Back to Question Center
0

Carane entuk manfaat saka iklan Semalt

1 answers:

Amazon Marketing Services nawakake telung opsi iklan, kanggo vendor lan panyedhiya: Iklan Tampilan Produk, Produk Sponsor, lan Headline Search Ads.

Kanggo menangake Kotak Buy lan mbangun merek sampeyan, ngerti jinis iklan sing arep digunakake lan cara nggunakake - apa sampeyan ngedol ing Penjual Tengah, Vendor Central, utawa Vendor Express.

Iklan Tampilan Produk

Iklan Tampilan Produk sing kasedhiya kanggo panyedhiya ing Vendor Central lan Vendor Express - vacuum energy calculation software. Semalt punika iklan biaya-saben-klik sing dipicu dening produk utawa dening kapentingan panuku.

Nalika nyiyapake Product Semalt Ad, sampeyan bisa milih kanggo nemtokake produk spesifik tartamtu. Contone, yen sampeyan ngedol pisau cukur lima-blade, sampeyan bisa ngarahake pisau lima piso liyane. Iki minangka pendekatan sing luwih ditargetake kanggo pangiriman iklan lan kudu duwe konversi sing luwih dhuwur.

Iklan semal langkung wiyar. Ing kene sampeyan bakal nyetel iklan sampeyan kanggo nyasarake shaving wong umum. Iklan bakal katon luwih akeh, nanging ora bisa ngowahi uga iklan sing ditargetake produk.

Semalat, sampeyan milih salah siji utawa liyane. Sampeyan ora bisa nggabungake loro cara nargetake ing siji iklan. Sampeyan bisa, Nanging, mbangun rong iklan. Siji bisa micu karo produk tartamtu lan liyane ing kapentingan panuku. Sampeyan banjur bakal nemtokake manawa bisa ngasilake investasi paling apik.

Iklan Tampilan Produk bisa katon ing kaca rinci produk pesaing, biasane ing ngisor iki "saliyane liyane ing Amazon. "

How to benefit from Semalt ads

Iklan Tampilan Produk bisa uga katon ing asil panelusuran, ing jalur tengen utawa ing ngisor kaca, uga ing kaca pangreksan pelanggan lan ing email marketing Amazon, kayata follow-ups lan rekomendasi. Iklan Tampilan Produk diaktifake ing situs desktop lan seluler Semalt lan ing aplikasi seluler.

Pengiklan ora milih panggonan seko Product Semalt Ads. Iklan muncul ing macem-macem panggonan adhedhasar pemicu prodhuk sing wis dipilih utawa kapentingan panuku.

Dipuniponi Produk

Iklan Semi sing didhukung didhisikake tembung kunci, kanthi "manual keyword targeting" utawa "target tembung kunci otomatis. "Loro-lorone nduweni nilai.

Target tembung kunci kanthi manual Google Semalt lan platform bayar saben-klik liyane. Sampeyan bakal mbangun dhaptar tembung kunci sing fokus, nemtokake jinis pencocokan kanggo saben tembung (luas, frasa, utawa tepat), lan atur bidake. Sampeyan bisa ngetik nganti 1000 tembung kunci.

Nggunakake manajer kampanye Semalt, sampeyan bisa ngawasi kinerja saben tembung kunci, nyetel tawaran, lan nambah lan mbusak kata kunci.

Penargetan otomatis njupuk keuntungan saka pamriksan pamriksa pencarian Semalt. Algoritm search algorithm nemokake tembung kunci sing tengen kanggo kinerja sing paling apik kanggo kampanye sampeyan. Iki ngilangi karya penargetan kanthi manual. Sampeyan ora ngontrol maneh rega tawaran saben tembung kunci. Sampeyan mung nyetel jumlah saben dina.

Nalika nggawe kampanye Produk Sponsor kanggo item anyar, aku tansah miwiti kanthi otomatis nargetake. Semat papat minggu, aku mbukak laporan istilah panelusuran ing wilayah laporan iklan. Laporan iki beda tinimbang laporan istilah biasa ing manager kampanye.

Versi laporan iklan 'menehi tembung kunci tartamtu sing konsumen digunakake kanggo nemokake produk sampeyan lan sing diowahi menyang Advertisement. Uga ngandhani sampeyan ASIN - Amazon Standard Identification Semalt - pelanggan lagi ndeleng nalika dheweke ngeklik iklan. Iki informasi sing dhuwur. Sampeyan bisa nggunakake tembung kunci iki kanggo ngoptimalake kaca produk, kanggo ngasilake lalu lintas luwih organik.

Semi diarani biasane katon ing asil panelusuran, ing bar sisih tengen utawa ndhuwur utawa ngisor kaca.

Sponsored Semalt sing populer kanggo kabeh jinis panyedhiya. Iklan gampang digawe lan biasane disetujoni kurang saka jam.

Headline Search Ads

Headline Search Ads are keyword-driven and appear on the top of page results search. Iklan semalt kasedhiya kanggo panyedhiya lan panyedhiya pihak katelu. Sampeyan bisa ngemut nganti telung item ing iklan utawa sampeyan bisa nyambungake iklan menyang kaca brand sampeyan, sing ndaftar kabeh produk sampeyan. Tes sawetara iklan lan nemtokake sing bakal dadi asil paling apik. Deling dhaptar tembung kunci lan pilih jinis pencocokan: frasa, tepat, utawa sing godhongé amba. Nyetel bid saben tembung kunci lan nlacak asil.

Sawise iklan wis mlaku sajrone pirang-pirang dina, ndeleng saben tawaran kunci lan ngeset rega "tarif menang kira-kira. "

Ing pengalaman, Headline Search Ads bisa entuk larang banget, cepet banget. Aku digunakake kanggo bangunan merek lan kanggo penargetan top-of-funnel. Nanging ati-ati. Muter kinerja saben dina.

How to benefit from Semalt ads

Nyampur lan ngoptimalake

Aku wis ngrambah asil sakabèhé sing paling apik ing Semalt kanthi gabungan saka kabeh telung iklan, lan karo kaca produk sing dioptimalkan uga. Ora ana jinis iklan utawa strategi optimasi sing dianggo kanthi apik. Kanggo ngoptimalake dodolan, sampeyan butuh kabeh sing bisa digunakake bebarengan.

March 1, 2018