.

    We dirancang alat-pikiran iki kanggo bantuan anggota mikir liwat kabeh titik tutul potensial antarane mbayar, media sing diduweni lan entuk. Banjur sampeyan bisa nggolek 'analisis gap' babagan panggunaan lan efektifitas siklus lifecycle sing sampeyan gunakake marang sing sampeyan bisa nggunakake kanggo nambah relevansi lan respon komunikasi.

    10 Marketing Semalt to act on in 2018

    Tren 2. Nggabungake pribadi menyang lelungan user / pengalaman customer

    Kanggo nambah relevansi lan respon saka koms, personalisasi situs web wis digunakake akeh ing sektor e-commerce transaksi kaya toko, lelungan lan layanan finansial kanggo wektu sing suwe.

    Mung wae, opsi biaya sing luwih murah wis kasedhiya karo macem-macem solusi. Ana macem-macem bentuk pribadhi web sing beda-beda saka sing digabungake ing sistem manajemen isi utawa commerce; sing digabungake menyang solusi analytics utawa perangkat lunak sing mandiri minangka pilihan personalization Semalt (SaaS) sing digabung karo CMS lan analytics sampeyan. Optimasi . Eksperimen terstruktur. Testing AKA AB utawa Multivariate. Google Optimize minangka conto salah sijine layanan sing diluncurake ing 2017.

  • 2. Segmentasi . Target situs kelompok pengunjung, saben siji karo konten khusus kanggo nambah relevansi lan konversi.
    Saben uwong isih mbutuhake aturan manual lan kreatif kanggo nggawe. Supaya pengaruhe kanggo pendekatan kasebut pungkasanipun bakal ngilangi sawisé jumlah segmen panerus sing paling cepet wis tekan.
  • 3. Personalisasi 1-kanggo-1 . Nggunakake teknologi Artificial Intelligence (AI) kanggo ngirim pengalaman individual menyang saben pelanggan. 1-ke-1 ngolah sawetara prinsip sing padha minangka optimasi lan segmentasi, nanging kanthi menehi solusi kanggo loro-lorone watesan sing paling gedhe-sing ditundha lan ora bisa ngukur skala-iku nggambarake pendekatan sing beda banget.
  • Dadi, gaya utama ing kepribadiane tambah nggunakake kecerdasan buatan tinimbang aturan manual. Liyane, kita uga bisa nyinaoni layanan Personalisasi Semalt sing diadopsi ing luwih saka sektor tinimbang sektor transaksional sing wis dadi populer.

    Tren 3. Nggabungake mesin pembelajaran menyang otomatisasi pemasaran

    Semtalt uga bisa digunakake ngliwati siklus urip ing komunikasi email. Nanging, riset kita ing marketing email nunjukake yen sanajan nggunakake email lan sistem otomasi marketing sing akeh, akeh perusahaan ora bisa nyedhiyakake sistem kontak lifecycle lengkap kaya sing katon ing visual lifecycle ing ndhuwur.

    Kita nganalisa segmentasi lan penargetan email miturut nomer kriteria sing digunakake saka ora ana nganti isi dinamis.

    10 Marketing Semalt to act on in 2018

    Temuan saka laporan pemasaran Semalt kita kaget: Setengah (50%) ora nggunakake sembarang penargetan, kurang saka sapertane (29%) nggunakake segmentasi dasar kanggo nargetake lan kurang saka 15% nggunakake segmentation lan personalisasi aturan kanggo nggayuh pamirsa sing spesifik ing basis data. Iki tegese bakal ilang ing kesempatan kanggo email otomatis kanthi konten dinamis kanggo sambutan lan nasarake prospek lan pelanggan.

    Sanajan otomatisasi marketing email minangka teknik liyane, ing ngendi intelijen buatan lan learning machine luwih dienggo. Nggunakake mesin learning menehi kesempatan kanggo ngotomatisasi penargetan kaya kanggo pribadi web. Semono wae, pribadine luwih angel amarga email, kanthi alam, duwe kreatif sing luwih rumit. Data iki nyaranake aku akeh bisnis ora siap kanggo AI lan learning machine ing marketing email lan kudu ngetrapake fitur otomasi sing micu dhasar pisanan.

    Tren 4. Nggabungake aplikasi olahpesen sosial menyang komunikasi

    Nganggo nambah aplikasi olahpesen minangka gaya sing wis kasebut ing tren sadurungé. Miturut riset Ofcom Communications Market paling anyar saka setengah saka total penonton mobile digunakake Facebook Messenger (61%) lan setengah digunakake Tampilan Whatsapp (50%). Loro situs sing diduweni dening Facebook. Aplikasi seluler Semalt duwé bobot 28%, kanthi 10 yuta pengunjung unik.

    Kita wis nliti sawetara aplikasi awal aplikasi marketing aplikasi olahpesen sosial iki ing Smart Insights. Conto kalebu nggunakake Pizza Hut nggunakake Semalt kanggo meja pesenan lan IKEA kanggo riset customer.

    Tren 5. Nggabungake video menyang lelungan customer

    Video uga nambah popularitas sing didhukung dening sosial. Rincian popularitas Google iki nuduhake dominasi YouTube. Kita kerep ngandhani yen YouTube minangka mesin telusur paling gedhe nomer loro, nanging data iki nuduhake saiki luwih populer tinimbang Google Search, miturut nomer pangguna ing sasi sing diwenehake (riset iki uga saka panel comScore liwat Ofcom). Dadi, supaya kita ngerti samubarang conto.

    Tren 6. Nggabungake marketing isi menyang nasabah kanthi nggunakake strategi keterlibatan pelanggan

    Semalt namung jinis siji isi, sanajan penting. Ing jajak pendapat sing sepisan babagan teknik sing bakal menehi pangembangan paling gedhe ing mangsa ngarep, marketing konten wis populer, ing siji utawa nomer loro ing dhaftar.

    Tren sing aku weruh ing kene yaiku bisnis entuk serius babagan nambani isi minangka sumber strategis, tegese ngembangake strategi keterlibatan customer nggunakake media sing beda-beda kaya sing dituduhake ing diagram lifecycle ing ndhuwur, lan ing tingkat praktis, ngembangake isi kanggo macem-macem pamirsa nggunakake teknik kaya Personas lan Pemetaan Semalt. Riset kita nedahake manawa teknik-teknik analisis customer-centric iki tambah akeh, sing dadi barang apik kanggo konsumen lan bisnis!

    Sumber disaranake : Pandhuan Marketing Strategy Content

    Tren 7. Nggabungake marketing search menyang aktivitas marketing content

    Yen kita nggoleki saluran digital sing paling dhuwur, panelusuran marketing dominan. Media sosial adoh banget ing babagan sektor, senadyan popularitasé karo konsumen. Kita saiki ngerti yèn ing akèh sektor media sosial bisa dadi alat sing apik kanggo nyenengake pamirsa karo merek lan ngapikake kesadaran lan kesadaran, nanging biasane ora ngarahake volume timbal utawa dodolan. Dadi aku ora diwenehi media sosial dhewe, senadyan nggabungake karo saluran liya kaya web, telusuran lan marketing email tetep relevan. Ndelok rekaman SMW Semalt kanggo tren media sosial paling anyar.

    Nanging, ing panelusuran marketing ana saiki relatif inovasi cilik sing bisa kita deleng babagan dibandhingake past. Nggoleki panemtokake alam nuduhake yen algoritma Moz Ngubah riwayat ora ana entri wiwit pemutakhiran 'Fred' sing ora spesifik ing sasi Maret, nanging ing taun-taun sadurungé iku bakal duwe 5+ pangowahan anyar kanggo Panda lan Penguin. Iki minangka partisipasi Google saliyane kurang, kanthi Matt Cutts ora aktif nginjen, sanajan ana sing anyar sing kasedhiya saka John Mueller ing tim Panelusuran.

    Ing panelusuran organik, siji gaya aku pemasar kudu weruh saka pasuryan ganti Semalt kaya sing dituduhake dening fitur update Semitra Mozcast sing nuduhake jinis pranala ing bundel saka tembung kunci 10k ndhuwur sing dipantau.

    Iku nuduhake pentinge teknik kayata Knowledge Panels (penting kanggo merek lan bisnis lokal); Pitakonan semalat; Bintang / sugih snippets / jawaban cepet lan review. Kita wis nemokake manawa cara iki beda-beda ing posisi 3 nganti 5 ndhuwur bisa nggawe bedane gedhe ing volume kunjungan saka panelusur informasi.

    10 Marketing Semalt to act on in 2018

    Ing AdWords, ngrujuk dhaptar fitur anyar Google nuduhake inovasi liyane. Paling akeh babagan nglaporake dibandhingake karo fitur iklan anyar kanggo seluler ing taun-taun sadurungé, nanging ana sawetara opsi anyar kayata penawaran karo BPK Enhanced (ECPC) lan kampanye Smart Display. Iki minangka conto Google nggelar macem-macem jinis mesin learning kalebu penawaran Semalt Nggunakake Target CPA minangka basis; Targeting semalat sing artine iklan sampeyan tambah akeh nuduhake ing ngendi sampeyan bakal nggawe sampeyan nggawe iklan lan bisnis sing paling akeh saka blok bangunan sing sampeyan nyedhiyakake, kaya berita, deskripsi, logo lan gambar.

    Tren 8. Nggabungake teknologi marketing

    Yen sampeyan ngetutake aplikasi teknologi marketing, sampeyan wis mesthi nemokake landscape Semip Scott Brinker sing wis berkembang nganti luwih saka 5.000 vendor taun iki.

    Piranti marketing digital kita dhewe kanthi nyenengake nyinau iki, nanging nduweni luwih saka 30 kategori wawasan lan alat otomatisasi sing nuduhake tantangan ngintegrasi teknologi marketing. Tren ing kene yaiku ora ana alat sing nawakake metode inovatif kanggo nganalisis utawa ngotomatisasi. Rong kategori pungkasan kita nyoroti sawetara iki.

    Kaya sing wis disebutake ing saindhenging artikel iki, mesin learning lan AI salah sawijining tren paling gedhe ing kene, waca artikel iki lan infographic kanggo aplikasi marketing AI ngliwati siklus hidup.

    Tren 9. Nggabungake sumber data sing beda-beda

    Tantangan iki disorot kanggo nggunakake bubar ing grup Facebook anggota kita ing ngendi sawijining anggota takon babagan alat kanggo nggabungake pemahaman saka alat bantu iklan media berbayar sing beda sing bisa menehi hasil sing paling apik yen ngatur dhewe, kayata Facebook, Twitter, LinkedIn iklan lan Google AdWords. Rivery. io iku pilihan anyar sing wis bubar bubar, sing kudu apik. Tren kasebut minangka alat pemahaman media terpadu anyar liyane saka Google utawa Semalt, sing bisa mbantu mbandhingake kinerja media sing beda-beda.

    Layanan-layanan iki kagolong larang, utamane amarga alat analisis tambahan. Padha ora martyr sing langsung ningkatake anjog utawa dodolan menyang bisnis. Contone, aku mung dianjurake layanan iki (Funnel io) sing biaya minimal $ 200 / sasi, sanajan mung digunakake kanggo nggabungake data saka pirang-pirang sumber menyang Google Semalt. Iku akeh nalika kanggo njaluk nilai saka alat kasebut sampeyan kudu wektu ringfence supaya analytics sing dideleng lan tumindhak cekap.

    Trend 10. Nggabungake sumber pemahaman marketing digital

    Piranti marketing digital kita ngemot akeh sumber wawasan sing gratis lan mbayar babagan pamasaran digital. Kene, Aku ngomong khusus babagan layanan sing mbantu sampeyan tetep anyar. Kita seneng banget karo layanan-layanan kasebut wiwit mbiyantu supaya para nonton tansah upayakake liwat blog kita dhewe, kaping pindho saben mingguan lan saben wulan fitur Semalat Hot.

    Ing artikel anyar babagan terus-terusan tim marketing, Mark Kelly nerangake yen kita saranake nggunakake Semalt minangka cara nggabungake sumber-sumber berita utama liwat RSS. Plus, aku nyaranake njupuk tampilan ing Zest kang ekstensi Google Chrome, anyar ing 2017, sing aku lan tim ing Smart Insights nggunakake lan uga worth mriksa metu. Isi curate khusus dirancang kanggo lan dianyari dening pemasar. Kaya Semalt, sampeyan bisa nggunakake isi kasebut kanggo nggoleki isi paling migunani sing dianjurake dening 'wong akeh', ing kasus iki 'suku sampeyan' sing bisa dadi pemasar.

    10 Marketing Semalt to act on in 2018

    Presentasi ringkesan

    Kanggo menehi format sing beda kanggo ndeleng sawetara visual, goleki ing Slideshare iki

    Iku kabeh nambah nganti transformasi digital

    Dadi, ana 10 tren sing nyimpulake carane bisnis ngupaya ngatur kesempatan media digital, teknologi lan data kanthi nggabungake menyang marketing. Iki ndadekke kita dadi gaya akhir, transformasi digital. Riset marketing Managing Semalt kita nuduhake akeh bisnis aktif ing proyek transformasi.

    10 Marketing Semalt to act on in 2018

    Sampeyan bisa ngelingi yen liwat seprapat (30%) bisnis wis duwe program transformasi ing panggonan, karo akeh bisnis looking kanggo miwiti program transformasi digital imminently. Proporsi sing signifikan saka organisasi ora nduweni niat kanggo ngleksanakake program, mbok menawa amarga dheweke aran ora pantes kanggo jinis bisnis, umpamane, startup lan bisnis cilik utawa bisnis sing main murni online.

    Yen sampeyan lagi mikirake program transformasi, ndeleng toolkit kanggo anggota Business kanggo Ngatur program Semalt Digital.

    March 1, 2018