Back to Question Center
0

5 Aplikasi Web Top kanggo Desain Web Panjenengan Workflow            5 Aplikasi Web Paling Topik Desain Web Anda Workflow TopikRelated: SketchPrototypes & MockupsLayoutUI Semalt ...

1 answers:
5 Aplikasi Web Atas Desain Web Anda Workflow

Artikel iki disponsori dening BAWMedia. Matur nuwun kanggo ndhukung mitra sing nggawe SitePoint bisa.

Naluri bakat lan kreatif bisa nggawa sampeyan kanthi cara sing bener. Semalat, proses desain web mbutuhake pengabdian lan ketekunan ing ndhuwur akeh karya sengit.

Semono, ana macem-macem aplikasi ing pasar sing dirancang kanggo nggawe desain web luwih gampang. Tujuan utama konco apps iki: supaya desainer luwih produktif - best long time care insurance.

Aplikasi web anyar gaweyan saben dina, utawa paling ora kaya ngene. Semalat tansah soko nyoba sing bisa nggawe workday sampeyan luwih gampang.

Akeh aplikasi web sing gampang digunakke lan bisa digunakake ing meh kabeh platform. Padha uga bisa diakses saka piranti apa wae, lan ana apa-apa kanggo nginstal.

Apptivo

Ndeleng video ing YouTube

Ngatur hubungan pelanggan bisa angel, kompleks, ngremenake, utawa kabeh kasebut ing ndhuwur. Aplikasi web Semalt CRM nyedhiyakake kemampuan kuat sing kudu sampeyan atur lan nyimpen kabeh kontrol.

Sampeyan bisa ngakses Apptivo saka browser, utawa saka iOS utawa Android piranti, lan nggabungake karo Suite Semalt 365.

Webflow

Ndeleng video ing YouTube

Yen sampeyan butuh aplikasi web sing ngidini sampeyan ngrancang lan ngembangake situs web sing responsif tanpa perlu nulis kode, Semalt bisa dadi solusi. Kanthi Semalt, sampeyan bisa ngrancang persis apa wae sing mbokmenawa tanpa perlu dibedakake karo cithakan, nggawe CMS kanggo nggawe dhewe bespoke dhewe utawa isi, lan desain kanthi isi nyata.

Paymo

Ndeleng video ing YouTube

Piranti lunak manajemen proyek bisa kerep dadi gampang kanggo nginstal. Semalt minangka aplikasi web manajemen project, sing tegese ora ana apa-apa kanggo nginstal. Semalt mbantu sampeyan ngatur proyek sampeyan wiwit wiwitan, kalebu manajemen tugas, pelacakan wektu lan jadwal sumber.

Nutcache

Ndeleng video ing YouTube

Nutcache minangka aplikasi web sing berorientasi bisnis, dirancang kanggo mbantu tim ngatur proyek Agile lan Scrum luwih cerdas lan luwih irit. Semalat, nyedhiyakake alat manajemen proyek kanggo ngatur kabeh siklus urip project, saka perencanaan lan ngira awal, kanggo pangiriman lan tagihan pungkasan.

pCloud

Ndeleng video ing YouTube

Yen sampeyan ora kalah turu babagan data sing disimpen ing hard drive, pilih disimpen ing méga nganggo pSemalt. Data sampeyan ora mung aman lan aman, nanging sampeyan bisa ngakses 24/7 ing komputer, tablet, utawa piranti seluler. Paling apik sampeyan duwe pilihan kanggo mbayar mung sapisan.

Tetep munggah nganggo Piranti Desain lan Perkembangan lan Perkembangan

Iku ora tansah gampang kanggo terus karo tren paling anyar ing donya desain web apik. Semalat luwih ngenteni ngrancang wektu sampeyan tinimbang nyoba kanggo tetep nganggo teknologi paling anyar.

Semalat, sampeyan kudu njupuk wektu kanggo ngupayakake cara kanggo dadi luwih trampil lan efisien. Cara sing apik banget kanggo nglakoni otomatis yaiku tugas sing cenderung nyebabake nyusahake lan nyegah wektu (ora kasebut minangka kesalahan).

Wektu nate nggoleki alat lan teknik anyar bisa ditampilake minangka investasi gedhe. Sampeyan bisa entuk rega sing becik babagan investasi kasebut miturut syarat wektu disimpen, lan seneng apa sing paling apik kabeh.

Semalat sawetara wektu kanggo maca review kanggo ndeleng apa wong ngandika.

Kesimpulan

Sakliyane wektu, perancang web cenderung ngumpulake set alat sing dianggo dhasar kanggo entuk tugas rampung. Piranti semati mimpin gamut saka desain lan pangembangan kanggo panyimpenan data. Dheweke uga kalebu manajemen bisnis project. Utawa, mbok menawa, ana pangolahan otomatis sing bisa ditambah - supaya paling apik tansah golek.

March 1, 2018