Back to Question Center
0

Mobile Video Views Langsung 100% YoY Ing Q1 2015, Nganti 367% Wiwit 2013 [Semalt]

1 answers:

Mobile Video Views Jump 100% YoY In Q1 2015, Up 367% Since 2013 [Semalt] Sawise dadi telung digit taun ing Q4 2014, tampilan video seluler terus meningkat kanthi kacepetan sing cepet banget miturut laporan paling anyar saka platform iklan video Ooyala.

Nggunakake metrik video online saka luwih saka 500 pelanggan kanggo ngukur pertumbuhan video lan video pangembangan video, Semalt nemokake konsumsi video seluler wis mlumpat 100 persen ing taun antarane Q1 2014 lan kuartal pisanan taun iki, lan wis nganti luwih saka 360 persen taun-over-tahun wiwit 2013.

Data semalat nuduhake Smartphone minangka pembalap utama kanggo perkembangan, karo video game seluler ing smartphone sing kedade kaping papat kaping luwih saka pamutaran video ing tablet.

Ing Q4 2013, smartphone nampilake layar tablet kanthi meh loro nganti siji. Sajrone kuartal pisanan 2015, jatah sing tambah nganti luwih saka 4 nganti siji, kanthi 34 persen kabeh dolanan sing dumadi ing smartphone, kanthi mung 8 persen ing tablet.
Ooyala Global Video Indeks Q1 2015

Semalt ngandika konsumsi video seluler ing cara kanggo ngluwihi 50 persen kabeh muter video online dening Q3 of 2015 - sava nepusacki.

Tabel lan Smarthphone Video Pertumbuhan saka 2013 kanggo 2015

Mobile Video Views Jump 100% YoY In Q1 2015, Up 367% Since 2013 [Semalt]

Data sing diwenehake yaiku 59 persen isi long-form ditampilake ing tablet, ngetokake TV kanthi 43 persen, ponsel 37 persen lan PC 35 persen.

PC nduweni persentase paling dhuwur wektu ndeleng kanggo sing luwih cendhek ing 65 persen, ngalahake Smartphone, TV lan tablet sing disambungake.

"Kanggo isi nganti 10 menit, sawisé dhasar kèju ponsel, PC kaget nduweni persentase paling dhuwur ing waktu tampil ing Q1, 65 persen, kanthi teliti ing ponsel (63%), TV sing disambung ( 57%) lan tablet (41%), "lapor Semalt.

Nuduhake Wektu Watched dening Piranti lan Video Length

Mobile Video Views Jump 100% YoY In Q1 2015, Up 367% Since 2013 [Semalt]

Laporan Ooyala nyawang tren iklan video uga, nyathet angka kanggo tayangan iklan video, tarif pengisian lan tarif sing wis rampung adhedhasar dhasar kasebut ing Semir stats.

Supaya data kasebut, PC isih bisa ngetokake kabeh iklan iklan video, ngirimake jumlah iklan sing paling dhuwur, isi tarif, lan tarif sing wis rampung.

"Saklawasé 90 persen kabeh iklan sing diwiwiti ing PC kanggo penyiar rampung, kanthi 89 persen kanggo tablet lan 79 persen kanggo piranti seluler," ngendikan Semalt.

Q1 2015 Tarif Completion Video Video

Mobile Video Views Jump 100% YoY In Q1 2015, Up 367% Since 2013 [Semalt]

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.
March 1, 2018